• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

elifcim tam zihnimde canlandırdığım gibisin.maşallah çok tatlı ve güleryüzlüsün.eşinlede çok yakışıyosunuz.allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah güzelim

elifcim tam zihnimde canlandırdığım gibisin.maşallah çok tatlı ve güleryüzlüsün.eşinlede çok yakışıyosunuz.allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah güzelim

güleysacım teşekkür ederim tatlım
diğer topikte de yazdım sana hepimiz resim koyduk sen de koy diye
nasılsın güzelim yoksun buaralar?

halecim sen hasta olmadın mı daha?kaç günün geçiyor?ya idrarda çıkmayabilir kan testi yaptırdın mı?
büşracım idrarda çift çizgi gördüysen tamamdır.kanda ilk başta çıkar idrarda geç çıkar.hayırlı olsun bebişin.bizede dua et tatlım.hemen arkandan gelelim

herkese selam kızalr ben geldim....
sımdı poğaca yapacagım o kadar halsızımkı mutfaga gırıp yemek yapacak durumum yok alıswerısede gıdemıyorum
yatıyorum
pazartesı dr gıdecegız
sızler ne yapıyosunuz
dun cok fenaydı gıremedım yazamadım yaa
büşracımmmm
hayırı olsun canımcımmmmm

amin canım benim sağol

resimleri profilinde albüm oluştur diyosun sonra oraya resim ekle deyip resimlerini ekliyosun canım
arkadaşlık talebimi kabul edersen resimlerimi görceksin canım
arkadaş listesinde olmayanlar görem,yor

canım allah mutlu etsin çok sekersin bende koydum resmimi bakabilirsin

güleysacım teşekkür ederim tatlım
diğer topikte de yazdım sana hepimiz resim koyduk sen de koy diye
nasılsın güzelim yoksun buaralar?

dün sayfa görüntelenemiyordu neredeyse hiç giremedim.bugünde işte çok yogundum ancak bu saatte gelebildim.iyiyim canım.herşey yolunda çok şükür.senden ne haber bi değişiklik varmı?

halecim sen hasta olmadın mı daha?kaç günün geçiyor?ya idrarda çıkmayabilir kan testi yaptırdın mı?
büşracım idrarda çift çizgi gördüysen tamamdır.kanda ilk başta çıkar idrarda geç çıkar.hayırlı olsun bebişin.bizede dua et tatlım.hemen arkandan gelelim

İnşallah canım ya
iki gün üst üste yaptım silik 2.çizgide çıktı
Kan testinin sonucunuda 16:30da alcam

şutarafagitti
sımdı poğaca yapacagım o kadar halsızımkı mutfaga gırıp yemek yapacak durumum yok alıswerısede gıdemıyorum
yatıyorum
pazartesı dr gıdecegız
sızler ne yapıyosunuz
büşracımmmm

olmadım daha canım ama bugünde dahil yaptığım testler negatifti..
zaten hiç ummuyordum bebek falan olduğundan.. çünkü hiç bir belirti yok.. pazartesi doktora gidicem söktürücü versin bari öyle regli olayım, sinirlerim bozulmaya başladı artık yaa noldu bu ay böle...

yatıyorum
pazartesı dr gıdecegız
sızler ne yapıyosunuz
büşracımmmm

hoşgeldin tatlişkomm...
eee bebiş hissettiriyo artık kendini bitanemm..
yat anne kalkma diyo... öyle kolaymı bakalım anne olmak diyooo kaydirigubbakcemile3

hş geldin canım pogaçanın kokusu buralara geldi valla kendisinide göndersen karnım açıktı inan ama dikkat et kendine fazla yorulmadan yavaş yavaş yap

temem canım gonderıyom sanada hemennnn
yawas yapıyom hareket ederkenbıle mılım mılım ya bugun 4 hafta oldu ben dr gıdene kadar 5 haftalık olcak
kasıklarım agrıyo
adet olcak gıbı
ınsan bıldıgı halde acaba mı dıyo ne komıkhihoyyyt

yatıyorum
pazartesı dr gıdecegız
sızler ne yapıyosunuz
büşracımmmm

Çok geçmiş olsun kuzu
Dikkat et kendine özelliklede beslenmene dikkat et canım

Buarada canım kan testinin sonuccunu alayım oda pozitifse hayırlı olsun de kuzu

olmadım daha canım ama bugünde dahil yaptığım testler negatifti..
zaten hiç ummuyordum bebek falan olduğundan.. çünkü hiç bir belirti yok.. pazartesi doktora gidicem söktürücü versin bari öyle regli olayım, sinirlerim bozulmaya başladı artık yaa noldu bu ay böle...

hoşgeldin tatlişkomm...
eee bebiş hissettiriyo artık kendini bitanemm..
yat anne kalkma diyo... öyle kolaymı bakalım anne olmak diyooo kaydirigubbakcemile3

hosbuLdum canım
walla nasıl uykum gelıyo
sımdı esım gelmeden bıseler hazırlımde ac kalmayalım
ben yıyemıyom walla kokuyo hersey
ınsallah tez zamanda sızede kısmet olur dualarım hep sızlerle
walla o saglıkla gelsınde ben ragzıyım acısına :Saruboceq::nazar:

Back