• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi ile ilgili bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

ela

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben benim gibi bu sorunu yaşamış arkadaşlara soruyorum,diyet yapıp da saçları yoğun bir şeklde dökülen ve sonra düzenli beslenme ile eski saçlarına kavuşan arkadaşlar var mı varsa lütfen bana benim de döküldü eskisi gibi olmadı veya eski gürlüğüne ulaştı diye mesaj atsınlar....

ben lisedeyken çok yakın bi arkadaşım üniversite sınavından sonra aldığı kiloları vermek için çok sıkı bi diyet yaptı.hatta bi ara sırf meyve yedi.saçları avuç avuç dökülmeye başladı o ara.daha sonra diyeti bıraktı.normal beslenmeye başlayınca saçları toparladı.bakım falan yaptı,baya ii geldi saçlarına.diyet yapanlara nacizane bir tavsiyem ekmeği tamamen kesmeyin,kepekli ekmek yiyenler ara sıra beyaz ekmek yeyin ve pirinci pilav olarak yemeseniz bile lapa olarak mutlaka yeyin a.s doktor tavsiyesi size :smiley-cool:

teşekkür ederim verdiğin bilgi için benimde en büyük korkum diyet sonrası dökülen saçlarımın hepsinin geri gelip gelmemesi nasıl bir bakım yaptı arkadaşınız yağlarla mı

çok oldu ipekciğim yaaw!!ne ile bekım yaptığını hatırlamıyorum ama dediğim gibi sen yeniden düzenli beslenmeye başla,yağlar,sarımsaklar vs uygula,toparlar saçların inşallah :lepi:

inşallah cnm zaten çıkan ufaklıklarım çok ,şükürler olsun bunada. tşk ettim

arkadaşlar başka biri yokmu bu sebepten dökülmüş sonra toparlamış insan varsa çok rice ediyorum bilgi verin.

Arkadaşlar ben benim gibi bu sorunu yaşamış arkadaşlara soruyorum,diyet yapıp da saçları yoğun bir şeklde dökülen ve sonra düzenli beslenme ile eski saçlarına kavuşan arkadaşlar var mı varsa lütfen bana benim de döküldü eskisi gibi olmadı veya eski gürlüğüne ulaştı diye mesaj atsınlar....
buluşma fotolarından bak istersen ışıl ışıl gür saçalarıma kavuştum ve çok mutluyumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bulamadım cnm ya nerden gircem

arkadaşlar lütfen bilgi istiyorum tekrar gür saçlarına kavuşanlar....

konuyu açalı epey olmuş ama o zamanlar resmen bunalımdaydım
saçlarımın gözlerimin önünde yok olması alt üst etmişti beni neyse ki beslenme düzenimi oturttum tabi o zamandan bu yana ufaklıklarım var ama ne yalan söyleyim saçlarım azaldı
diplerim gür yinede şükür
ama eski gürlüğüne ulaşır mı saçlarım acaba
yoksa böyle altlara doğru hep seyrek mi kalacak
off bilmiyorum valla...

canım sac dökülmesi için dr gittinmi?ben tedavi görüyorum sac dökülmesinden

gitmem mi cnm kansızlık çıktı bende ilaçlar kullandım o dönemler ama azalma oldu tabi
ufak tefek dökülmeler devam ediyor yine ama benim bilmek istediğim o gür saçlarıma zamanla kavuşabilecekmiyim dökülmem tamamen durcak mı?
senin neyin çıktı
tedavi nasıl gidiyor gelişme var mı?

biraz cinko eksikligi var ama en büyük etken stres dedi dr...bir cok ilaç kullandım ama simdi minoxil kullanıyorum 2 ay oldu biraz gelişme var...tabi ki aktardan da karısık yag aldım o da sacımı besliyor yarınını kısmen de olsa görüyorum..

basımın üstü o kadar seyreldi ki belli oluyor Allahtan sacım cok gürdü yoksa simdiye kel kalmıstım..sarımsak diyorlar ama sac cıkması için denemedim ben, sen denedin mi?

Back