- Konu Sahibi Kelebek_00
- #10.281
bende aynıyım canım çalışıyorum işte pazartesileri biraz daha yoğun oluyorum
midem bulanıyor yine benim kafamçokkarıştı yanıyor da
Benimde kuzu ama benim heyecandan midem bulanıyorkafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynıyım canım çalışıyorum işte pazartesileri biraz daha yoğun oluyorum
midem bulanıyor yine benim kafamçokkarıştı yanıyor da
günaydın kızlar
Nasılsınız
Elifcim benimde mide bulantılarımın başladı
İştahımda kesildi bişey yiyemiyorum
Bu arada dün beni erkenden yatırdım sen gece 1lere kadar buralardaymışsın:tomato:
iim ne olsun zaman geçmiyo işte yarın adet günüm iice stres yaptım hiç bi bilirti yok ne adete nede hamililiğe dail acaba şimdi test yapsammı yoksa sabah mı olması lazım illaki
sumdı gıyınmeye gıdıyorum gelınce kaldıgımız yerden dawam edelım ılk gelen bılgılerı aktarsın
büşra yaptım canım tabikide negatif
dur bakalım canım hemen moralini bozma adetini bekle, gelmezse tekrarlarsın testi
elifim hiç sanmıyorum canım olsa çıkardı zaten bugun zaten 1 gün kaldı ki yok artık umudum hiç yok sizde de bebişi eşin istemiyodu dimi
hayırlısı olsun canım inşallah
eşim kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor malesefsenağlama
ben istiyorum ama şuan imkanlarımız müsait değil hem maddi açıdan,hem de hayatımızı tam bi düzene koyamadık
o yüzden bende üstelemiyorum hiç arada hatırlatıyorum sadece bebeğimiz olacağı fikri kafasının bi yerlerine işlesin diye
inşallah rabbim hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşturur bizleri de
canım bizde 2 senelik evliyiz benimkide istemiodu zar zor ikna ettim şimdide hala kararsız ama ben de pco olduğu için onun arkasına sığındım doktorum biran önce bebişin olursa senin için ii olur dedi dedim aslında demedi öyle bişey ama napayım hiç niyeti yok bu hastalıkta zaten uzun süreç gerekebiliyor korktum bende o yüzden karar verdim yaşımız geçiyo kızım adamlar kendi keyiflerini düşünüyo rahatları bozulcak onlarla kimse ilgilenmşcek ikinci plana düşcekler ya ondan korkuyolar gerisi bahane sende boşver madem bırak biraz bi süre deme bişey