Sabırsızlanıyorum ...!

ıyiyim Tuğbacım. Sen nasılsın? Bebişimiz 10 haftayı geçmiş maşallah.

Cinsiyeti belli oldu mu Tuğbacım. Sanki içime doğdu erkek gibi geliyo bana ya. Birden öyle hissettim sanki.

Bi anda öyle hissettim ben de Elifcim ya. Hislerimde pek yanılmam. Allah gönüllerine göre versinkaydirigubbakcemile3

Bi bebiş karnına konsun inşallah. O zaman yapayım ben yorumumu.Yakın olsak şu yüzük işini sana da yapardık.

hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim hepimizin duasını kabul eder hepimize ol derde göbüşlerimize birer bebiş koyuverir insallah da görenlerde maşallah der

hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim hepimizin duasını kabul eder hepimize ol derde göbüşlerimize birer bebiş koyuverir insallah da görenlerde maşallah der

Sana da hayırlı cumalar arkadaşım. İnşallah dualarım kabul olur bu mübarek günde. Nasılsın canım?kaydirigubbakcemile3

Cinsiyeti belli oldu mu Tuğbacım. Sanki içime doğdu erkek gibi geliyo bana ya. Birden öyle hissettim sanki.

hoşgeldin tuğbacım nasılsın?
ömürcüm bende en başından beri erkek diyorum tuğbaya

cinsiyeti belli olmadı amaa herkes nedense erkek diyorr:sm_confused:....hayırlısı olsunn...haftaya cuma kontrolüm var umarımm öğrenirimm cinsiyetinii...

yemek yedim geldim
tuğbacım haftaya mı öğrenceksin ne güzel:CüvCüv:
ömürcüm napıyosun şekercim?nerelerdesin?
bugün misafir yok galiba
bitti mi kısırlar

ben geldim kızlar..
misafirlerim yeni gitti... nasılsınız bakalım????????
özlediniz mi beniii
naniknanik

Geldim Elifcim. Misafirim yok bugün. Kısırlar bitti. Özledik tabi Halecim. Çabuk uğurlamışsın misafirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…