E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #10.001
amiinnnnnn tesekkürler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banu cnm benımde rahmime sürekli agrı giriyordu halada giriyor yumurtlama gunumden sonra hep agrıdı sanırım yerleşme agrısı inşallah senınde öyledir.benim yumurtlama gunumden 5gun sonra bütüngün kahverengi leke geldi yerleşme olurken oluyomus sanırım daha sonra kasıklarımda agrı sürekli oluyo.ayaklarım kollarm anlıycan heryerim agrıyo cok halsizdim sürekli uykum gelıyodu.idrara sık cıktım 3gün kalası test yaptım pozitifti inşallh senınde bebişin yoldadırr :Saruboceq:
yaptıgım test cok silik deildi kızlar normaldi ikiside aynı renkti
super ya cok ıyı erken dollenme demekkı .cunku gebelık olsa bıle adet gecmeden koyu cızgı olmadıgını soluyolar da
kan testını yaptır ve bı an once doktora gıt ılac vıtamın falan bıseler verıyomus
evet cnm erken döllenme olablr ama önemli olan yumurtlama gününü bilmek ben biliyodum farketmiştm ve yumurtlama gününden yaklasık 8-9 gun sonra test markasıda önemli tabi test duyarlıysa adetten once gösterıyo bende 9gun sonra test yaptm cıktı
evet cnm erken döllenme olablr ama önemli olan yumurtlama gününü bilmek ben biliyodum farketmiştm ve yumurtlama gününden yaklasık 8-9 gun sonra test markasıda önemli tabi test duyarlıysa adetten once gösterıyo bende 9gun sonra test yaptm cıktı
ya kılzar yumurtlamanın 10. günü yumurtalar küçük dedi doktor sizce büyüyebilirmi bi kaç gün sonra pazartesi bi daha gidicemde bildiğiiz bitkisel bişey varmı
kızlar yumurtlamayı kendım netten hesapladım bide akıntı fln geldi anladım kendım.testin markasıda MİRATECH
ohooo ta ne zaman selam werdık kımse gormemıs
yeraba kıslarrrr
ohooo ta ne zaman selam werdık kımse gormemıs
yeraba kıslarrrr
ıyı gıdıyocanım
yatıyorum ewde
dısarı cıkmıyorum walla
hadı gorusuruz yıne gell
aaaaaaaaaa kımsecıkler yokmuu