- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
hic şansım olmadi kuaforlerden yana canim hep kisaltarak kestiler yamuk yumuk cevaplarida boyle daha guzel ama bu sefer bastan soylucem 2-3 cmden fazla kisaltirsa bende onun sacini kesecem :)))))Canim güvendiğin bir yere git kesinlikle
Ben izmitte bir kuafore gittim anlattim uzatmaya calisiyorum kisalmasin sadece uclarindan alin dedim 2 3 ay once
Ve cidden hic kisaltmadi sekli yamuktu biraz onu dumduz kesti o kadar
Guvendigin kuafore gitmek cok onemli
Mahvedebiliyorlar
Uzatmaya baslamadan once gittigim kuaför iğrenç kesmisti mesela yamuk yumuk dolasmistim uzun sure
Bende tehdit ile saçımı kestiriyorum.Adam on kere gösteriyor ne kadar keseceğini ama ben dır dır başının etini yiyorum ki fazla gitmesin saçlarım.hic şansım olmadi kuaforlerden yana canim hep kisaltarak kestiler yamuk yumuk cevaplarida boyle daha guzel ama bu sefer bastan soylucem 2-3 cmden fazla kisaltirsa bende onun sacini kesecem :)))))
bilmiyorum kuzum bakalım buyuk ıhtımalle aslana denk getirmeye çalışacamsevdabuzer sen aslan gününde mi kestireceksin saçlarını ve hangi gün kestireceksin?Benim aslan günü üçüncü kesimim olacak.Ben gürleşme olsun diye aslan gününde kestiriyorum.
özellikle erkek bi kuaför bulmam lazım kadınlar kestımı saç bırakmıyorlar :)Bende tehdit ile saçımı kestiriyorum.Adam on kere gösteriyor ne kadar keseceğini ama ben dır dır başının etini yiyorum ki fazla gitmesin saçlarım.
izmitte bi kuaför var mosti. orda serkan var . incık cincik kesiyo. dövsen 1 cm den fazla zor keser. onu bul derim bi gün lazım olursa :))hoş ben 1.5 -2 yıldır gitmiyom . zaten fıcıklar neresini keseyim:))Canim güvendiğin bir yere git kesinlikle
Ben izmitte bir kuafore gittim anlattim uzatmaya calisiyorum kisalmasin sadece uclarindan alin dedim 2 3 ay once
Ve cidden hic kisaltmadi sekli yamuktu biraz onu dumduz kesti o kadar
Guvendigin kuafore gitmek cok onemli
Mahvedebiliyorlar
Uzatmaya baslamadan once gittigim kuaför iğrenç kesmisti mesela yamuk yumuk dolasmistim uzun sure
Eccam bende kestirmiycem:))izmitte bi kuaför var mosti. orda serkan var . incık cincik kesiyo. dövsen 1 cm den fazla zor keser. onu bul derim bi gün lazım olursa :))hoş ben 1.5 -2 yıldır gitmiyom . zaten fıcıklar neresini keseyim:))
Benim dedigim kuafor de ıstanbul kuafor c canim istediğim boyutta kesiyorizmitte bi kuaför var mosti. orda serkan var . incık cincik kesiyo. dövsen 1 cm den fazla zor keser. onu bul derim bi gün lazım olursa :))hoş ben 1.5 -2 yıldır gitmiyom . zaten fıcıklar neresini keseyim:))
Bende İstanbuldayım nerde o kuafor yakın mı acaba bizeBenim dedigim kuafor de ıstanbul kuafor c canim istediğim boyutta kesiyor
Kız sanane kuaförden deliiii:))) aman aman uzak durBende İstanbuldayım nerde o kuafor yakın mı acaba bize
Kız yok ondan değil seneye eylüle kadar belki geçebilir de kestirmek ylk senle birbirimizd söz verdik unutur muyum:)) ilerde kestirirken aklımda bulunsunKız sanane kuaförden deliiii:))) aman aman uzak dur
Ahahahahaha tamam :))En tehlikeli kuaför kel kuafördur, kim bilir milleti ne kadar budamiski ilene ilene saçını dökmüşler. Tecrübeyle sabittir kele saç kestirme
çok güldüm :)))))En tehlikeli kuaför kel kuafördur, kim bilir milleti ne kadar budamiski ilene ilene saçını dökmüşler. Tecrübeyle sabittir kele saç kestirme
Adı istanbul kuaför ama kendisi izmitteBende İstanbuldayım nerde o kuafor yakın mı acaba bize
ne ise yariyor canimYüzümede maske yaptım.
Tarif geliyor kızlar..
Bir yumurta sarısı ve 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini karıştırıp yüzüme sürüyorum.Maske kuruyunca yıkıyorum.
Canım yüzü nemlendiriyor.Yıkarkende peling görevi görüyor.Yüzünü yuvarlak masajlar yaparak yıkıyorsun kahve telvesi tamamen çıkana kadar bu da peling görevi görmesini sağlıyor.Mutlaka denemelisin..ne ise yariyor canim
deneyecegim canim en yakin zamandaCanım yüzü nemlendiriyor.Yıkarkende peling görevi görüyor.Yüzünü yuvarlak masajlar yaparak yıkıyorsun kahve telvesi tamamen çıkana kadar bu da peling görevi görmesini sağlıyor.Mutlaka denemelisin..