Kesinlikle katılıyorum.. Senin yemeklerine temizliğine giyimine kuşamına ölüp bitmek zorunda değil.. Ama söyleyiş şekli çok önemli, aşkım şunu şöle yapmışsın ama pek hoşuma gitmedi bi dahakine böyle yaparsan sevinirim desin, canımı yesin.. Benim eşim de bazen yapıyo öyle yorumlar, düşünmeden tartmadan ağzına nasıl gelirse.. Nasıl kırılıyorum anlatamam, sonra söyleyince de sen herşeye kırılıyosun hiç de unutmuyosun diyo, e dil yarası kolay unutulmuyo malesef..
Hey Allahım nasıl güldüm mesajına.. Doğru diyosun bunlar da kudurtmazsa hiç bişey kudurtmaz..
yok ya aslında böyle değildi. yani yaptığıma ettiğime laf demez di.
hani bu derece kırıcı olmaz dı okadar belli ki beni kırmak için yaptığı.
büyü mü sanmam ya ama istemeyen var beni evime girip çıktılar da.
sudefne..
diger konularinida okudum yani söyle bi göz gezdirdim. senin yapacaklarin belli..
öncelikle kendin pisir kendin ye hesabi, sen yap yemegini, yemek isteyen gider alir yer mutfagin yolunu biliyordur heralde.. bu böyle devam etsin.
sonracima bi kuaföre git sacini kestir yeni bi sekil yaptir, bakimlisindir eminim bakimindan ödün verme, full bakim devam.
sana bisey sordugunda nazik bir dilde cevabini ver, kesinlikle kapak yapma, barisacagi varsada barismaz. oda zittina gider bu is kördügüm olur.
annesiyle her ne olursa olsun iyi gecinmeye bak, ayri evlerde yasagidiniza sükret bide üstlü altli olsaydiniz ne yapacaktin? annesine deger verdigini hissettir bu esininde isine gelir. hatta bi bakmissinki koskoca kadini kendi cephene almissin??
suanlik aklima gelenler bunlar. bide aklima bisey takildi, yanlis okumadiysam sen 29 yasindasin, esinde 26.. acaba esin bu yas farki yüzündenmi sana itici davraniyor?
ya en bilim. aslinda böyle yazdiklarina bakilirsa ortada sorun olacak hicbirsey yok.
ama esin neden sorun yapiyor onun kesin bi nedeni olmali yoksa nasil böyle davranislarinda kararli gözükebilir ki?
cnm ozaman eşinin amacına ulaşmaması için elinden geleni yep bence
beğenmedi mi nesini beğenmedin diye sor, bir daha yaptığımda neye dikkat edeyim fikir ver bana de.
o seni kırmak istiyorsa sen de kırılma dik dur
eşin zamanla sıkılıp bu huyundan vazgeçer diye düşünüyorum, yani kazanan sen olursun
oyy maşallah peygamber sabrı gibi sabır varmış sizde ben olsam parçalardm herhalde o adamı yada 1 dk bile katlanamazdm evlilikte sevgi saygı ilgi olmayınca gerçekten çekilmez oluyo bi insan nasılsa hep öyle gidiyor değişmesini beklemek anlamsız bence.. bitirmek kolay değil tabiki yaşanmışlıklar var ama ömür boyu nasıl katlanır böyle bir adama bilemiyorum
ya dillendirdiği rahattım ben neymiş evlenmek. bende unutma evlenmek için herkesi ayağa kaldıran sendin. annesini bile karşısına aldı. ya defne ya da beni unutun dedi.
söyleyin sevip yanında olmazmıydınız böyle bir adamın.
soruyorum nesini beğenmedin nasıl olmalıydı nasıl yakışırdı offff banane ya nasıl istersen yap diyo.
o zaman ben kendini ve evinizi bir okutun derim. kimse yanlış anlamasın inanmayan inanmaz ama tedbiri de elden bırakmamak lazım. ben değil de bir tanıdığım yaşadı, yaşadıklarını anlatınca ağım açık kalmıştı.
evlendikten sonra herşey değişti diyorsunuz, peki bıçakla keser gibi olan bu değişim ne, sebebi ne? gerçekten anlam veremiyorum ya ailesi tarafından çok fazla dolduruluyor ki zamanında kendi hür iradesiyle ailesine fikirlerini söyleyip savunabiliyormuş ya da bu işin içinde başka bir iş var
Çok özel olmazsa haddim olmayarak yatak odanızı sorabilir miyim
Size cinsel yönden ilgisi ne düzeyde?
Normal mi yoksa yatakta da soğuk mu?
Bir de en önemlisi, ilişki sıklığınız sağlıklı olsa da olmasa da, yatak odanızda davranışları nasıl?
Hakaretvari ve aşağılayan tavırlar içinde mi yoksa istekleriize ve bedeninize saygılı mı?
Sorumu yanıtlamak zorunda değilsiniz.
Haddimi aştıysam tekrar tekrar özür dilerim:26:
evet ne yazsam bilemedim.
ama soğuk değil aksine sadece yatakta çok ilgili inan olmadığı kadar saygılı.
çalışıyoruz ikimizde ama yeri geliyo hafta da bir yeri geliyo 2 yada 2 hafta da bir bazen çok bazen az diyebilirim. asla şiddet içeren davranışları yok farklı fantazileri olan biri değildir.
bilmiyorum bu konuyuda hiç kimseyle konuşmadığım için aslında neler olmalı yada nasıl olmalı çok bilmiyorum. normaldir heralde
ya bilmiyorum. okadar canım sıkkın ki. gerçekten beni çok kırıyor.
bir hafta oldu mesela evde yemek yapmadım hep annesine gittik dışarda yedik falan dün yemek yaptım sorun oldu. insan teşekkür eder. uyardım defalarca akşam artık surat yaptım konuşmadım.
sabah uyandırdım. çıktık evden ne tek kelime o etti ne ben hatta konuşsam bi sus ya radyo dinliyorum diyo.
aradım dün bi kahkalar yükseliyo arkadaşıylaymış dışarı çıkmışlar yemekten sonra benim yanımda ise robot.
hatta annemle ilgili bişey söyledim seninde anaında derdi bitmiyo dedi ki ilk defa bişey dedim aldığımız hediyede sorun çıktı başkasının yanında böyle söyledi ya.
benim hiç arkadaşım yok annem uzak gitsem 2,5 3 saat dönemem başkada burda tanıdığım kimsem yok.
ya bilmiyorum. okadar canım sıkkın ki. gerçekten beni çok kırıyor.
bir hafta oldu mesela evde yemek yapmadım hep annesine gittik dışarda yedik falan dün yemek yaptım sorun oldu. insan teşekkür eder. uyardım defalarca akşam artık surat yaptım konuşmadım.
sabah uyandırdım. çıktık evden ne tek kelime o etti ne ben hatta konuşsam bi sus ya radyo dinliyorum diyo.
aradım dün bi kahkalar yükseliyo arkadaşıylaymış dışarı çıkmışlar yemekten sonra benim yanımda ise robot.
hatta annemle ilgili bişey söyledim seninde anaında derdi bitmiyo dedi ki ilk defa bişey dedim aldığımız hediyede sorun çıktı başkasının yanında böyle söyledi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?