Sabırsızlanıyorum ...!

kızalr ben gıdıyorum cay koyayım ortalıgı topalyıp ıslerımı halledıp cıkayım
dr donusu gelecegım dua edın ne olur
kelebek gecmıs olsun tekrar ıyı olucak hersey hepınızı opuyorumm

hadi bakalım topiğin nur toplarından inş hayırlı haberler alıcaz kinizide bekliyorum bende gidecem bu gün doktora bakalım yumurtalar büyümüşmü

günaydın kızlar
Nasılsınız
Elifcim benimde mide bulantılarımın başladı
ıştahımda kesildi bişey yiyemiyorum
Bu arada dün beni erkenden yatırdım sen gece 1lere kadar buralardaymışsın:tomato:

Heyecanlıyım kuzu ya
Bugün doktora gidecem ya ne diyecek doktor
Keseyi görebilecekmiyim
Heyecandan yerimde duramıyorum
İnşallah doktor güzel şeyler döyler
Sen nasılsın kuzu

ay ne güzel heycandır şimdi o inş sağlıklı olarak görürsün bebişini bu gün herkes doktora gidiyo valla teker teker bekliyorum haberleri bende gidicem yumurta takibi yapıyo doktor küçüktü demişti iki gün önce büyüdülermi bakalım bu gün

İnşallah canım ya
Kuzum ya inşallah büyümüşlerdir yumoşların
Sen nezaman gidecen doktora

bugün 3:20 de randevum klomen kullandım bu ay yinede 10. gün küçü dedi doktor ben bu ay umudu kestim gelen ay dozajını artırıcaklar mayısa artık senin randdevu kaçta canım

Son düzenleme:
bugün 3:20 de randevum klomen kullandım bu ay yinede 10. gün küçü dedi doktor ben bu ay umudu kestim gelen ay dozajını artırıcaklar mayısa artık senin randdevu kaçta canım

Canm ya Allahtan umut kesilmez
Benim randevum 2de heyecandan ölecem ya
İnşallah sen ben elif bugün güzel haberlerle döneriz kuzu ya

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın?
bugün herkes doktora mı gidiyor?hepinizden iyi haberler alırız inşallah

inş bebişleriniz sağlıklıdır görüpte gelirsiniz leylaya dua edelim onunki tehlikeli bi durumdu inş bebişine bişey olmamıştır hayırlı haberlerle döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…