• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

hamarat grubumuz var maşallah hatunlar erkenden kalkıp işlerini hallediyo:nazar::nazar:
hoşgeldin özlemcima.s.

hosbuldum canımm ay nabayım valla buraya oturunca kalkamıyorum basından barı ısler durmasın sırnaşık şey tek ütüm kaldı onu da yaparım artıkkaydirigubbakcemile5

evet resmen hastalık valla sen de mı ıslerı hallettın canım bugun senın temıslık gunundu dımı:kahve:

yok özlemcim ben daha işteyim 1de çıkçam kısmetse
pazar günü temizlik günüm ama yarın misafirim var o yüzden bugün yapçam artık eve gidince
evli olmak ne zor ya eskiden ben yapmasamda işlerin yapılacağını bilirdim
ah annem ah kardeşimle üçümüz işe giriştik mi 2 saate heryeri tertemiz yapardık
şimdi tek başına uğraş dur bütün işlerle

kıslar dün okudum bi kitapta bebiş olmasını isteyenler hayırlı ve saglıklı evlada sahip olmak isteyenlerin kuranı kerimden meryem suresini okumalarının çok büyük faydası varmış doğru dur bence çünkü rabbim isaya ol dedi ve babasız olarak dünyayı geldi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar ben geldim. Herkese iyi günler! Bütün işlerimi bitirdim bende. Çamaşırlarımı topladım. Ütü yaptım. Beyazlarımı astım. Sizlere koştum geldim.Nasılsınız?

kıslar dün okudum bi kitapta bebiş olmasını isteyenler hayırlı ve saglıklı evlada sahip olmak isteyenlerin kuranı kerimden meryem suresini okumalarının çok büyük faydası varmış doğru dur bence çünkü rabbim isaya ol dedi ve babasız olarak dünyayı geldi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

bende kk'da okumuştum bunu biri yazmıştı meryem suresini okuduğunu ve hamile kaldığını
okuyun derim bende rabbim vesile eder belkide

Okuyalım canım Meryem suresini. Ben bilmiyorum baktın mı uzun bi suremi?

ıyiyim Elifcim. Sen napıyosun? Okudum bi yığın iş seni bekliyomuş. Kolay gelsin canım.

Türkçe kuran_ı kerim den okusam olur mu kızlar! Ben kuran bilmiyorum çünkü.

Back