• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Sen bu akşamdan başla bakalım canım incir kürüne. Yalnız ben incir kürünü içtiğimde biraz adetim gecikmişti. Heveslendim. Ama değilmiş. Az da olsa biraz geciktiriyo galiba.

haklısın başlıyım ibrahim saraçoğlununki dimi tarifi aldım da canım ya annelik rabbimin bize sunduğu en büyük ayrıcalık erkeklerin bunu anlamamasınıda doğal karşılamak gerek sanırım kaydirigubbakcemile3

Evet canım. Ama tabi bizim kocalarımız böyle de çocuk için çırpınan baba olmayı heyecanla bekleyen erkeklerde var. kaydirigubbakcemile3 Aman ben böyle memnunum baskı yapsa bana kötü olurum ben. Boşver.

haklısın aslında heray düşünsene bizimle birlikte bekleyen erkeklerden olsalardı ya aslında tam ortası olsa ne biliyim hani ona baba olacağını söylediğimde havalara uçsun istiyorum

Ben ilk hamileliğimi söylediğimde gözünaydın hayırlı olsun demişti ruhsuz!

:QUOTE=white_rose23;6109795]hadi ya korkarımki benimkide öyle diyicek ee bende sinirli agresif biriyim o an kırıcam kafasını çok hoş bi kutlama olucak bizim için kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol:Ben öyle bi şey yapmadım. Ama iyi fikir ve iyi bir kutlama aklımda bulunsun.:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:Ben öyle bi şey yapmadım. Ama iyi fikir ve iyi bir kutlama aklımda bulunsun.:roflol::roflol:[/QUOTE]

bulunsun canım sen kaç aydır istiyosun bebiş

Ben 2,5 senedir istiyorum. Bi hamilelik geçirdim. 5 haftalıkken düştü. 9 aydırda olmadı daha.

Ben 2,5 senedir istiyorum. Bi hamilelik geçirdim. 5 haftalıkken düştü. 9 aydırda olmadı daha.

ya çok üzüldüm canm bebişin için merak etme ya rabbim tez zamanda vericektir meleğini doğru zamanın glmesi gerekiyo demekki işte biz sabırsızlanıyoruz peki bi sorunun varmı seninde

Var canım ya. Endometriozis en azılı olan bi hastalık yani. Olsa bile tutunamıyo. Doktor bi tüp bebek merkezine git. Kaliteli embriyolar seçilir. Şansımız artar dedi ama benimki hayatta yapmaz öyle tüp bebek falan. Gerçi bende korkuyorum ya. Arkadaşlarımız yaptı bizim ikiz bebekleri oldu ama kadın diyo ki çok zor. 40 tane falan göbekten iğne yapmış kendine. Tam da bana göre yani. Allah inşallah tez zamanda tutunabilecek bi bebek verir banada böyle şeylere gerek kalmaz.

selam kızlar
bu düşük olayını bende yasadım allah kımseye yasatmasın
canlarım

kımse yok bu aksam canım herkes nerde bende annem bır melegı ızlıyom
esım ıssızlıkten kafayı yedı
bebek yolda gelıyo kısmetse
bılmem ne olacak

Ben de benim annem bi meleği izliyorum. Bebek kısmetiyle gelir inşallah. Kocanda işini bulur.

insallah canım ya allah duysun sesını
benı ıs gorusmesıne cagırdılar
bebıs hesapta yoktu
maası falan cok ıyıydı
ısımıde sewıyorum
yınede hayırlısı dıyorum hep

dimi belkide..
ıstanbula gelelı 10 ay oldu izmiti özledim orada bı doktorum wardı
oyle gusel moral werırdıkı
bu doktorum
dırek rahımdekı problem yuzunden bu bebegımınde dusecegınıe pesın pesın kanaat getırıyo
çok üzüyo benı
oysa melegım herkese ınat hayata we annecıgıne tutunup gelecek
kac gundur ruyalarıma gırıyo bebegım
we annem babam ewım...
offff cokmu daralmısım ne

Ay bu doktorların bazıları çok patavatsız oluyo. ınşallah gelicek bebiş. Duracak annesinin karnında. Babasına uğur getirecek.

Ay bu doktorların bazıları çok patavatsız oluyo. İnşallah gelicek bebiş. Duracak annesinin karnında. Babasına uğur getirecek.

püfff öyle öyle
işini iyi yapmak demek ınsanları uzmek anlamına gelmemlı ya
ınsallah allahım ın ıznıyle gelecek
allah hepınıze nasıp etsın canım
ben hersey hazırladım kendımı
ama dualarım hep melegımle
pazartesı gorecegım onu ınsallah:nazar:

Back