Saç Uzatma Yöntemleri Saç Gürleştirme ve Uzatma Notlarım

Bakım 13 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerine masaj yaparak yediriyorum.Saç boylarınada Hindistan cevizi yağı sürüyorum.Ardından sarıp sarmaladım.Sabah yıkıyacağım.

IMG_1061.JPG IMG_1062.JPG IMG_1063.JPG IMG_1065.JPG
Kızlar saçlarım uzamış mı?Sanki uzama durdu.Fakat bir sürü bebek saçım çıktı.Belki uzamada aradan sonra olur.Bu arada 4 bakım sonra ara vermeyi düşünüyorum.

Bu ay aslan gününde kuaförde azıcık kestireceğim.Artık katlar düzelsin istiyorum.:sus:

hey masallahhhhhhh gozlerim yuvalarindan firladi :KK57::KK57:harika uzamis kuzum :nazar::nazar::nazar: qyy bende gidecem kuafore biraz şeklide duzelsin artik
Bende aynen öyle biraz kendimi iyi hissedeyim istiyorum.Kesim yaptırırken keratin bakımda yaptıracağım.Sonra ara vereceğim.Bu arada kuaförde kesime oturmadan önce çok kesersen kavga çıkarırım diyorum.:KK62:

sevdabuzer sevdabuzer Bence BEB ampüller ve Doğum kontrol hapı bir araya gelince çok iyi etki ediyor.Yani bir sürü saç çıktı.Küçük küçük inşallah büyürler.

sevdabuzer sevdabuzer kuaföre selamımızı söyle istediğinden fazla keserse onu yolarız çok kalabalık ve sinirli bir grubumuz adımını denk alsın!!!
ekran goruntusu aldim kuzum :)))) :KK200::eğlence:aynen iletecegim kimse bizi mahdur edemez :eğlence: zati kararliyim fazla kestimi acimicam bende makasi elime alacagim :))))) :KK57:en basta bu uyarimida yapayim da ayagini denk alsin :KK66:

ekran goruntusu aldim kuzum :)))) :KK200::eğlence:aynen iletecegim kimse bizi mahdur edemez :eğlence: zati kararliyim fazla kestimi acimicam bende makasi elime alacagim :))))) :KK57:en basta bu uyarimida yapayim da ayagini denk alsin :KK66:
Kuzummm kuföre kestirmeye mi gidiyoaun :KK43:

Bakım 14 gün:
Saç diplerine eczacının hazırladığı karışımı iyice yedirdikten sonra saç boylarına Hindistan cevizi yağı sürüp sarıp sarmaladım.Akşama doğru yıkıyacağım.

düşünüyorum canim biraz kestircem
Canim güvendiğin bir yere git kesinlikle
Ben izmitte bir kuafore gittim anlattim uzatmaya calisiyorum kisalmasin sadece uclarindan alin dedim 2 3 ay once
Ve cidden hic kisaltmadi sekli yamuktu biraz onu dumduz kesti o kadar
Guvendigin kuafore gitmek cok onemli
Mahvedebiliyorlar :KK43:
Uzatmaya baslamadan once gittigim kuaför iğrenç kesmisti mesela yamuk yumuk dolasmistim uzun sure

X