- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 39
- 683
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #10.201
çok güzel hareketler bunalrı ızlıyorum sızde seyredın morallerımız duzelsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok serı bı test yapıyosun canım beklemeden hemen hemen yarınnnslm kızlarrr..birçok yerde sordum cevap alamadım bir türlü,yalınlarımda da soracağım kimse yok,yardımınıza ihtiyacım var,son adetim şubat 27diydi,birkaç aydır düzensiz zaten ve hala adet olmadım;ama sabah çok az açık kahverengi akıntı gibi geldi,yani birkaç damla..sabahtan beri tuvalete gidip bakıyorum daha birşey yok.midem biraz bulanıyor,eşimde stres yaptığın için diyo,ne düşüneceğimi şaşırdımm mirmirmirmir.öyle adet olacakmışım gibi ağrımda yok,sadece hafif sızlıyo gibi kasıklarım,ne yapmalıyım sizce?
slm kızlarrr..birçok yerde sordum cevap alamadım bir türlü,yalınlarımda da soracağım kimse yok,yardımınıza ihtiyacım var,son adetim şubat 27diydi,birkaç aydır düzensiz zaten ve hala adet olmadım;ama sabah çok az açık kahverengi akıntı gibi geldi,yani birkaç damla..sabahtan beri tuvalete gidip bakıyorum daha birşey yok.midem biraz bulanıyor,eşimde stres yaptığın için diyo,ne düşüneceğimi şaşırdımm mirmirmirmir.öyle adet olacakmışım gibi ağrımda yok,sadece hafif sızlıyo gibi kasıklarım,ne yapmalıyım sizce?
slm kızlarrr..birçok yerde sordum cevap alamadım bir türlü,yalınlarımda da soracağım kimse yok,yardımınıza ihtiyacım var,son adetim şubat 27diydi,birkaç aydır düzensiz zaten ve hala adet olmadım;ama sabah çok az açık kahverengi akıntı gibi geldi,yani birkaç damla..sabahtan beri tuvalete gidip bakıyorum daha birşey yok.midem biraz bulanıyor,eşimde stres yaptığın için diyo,ne düşüneceğimi şaşırdımm mirmirmirmir.öyle adet olacakmışım gibi ağrımda yok,sadece hafif sızlıyo gibi kasıklarım,ne yapmalıyım sizce?
benimde 5mart canım
Benim bilgidğimde son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor
Tabi geç döllenme olmadıysa
canlarım nasılsınızzz...
kocişle aram bozuktu ya.. barıştık çok şükür... bugün çiçekler almış bana, çok güzeldi :sm_cool:
bu akşam çok takılamıycam buraya... kocişle film izliycez.. sonra görüşürüz canlarım.... öpüldünüzz..... Şeniz
çok güzel hareketler bunalrı ızlıyorum sızde seyredın morallerımız duzelsın
canlarım nasılsınızzz...
kocişle aram bozuktu ya.. barıştık çok şükür... bugün çiçekler almış bana, çok güzeldi :sm_cool:
bu akşam çok takılamıycam buraya... kocişle film izliycez.. sonra görüşürüz canlarım.... öpüldünüzz..... Şeniz
canlarım nasılsınızzz...
aynı zamanlar ıste gulum
hayırlısı olsun yarın haberleselım ben cıkıyorum sımdılık sızı koskocamn en buyugunden opuyorummmm:1hug:
adasım nerdesın sesın cıkmıyo elseeee
yaptım kızlarda,çarşamba günü,negatifti,erken diye biraz daha bekleyeyim dedim,ama bugün böyle oldu![]()
herkesı öptüm sızden ayrılmak pek zor buralardayım yıne gelırım büşra sende cok kalma dınlen bak oklawa gelır haaaklava:
yaptım kızlarda,çarşamba günü,negatifti,erken diye biraz daha bekleyeyim dedim,ama bugün böyle oldu![]()