- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #9.981
slm kızlar nasılsınız ben hiçte ii değilim bu ayda yattı bebiş
Ne oldu canım adet mi oldun?:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız ben hiçte ii değilim bu ayda yattı bebiş
slm kızlar
selam kızlarr
Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.![]()
bu ayın hamişi olarak sormak istediginz bişey olursa burdayımmm kızlarr[/QUOtebrık ederım hayırlı olsun cnım:)) adetıne kac gun kala ogrendın bıde ıdrar testı mı kan testı mıydı
tunesar cnm adetime 3gun vardı öğrendim dün yaptm idrar testi dayanamadım suanda 2gun var adetıme ama cıktı ben belirtilerden süphelendim
tunesar cnm adetime 3gun vardı öğrendim dün yaptm idrar testi dayanamadım suanda 2gun var adetıme ama cıktı ben belirtilerden süphelendim
ayy ne guzel ya :)) nası mutlusundur allah bebegıne tez zamanda saglıklı bı sekılde kavusmak nasıp etsın ınsalllah :)) o duyguyu bızlerede yasatsın rabbım an kısa zamanda :) dua et bızlerede. benımde 10 gun var daha gunler gecmıyo sankı
esmerkelebek canm benim de adetime 3gun var ve dun gece rahimin sol tarafina dogru ama kasik diil dehset bi sanci girdi.bi bes dakika falan surdu.sence bu belirti olabilir mi?senin belirtilerin neydi canm?bu arada allah tammamina erdirsin
allahımm kucağına almayıda nasip etsin cnmmma.s.banu cnm benımde rahmime sürekli agrı giriyordu halada giriyor yumurtlama gunumden sonra hep agrıdı sanırım yerleşme agrısı inşallah senınde öyledir.benim yumurtlama gunumden 5gun sonra bütüngün kahverengi leke geldi yerleşme olurken oluyomus sanırım daha sonra kasıklarımda agrı sürekli oluyo.ayaklarım kollarm anlıycan heryerim agrıyo cok halsizdim sürekli uykum gelıyodu.idrara sık cıktım 3gün kalası test yaptım pozitifti inşallh senınde bebişin yoldadırr :Saruboceq: