Sabrımı zorluyor ne yapacağımı bilmiyorum

Eee bazısının kaşıntısını almak böyle mümkün oluyor Birine yapılacak en büyük hakaret onu umursamamaktır değil mi?

oyy maşallah peygamber sabrı gibi sabır varmış sizde ben olsam parçalardm herhalde o adamı yada 1 dk bile katlanamazdm evlilikte sevgi saygı ilgi olmayınca gerçekten çekilmez oluyo bi insan nasılsa hep öyle gidiyor değişmesini beklemek anlamsız bence.. bitirmek kolay değil tabiki yaşanmışlıklar var ama ömür boyu nasıl katlanır böyle bir adama bilemiyorum

sudefne..
diger konularinida okudum yani söyle bi göz gezdirdim. senin yapacaklarin belli..
öncelikle kendin pisir kendin ye hesabi, sen yap yemegini, yemek isteyen gider alir yer mutfagin yolunu biliyordur heralde.. bu böyle devam etsin.
sonracima bi kuaföre git sacini kestir yeni bi sekil yaptir, bakimlisindir eminim bakimindan ödün verme, full bakim devam.
sana bisey sordugunda nazik bir dilde cevabini ver, kesinlikle kapak yapma, barisacagi varsada barismaz. oda zittina gider bu is kördügüm olur.
annesiyle her ne olursa olsun iyi gecinmeye bak, ayri evlerde yasagidiniza sükret bide üstlü altli olsaydiniz ne yapacaktin? annesine deger verdigini hissettir bu esininde isine gelir. hatta bi bakmissinki koskoca kadini kendi cephene almissin??

suanlik aklima gelenler bunlar. bide aklima bisey takildi, yanlis okumadiysam sen 29 yasindasin, esinde 26.. acaba esin bu yas farki yüzündenmi sana itici davraniyor?
ya en bilim. aslinda böyle yazdiklarina bakilirsa ortada sorun olacak hicbirsey yok.
ama esin neden sorun yapiyor onun kesin bi nedeni olmali yoksa nasil böyle davranislarinda kararli gözükebilir ki?

cnm ozaman eşinin amacına ulaşmaması için elinden geleni yep bence
beğenmedi mi nesini beğenmedin diye sor, bir daha yaptığımda neye dikkat edeyim fikir ver bana de.
o seni kırmak istiyorsa sen de kırılma dik dur
eşin zamanla sıkılıp bu huyundan vazgeçer diye düşünüyorum, yani kazanan sen olursun

gittim saçlarımı boyattım herkes çok beğendi eve geldim eşim güzel olmamış dedi.
neyse bir iki ay sonra gittim kestirdim geldim ama gerçekten çok hoş oldu beğenmedi güzel olmamış dedi. zaten etek giymeme izin vermiyor. hep pantolon giyiyorum. eee pantolon badi gömlek vs.
açık bi tip değilim oda bunun farkında başkada kıskançlık yapmıyor.
zaten bazen sofrayı hazırlıyorum elli kere hadi soğudu hadi desemde gık demiyor ben başlıyorum yiyorum benim yemeğim bitince geliyor masaya. ben kalkıyorum zaten.
kaynanam beni hiç istemedi gerek yüzüme söyledi gerek başkalarına söyledi ama benim eşim öyle bir insan dı ki beni alır ve bırakır hediyeler her dakika arama sormalar,gezmeler tozmalar, sürprizler çok fazlaydı hatta ilgisinden sıkılırdım. ama beni görmeden yapamaz dı...
evlendik önce aramalar bitti,hergün 100-200 msj çeken her dakika beni sevdiğini yazan söyleyen adam aylarca ağzına almaz oldu, sonra ilgisi bitti,sonra bozuk konuşmaları başladı, sonra gittiğimiz her yerde yanımda olmaktan kaçtı, her düğünde kavag edip aynı masayı benle paylaşmamalar başladı,şimdi yemek beğnmemeler çıktı beni beğenmemeler var bunu inkar edemem.
kendi de söylüyor. çok kilolu değilim şişmansın diyor incindiğimi biliyo yapıyo.
bende sanırım bunu kaldıramıyorum zaten artık beni istemiyor sevmiyor saymıyor.

ya dillendirdiği rahattım ben neymiş evlenmek. bende unutma evlenmek için herkesi ayağa kaldıran sendin. annesini bile karşısına aldı. ya defne ya da beni unutun dedi.
söyleyin sevip yanında olmazmıydınız böyle bir adamın.
soruyorum nesini beğenmedin nasıl olmalıydı nasıl yakışırdı offff banane ya nasıl istersen yap diyo.

