Sabırsızlanıyorum ...!

sagol canm cevabin icin.insallah ben de hamileyimdir.rabbim tum isteyenlere versin insallah

Ne güzel bu ay çok bereketli bi sürü hamile haberi alıyoruz. Devamı gelir inşallah.:ecrin_bebek::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

evet cnm erken döllenme olablr ama önemli olan yumurtlama gününü bilmek ben biliyodum farketmiştm ve yumurtlama gününden yaklasık 8-9 gun sonra test markasıda önemli tabi test duyarlıysa adetten once gösterıyo bende 9gun sonra test yaptm cıktı

ya kılzar yumurtlamanın 10. günü yumurtalar küçük dedi doktor sizce büyüyebilirmi bi kaç gün sonra pazartesi bi daha gidicemde bildiğiiz bitkisel bişey varmı

yumurtlama gununden sonra 9. ogrendın dımı.bıde yumurtlamanı ovulasyon testıyle falan mı farkettın kendın mı cok sordum ama kusaura bakma ınsan merak edıyo ıste

ya kılzar yumurtlamanın 10. günü yumurtalar küçük dedi doktor sizce büyüyebilirmi bi kaç gün sonra pazartesi bi daha gidicemde bildiğiiz bitkisel bişey varmı

Canım incir kürü var ama bi kaç günde etki etmez sanırım.

kızlar yumurtlamayı kendım netten hesapladım bide akıntı fln geldi anladım kendım.testin markasıda MıRATECH

ıyı gıdıyocanım
yatıyorum ewde
dısarı cıkmıyorum walla
hadı gorusuruz yıne gell
aaaaaaaaaa kımsecıkler yokmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…