defnecim gerçekten arkası yarın olmuş yani seninki, daha yeni toparlamıştı kocan durumu yine mahvetmiş. hem de basit bir konudan kırmış seni. ama sanırım bu yemek konusunda bir çok erkek aynı odunluğu yapmıştır. bırak yemezse yemesin. sen uğraşmışsın didinmişsin, sırf seni kızdırmak için yapıyor belki de. hem nimet beğenmemezlik olmaz, onu bulamayan bir sürü insanımız var şu memlekette. çocuk olsa anlarım, beğenmedim yemicem der, uğraşırsın edersin ama koskoca adam bu.
bence canım huzurunuzu kaçıracak bir durum yok. kayınvalideni de sallama, gitmişsin o kadar ayağına o da kaşınmasın şimdi daha yeni düzeldi aranız. anneler gününde sen bi oraya git bi buraya git koşturmuşsun, evde oturup size bişeyler hazırlayıp bekleseymiş bi zahmet tin tin gezeceğine.
farkındaysan sadece sizin huzurunuzu kaçırmak için yapıyor bence,
ama sen napıcaksın, umursamayacaksın. seni seven bi kocan var ama azıcık odun işte tatlım, napalım, model böyle
offf lili ya çok canım sıkılıyo aynen ya ekmek bulamayan insanlar var.
bu zamana kadar her yaptığım güzeldi şimdi ne oldu.
kayınvalidemi takmıyorum zaten ya ne sallıcam. bana duyuruyo camlar silinecek halılar yıkanacak mutfak dolaplarım komple temizlenecek.
bu zamana kadar her yaz yaptım ama dip köşe kendi izin günlerinde geziyo geziyo evde bişeye el sürmüyo birikince de defnenin bi pazarı var anası ağlıyo yapmıcam bu sene bana ne.