Sabırsızlanıyorum ...!

sağolun kızlar,benim biraz daha içim rahatladı:ecrin_bebek: yarın bir doktorla görüşeyim,inşallah benimde hayırlısıyla bi bebişim olur ve tüm isteyenlerin:ecrin_bebek:

aslında birkaç ay oldu,14 aylık evliyiz ben ve kocam zaten evlendiğimizden beri hep olsun diyorduk,son aylarda çok istemeye ve çalışmalara başladıkkaydirigubbakcemile3

aslında birkaç ay oldu,14 aylık evliyiz ben ve kocam zaten evlendiğimizden beri hep olsun diyorduk,son aylarda çok istemeye ve çalışmalara başladıkkaydirigubbakcemile3

Allah gönlünüze göre versin canım.:Saruboceq:

sağol canım inşallah,Allah tüm isteyenlere versin çok bekletmeden,senide tebrik ederim,inşallah hayırlısıyla görürsün bebişini

ıyı grceler ayrıca gunaydınlar kızalr okey oynadık komsularla
yendım köftesıne oynadıkk oleyyy

Gunaydin kizlar.
cuma gunu buyuk trafik kazasi yaptik esimle..araba 3 takla atti..Allah korudu ikimizde iyiyiz.. ama bebis ne alemde bilmiyorum bugun hastanede belli olacak. dua edin kizlar bebisim iyi olsun.

Gunaydin kizlar.
cuma gunu buyuk trafik kazasi yaptik esimle..araba 3 takla atti..Allah korudu ikimizde iyiyiz.. ama bebis ne alemde bilmiyorum bugun hastanede belli olacak. dua edin kizlar bebisim iyi olsun.

ay canım çok büyük geçmiş olsun allah korumuş valla inş bebişte sağlıklıdır dua dicem canım darbe felan aldınmı karnına veya kanaman oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…