• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

slm Elifcim. Çamaşır yıkıyomuşsun. Ben de çarşafllarımı yıkadım astım. Kolay gelsin. Misafirlerin ne zaman geliyo? Adam tek mi geliyomuş öğrendin mi?

sağol canım
misafirimiz tek geliyomuş ama başka yer ayarlamış bize gelmicekmiş sevindim valla
bende bornozları yıkadım astım, renklileri yıkıcam şimdi
havada karardı bugün yağmur var yine

ıyi bari tek geldiği için başka bir yer ayarladı heralde düşünceliymiş günahını almışız. Ege de sağnak yağış gösteriyodu tv. Ben sana rep gönderemiyorum ya.

20 kişiyi tamamladıktan sonra bana gönderebiliyosun ömürcüm
buarada senin repler durmadan artıyo maşallah

20 kişiye rep mi vermem gerekiyo. Nerden bulcam ben o kadar milleti. Bu topikteki bütün arkadaşlarıma verdim.

Ben de benim puanlar niye neye göre değişiyo diye baktım. Meğer biz rep veriyomuşuz anladım dağıtmaya başladım. Ama biraz dolaşıp dağıtayım baride. Burdaki arkadaşlarımın da işine yarasın puanları artsın.kaydirigubbakcemile3

ya kızlar aslında ıkı gundur burayı kalabalık yakalamaya calısıyorum kı bı acıklama yapıcamm
neyse yazayım ben bılenler duyanlar duymayanlara benı sorarlarsa soylerler heralde ben bebek olayını bırakıyorum ya yanı soyle ıste bılınclı olarak gun hesaplayıp yumurtlamayı dusunup esımle beraber oldugum gunlerı sayıp adet gunu ıcın gerı sayım fılan yapmıycam artık... gerçekten ozaman kendımı cok kotu hıssedıyorum bugunden ıtıbaren yumurtlama testlerını de yapmıycam dun hepsını ıstegımle(17tane kalmıstı) dayımın gelınıne verdım... sadece korunmadan devam edıcem o kadar ozellıkle olacak dıye tutturmıycam hayırlısı dıycem Rabbım verecegı zamanı bılır ve bosu bosuna da uzulup strese gırmıycem .. bu arada aldıgım bu karardan esımın de haberı yok ama heralde bı sure hıc bebek bebek demezsem o da anlar.. bu arada esının mı etkısı oldu dıye soracak olursanız valla kocacugumun hıcbı etkısı yok bu tamamen benım kararım... bu sure zaarfında elbettekı buraya gelıp yıne her zamankı gıbı aranızda olucam ama bana gun fılan sormayın kızlar cunku hesaplama yapmıycam artık hersey kısmet.. hehh sımdık fermanı okuyan tanıdık tanımadık duyursun
hihoyyyt

En iyisini düşünmüşsün Özlemcim. ışin içine stres hesap kitap girdimi olacağıda olsa olmuyo. Hayırlısı olsun senin için canım.

hoşgeldin özlemcim en iyisini yapmışsın tatlım
bırak kafan rahat olsun, Allah'ım doğru zamanda verir inşallah bebişini

En iyisini düşünmüşsün Özlemcim. İşin içine stres hesap kitap girdimi olacağıda olsa olmuyo. Hayırlısı olsun senin için canım.

evet aslında bunu ıkı gundur dusunuyordum dayımın gelını de geldı oturduk bıraz ovulasyon testlerım vardı ben boyle artık stres yapmıycam ya bosluycam deyınce bana verırmısın testlerı dedı ben de verdım valla hepsını barı ısıne yarıycaksa onun yarasın herseyın vaktı zamanı vardır demı ama:dilcikar:

Back