• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

[/COLOR][/FONT]
günaydın kızlar
Nasılsınız
Elifcim benimde mide bulantılarımın başladı
İştahımda kesildi bişey yiyemiyorum
Bu arada dün beni erkenden yatırdım sen gece 1lere kadar buralardaymışsın:tomato:

selam canıkom hepınıze selam cankızlar ya bende erken yatıcaktım ama gunduz uyuyorum gece uyku kalmıyo bıde alt komsularım geldı esım ben arkadasım we esı okey oynadık walla cat cat actım yendıkkk allahım heyecandan olecegım allahım ne olur guzel seyler olsun hepımız ıcın:CüvCüv:
hem ben yatırırım senı ben ablayım:teytey:a.s.delikafadulden

iim ne olsun zaman geçmiyo işte yarın adet günüm iice stres yaptım hiç bi bilirti yok ne adete nede hamililiğe dail acaba şimdi test yapsammı yoksa sabah mı olması lazım illaki

sumdı gıyınmeye gıdıyorum gelınce kaldıgımız yerden dawam edelım ılk gelen bılgılerı aktarsın

iim ne olsun zaman geçmiyo işte yarın adet günüm iice stres yaptım hiç bi bilirti yok ne adete nede hamililiğe dail acaba şimdi test yapsammı yoksa sabah mı olması lazım illaki

yap adas cıkar zaten warsa stres de yapma kuzucukkaydirigubbakcemile3senı kocamn opuyorum moraller hep ıyı olsun

Elifyaren yap bence canım bak ben adetime 3gün kala yaptım çıktı
Sabahta yapman gerekmiyor ben ilk testimi sabah yapmadım ama çok silikde olsa çıktı çizgi

canlarım sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum bende şimdi gidip test alıp yapıyorum sonra insallah güzel haberlerle burda bulusalım insallah sizde bugun bebişlerinizi görürsünüz teyzesi yesin onları

yarencim inşallah güzel haberini alırız seninde güzelim hemen haber ver bize
kızlar sizde büşracım,elifçim hemen gelip anlatın olur mu?
burçakçım sende doktorundan güzel haberler alırsın inşallah,umudunu kaybetme
leylacımın da Allah meleğini korusun inşallah sağlıklı haberlerini alsın

cat dıye catlıycam hazırlandım bırazdan cıkacagız allahım ya kalbım yerınden fırlayacak bebegım hadı doktor amcaya ınat ıyı ol pıt pıt duyur sesını hayırlısıylada gel kucagıma senden umutsuz olan herkseı utandır annecıgın senı beklıyor melegımm

elifim hiç sanmıyorum canım olsa çıkardı zaten bugun zaten 1 gün kaldı ki yok artık umudum hiç yok sizde de bebişi eşin istemiyodu dimi

hayırlısı olsun canım inşallah
eşim kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor malesefsenağlama
ben istiyorum ama şuan imkanlarımız müsait değil hem maddi açıdan,hem de hayatımızı tam bi düzene koyamadık
o yüzden bende üstelemiyorum hiç arada hatırlatıyorum sadece bebeğimiz olacağı fikri kafasının bi yerlerine işlesin diye
inşallah rabbim hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşturur bizleri de

hayırlısı olsun canım inşallah
eşim kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor malesefsenağlama
ben istiyorum ama şuan imkanlarımız müsait değil hem maddi açıdan,hem de hayatımızı tam bi düzene koyamadık
o yüzden bende üstelemiyorum hiç arada hatırlatıyorum sadece bebeğimiz olacağı fikri kafasının bi yerlerine işlesin diye
inşallah rabbim hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşturur bizleri de

canım bizde 2 senelik evliyiz benimkide istemiodu zar zor ikna ettim şimdide hala kararsız ama ben de pco olduğu için onun arkasına sığındım doktorum biran önce bebişin olursa senin için ii olur dedi dedim aslında demedi öyle bişey ama napayım hiç niyeti yok bu hastalıkta zaten uzun süreç gerekebiliyor korktum bende o yüzden karar verdim yaşımız geçiyo kızım adamlar kendi keyiflerini düşünüyo rahatları bozulcak onlarla kimse ilgilenmşcek ikinci plana düşcekler ya ondan korkuyolar gerisi bahane sende boşver madem bırak biraz bi süre deme bişey

canım bizde 2 senelik evliyiz benimkide istemiodu zar zor ikna ettim şimdide hala kararsız ama ben de pco olduğu için onun arkasına sığındım doktorum biran önce bebişin olursa senin için ii olur dedi dedim aslında demedi öyle bişey ama napayım hiç niyeti yok bu hastalıkta zaten uzun süreç gerekebiliyor korktum bende o yüzden karar verdim yaşımız geçiyo kızım adamlar kendi keyiflerini düşünüyo rahatları bozulcak onlarla kimse ilgilenmşcek ikinci plana düşcekler ya ondan korkuyolar gerisi bahane sende boşver madem bırak biraz bi süre deme bişey

rahatı kaççak diye korkuyo valla.1-2 sene daha beklesek 26-27 yaşına gelcem bende
hemen olcağının garantisi de yok tabi
sen kaç yaşındaydın adaş?

kızlar çok şükür hasta oldum..
hemde tam doktora gidecekken.. korktular galiba :)))))))))))))))

Back