Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım karışım bitti.Billdiğin istikrarlı devam ettim.Şu an arada olmama rağmen ekstra bir uzama yok.Ayrıca çalı gibi oldular.Bu nedenle sanırım kırılmaya başladılar.canım karışımın bittiydi dimi. uzaması durmamıştır sana öyle geliyordur bence . bi müddet bekleyelim bakim ne olacak
Canım ben biotin kullandım keşke kullanmaz olaydım . Heryerim sivilce oldu. Tırnaklarda kurılma biotin değil de kalsiyum eksikliğinden olabilir. Lütfen ona baktır. Biotinin uzun vadede zararını görmüş biriyim. Lütfen kalsiyum testi yaptır. Benim de tırnaklarım lahana gibi kat kat soyuluyordu veya kırılıyordu. Hiç iki üç gün üst üste oje süremezdim. Kalsiyum kullanınca geçtiler.Merhaba,
benim saçlarım uzun ama gürlük problemi var. Bir sürü bebek saçım var fakat dökülenler hep o minik saçlar. Yastığımdan hep minik minik saçları topluyorum. O minik saçlar uzayamadan döküldüğü içinde seyrek duruyor maalesef. Bende biotin ve b vitamini kompleksi almaya başladım. B vitaminim 200 civarındaydı Canan Karatay bunun 800 civarında olması gerektiğini söylüyor. Biotin de zaten saç ve tırnak için yararlı bir vitaminmiş. Bu arada saç dökülmemin yanı sıra felaket bir tırnak kırılması yaşıyordum son aylarda. Hem el hemde ayak tırnaklarım çatır çutur kırılıyordu durup dururken. Tırnaklarım hala güçsüz ama kırılması durdu. Saçlarımın dökülmesi hala devam ediyor ama çok hızlı uzamaya başladı. Yaklaşık 10 gün önce dip boyası yaptım. Bugün beyaz saçlarımdan birini ölçtüğümde 1 cm ye yakın uzama vardı. Zaten sonuç almak için 3-6 ay kullanmak gerekiyormuş. Benim daha 1 ay oldu. Sonuçları paylaşmaya devam ederim.
canım bi şişe bitirdim bana bir zararı olmadı. kırılmalarım geçti.artık ondan mı başka birşeyden mi bilemiyorum. şu an zaten multivitamin kullanıyorum. içinde kalsiyum biotin falan da var.Canım ben biotin kullandım keşke kullanmaz olaydım . Heryerim sivilce oldu. Tırnaklarda kurılma biotin değil de kalsiyum eksikliğinden olabilir. Lütfen ona baktır. Biotinin uzun vadede zararını görmüş biriyim. Lütfen kalsiyum testi yaptır. Benim de tırnaklarım lahana gibi kat kat soyuluyordu veya kırılıyordu. Hiç iki üç gün üst üste oje süremezdim. Kalsiyum kullanınca geçtiler.