• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

canım merhaba sen hamilemisin çok sevindim kendine ve bebişine iyi bak aman nazar değmesin:nazar:

merhaba canım
ewet hamıleyım 4 hafta bıttı
pazartesı dr gıdecegız
allah herkese wersın
bende burda adetımı sayıyodum
burda werdık bu gusel haberı canımm:CüvCüv:
ayrıca tesekkurler cnmmm:nazar:

merhaba canım
ewet hamıleyım 4 hafta bıttı
pazartesı dr gıdecegız
allah herkese wersın
bende burda adetımı sayıyodum
burda werdık bu gusel haberı canımm:CüvCüv:
ayrıca tesekkurler cnmmm:nazar:

allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin en güzel hediye odur bence insana bizede dua edin hamile insan melek kadar temiz olurmuş allahım herkesin dualarını kabul etsin

artuner canım bak biz meryem duası okuycaz sende oku. Hamile kalınıyomuşhihoyyyt

hepınıze dua edıcem canım
bebegım bana tutunursa bu sefer
doktorları da yanıltıp gelırse kucagıma
adagım war..
bazen öyle sabırsızlanıyorumkı
onu hıssedebılmeyı oyle ıstıyorumkı
bunu tarıf edemem
canımın canı melegım anne senı cok sewıyorum gozumun nuru
hadı gel
gelde güldür yüzümüzü.....
herkese de nasıp olsun allahım

iydir ömür güzelim ev işini hallettim kız dur araştırayım duayı inşallah bizede o güzelliği nasip eder sibelcim kardeş alırsın kucağına rabbim sana nasip edecek inşallah

ya kızlar arkadaşımın oğlu bilgisayarda oyun oynuyor diye eşim sık kullanılanlara eklemiş canımsıkmıştı açtım bakıcı oyunu var bebeğin altını değiştiriyor yediriyorsunuz kardeş antrenman için bakkk kral oyun diye komik ya denedim yetişemedim valla-tatlicadiarzu-:roflol:

insallah ablacım
bloğuma not dustum
sıkı tutun bebegım
benım dızım baslıcak bırazdan
annem bır melek
benımde kaynanam bır melekkaydirigubbakcemile3delikafaduldenlaelaelaelaelae

ok izle bitanem benim kayınvalidem bir melek seviyorum allah razı olsun iyi kadın allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah

Canım incir kürü var ama bi kaç günde etki etmez sanırım.

saol canım gelen ay deniyim bende doktor bidahaki ay ilacın dozunu arttıralım dedim benim kocşte hemen pes etti boşver doktoru erken zaten ded bu ay olmazsa bırakalım dedi dünen razı zaten zor ikna olmuştu çok morelim bpzuldu ya:çok üzgünüm:

saol canım gelen ay deniyim bende doktor bidahaki ay ilacın dozunu arttıralım dedim benim kocşte hemen pes etti boşver doktoru erken zaten ded bu ay olmazsa bırakalım dedi dünen razı zaten zor ikna olmuştu çok morelim bpzuldu ya:çok üzgünüm:

Ayyyy! Aynı benimki. Bi alem bu kocalar valla.

Ayyyy! Aynı benimki. Bi alem bu kocalar valla.

hemde ne alemler canım heveslendirmek için neleri kullandım ne bebek kıyafetleri gösterdimde biraz heveslendi şimdi iyice bahane buldu acele etme zamana bırakmalıymışız diyiyo tek umudum pazartesi bidaha gel dedi doktor ozamana kadar yumurtalarımda büyüme olur

Bu erkekler bizim gibi olmuyo. Annelik daha başka bi şey. Benimki de sırf ben istiyorum diye korunmayı bıraktı. Hiç gözü yok çocukta falan.

Sen bu akşamdan başla bakalım canım incir kürüne. Yalnız ben incir kürünü içtiğimde biraz adetim gecikmişti. Heveslendim. Ama değilmiş. Az da olsa biraz geciktiriyo galiba.

Back