Belli ya bitmiş onda herşey elde edene kadarmış sana ne değer veriyor ne bişey ve buna rağmen hala onun için uğraşıyosun belliki ne olursa olsun sen onu hala seviyosun

ya aslında sabır değil kendime yapıyorum inanın içime atmaktan deliricem.
çekemiyorum ya dokunamıyorum ona. her sözünde bi laf sokma.

o zaman ben kendini ve evinizi bir okutun derim. kimse yanlış anlamasın inanmayan inanmaz ama tedbiri de elden bırakmamak lazım. ben değil de bir tanıdığım yaşadı, yaşadıklarını anlatınca ağım açık kalmıştı.
evlendikten sonra herşey değişti diyorsunuz, peki bıçakla keser gibi olan bu değişim ne, sebebi ne? gerçekten anlam veremiyorum ya ailesi tarafından çok fazla dolduruluyor ki zamanında kendi hür iradesiyle ailesine fikirlerini söyleyip savunabiliyormuş ya da bu işin içinde başka bir iş var

Çok özel olmazsa haddim olmayarak yatak odanızı sorabilir miyim
Size cinsel yönden ilgisi ne düzeyde?
Normal mi yoksa yatakta da soğuk mu?
Bir de en önemlisi, ilişki sıklığınız sağlıklı olsa da olmasa da, yatak odanızda davranışları nasıl?
Hakaretvari ve aşağılayan tavırlar içinde mi yoksa istekleriize ve bedeninize saygılı mı?

Sorumu yanıtlamak zorunda değilsiniz.
Haddimi aştıysam tekrar tekrar özür dilerim:26:

bir ay oldu evimde kuran okuttum yemekli hemde. ben inanırım çevremde yaşayanlar oldu.
allah korusun ama ne biliyim ya bi hoca bulup kendime de eşime de baktırmam gerek sanırım.
yok canım kılıbık değildir annesi istemediği bişeyi söylesin asla dinlemez tepkisini de belli eder.

evet ne yazsam bilemedim.
ama soğuk değil aksine sadece yatakta çok ilgili inan olmadığı kadar saygılı.
çalışıyoruz ikimizde ama yeri geliyo hafta da bir yeri geliyo 2 yada 2 hafta da bir bazen çok bazen az diyebilirim. asla şiddet içeren davranışları yok farklı fantazileri olan biri değildir.
bilmiyorum bu konuyuda hiç kimseyle konuşmadığım için aslında neler olmalı yada nasıl olmalı çok bilmiyorum. normaldir heralde

Ben bekarım, aktif bir cinsel hayatım da yok :78:
Ne normal ne değil bilemem.
Bildiğim tek şey bunun iç güdüsel olduğu.
Yani siz o esnada kendinizi huzurlu hissediyorsanız sorun yok demektir.
İnanın ters birşey olsa hissedersiniz.

Ama işin şu boyutu dikkatimi çekti:
Eşiniz kendi ihtiyaçları söz konusu olunca sevgi dolu olabiliyor :26:
Günlük hayatınızda ise ilgisiz.
Çok bencilce geldi bana

canım iyi de tek sorun yemek değilmiş bu mesajından bu anlaşılıyor.
eşin çok büyük saygısızlık yapıyor sana, acaba o takıldığı arkadaşları mı akıl veriyor?
bişey olmuş muhakkak burnu kalkmış yahut biriyle sizin durumunuzu konuşmuş
kendini böyle davranmaya hak görüyor
ne demek senin ananında derdi bitmiyor ya bu ne biçim bir uslup böyle.
bence alttan alma aldıkça tepene çıkacak belli oldu. sen kendi keyfine bak sen de çık dolan arkadaşlarınla çek git anneciğine tınma onu.
otur konuş diyeceğim ama kabahati sana çıkartacak gibi bir his var içimde

arkadaşlar aynı mesajı 2 kez atmışım sanırım nası oldu anlamadım açınca bilgisayar bu sayfa açık kalmış son mesajımı takmayın :)

Konuşmak kolay diyeceksiniz belki ama öyle kocaya yemek falan yapmam ben.
Nerde, neyle doyuruyorsa karnını doyursun.
Saygısızlığa tahammülüm yok. Yemeği beğenmeyebilir, ama yapana saygı vardır, "Güzel olmamış, yapamamışsın." denmez.

Bazen babam "Güzel olmamış." der annemin yemeklerine, inatla "Çok güzel olmuş." derim ben de.
Parmaklarını oynatmadan yemek buluyorlar da beğenmiyorlar.
Yardım etseler güzel olmayan yemekte payları olur en azından

Ben bile sinirlendim durduk yere.

eşin çocuk gıbıymıs ben olsam sogurdum boyle bı erkekden en ıyısı sen tv felan ızlerken kendıne yaptıgın şeylerden koy ona da verme bakalım dayanamayıp yıyecek mı

yalnız canım bu yazdıklarını da okuyunca eşinin sana çok saygısızca davrandığını düşünmeye başladım... 26 yaşta çok küçük bir yaş değil tabi ama olgun bir yaşta değil... çok umursamaz tavırlar sergiliyor belli ki... ben sadece yemek mevzusunda şımarıkça davranıyor diye düşünmüştüm...
Bak gerçekten sende onu umursamıyomuş gibi yap, annesiyle ilgili bişey derse ooo senin annende çok oluyo de tabi kavga etmeden, yemeğini beğenmezse umursama.. umursasan da belli etme sen... ikili ilişkileri yürütmek tahammül işidir canım, gemileri yakmak kolay olanı.. şimdilik sen durum tespiti yap sadece.. bi derdi var belli ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…