ya kızlar aslında ıkı gundur burayı kalabalık yakalamaya calısıyorum kı bı acıklama yapıcamm
neyse yazayım ben bılenler duyanlar duymayanlara benı sorarlarsa soylerler heralde ben bebek olayını bırakıyorum ya yanı soyle ıste bılınclı olarak gun hesaplayıp yumurtlamayı dusunup esımle beraber oldugum gunlerı sayıp adet gunu ıcın gerı sayım fılan yapmıycam artık... gerçekten ozaman kendımı cok kotu hıssedıyorum bugunden ıtıbaren yumurtlama testlerını de yapmıycam dun hepsını ıstegımle(17tane kalmıstı) dayımın gelınıne verdım... sadece korunmadan devam edıcem o kadar ozellıkle olacak dıye tutturmıycam hayırlısı dıycem Rabbım verecegı zamanı bılır ve bosu bosuna da uzulup strese gırmıycem .. bu arada aldıgım bu karardan esımın de haberı yok ama heralde bı sure hıc bebek bebek demezsem o da anlar.. bu arada esının mı etkısı oldu dıye soracak olursanız valla kocacugumun hıcbı etkısı yok bu tamamen benım kararım... bu sure zaarfında elbettekı buraya gelıp yıne her zamankı gıbı aranızda olucam ama bana gun fılan sormayın kızlar cunku hesaplama yapmıycam artık hersey kısmet.. hehh sımdık fermanı okuyan tanıdık tanımadık duyursunhihoyyyt