- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.601
Günaydın kızlar
Bugün kan testi yaptıracaktım ama yaptıramadım
İş yerinden izin alabilirsem öğleden sonra gidip yaptırcam
Bu arada sabah yine idarar testi yaptırdım 2.çizgi yine silik çıktı
Ama şimdi arkadaşım kafamı karıştırdı
Hemen umutlanma dedi adet dönemine yakın olduğun içinde
2çizgi çıkıyor olabilir dedikafamçokkarıştı
günaydın kuzucum kafan karışmasın Allah'ın izniyle hamilesin
kan testini yaptır da içimiz rahat etsin:))
Elifcim ikinizde çalışıyosunuz köpek evde yalnız olmaz. Bağırır çağırır. Bence de en iyisi bebek.delikafadulden
Büşracım adetime yakın o kadar test yaptım hiç ikinci çizgi çıkmadı. Öyle bi şey olmaz. Kanaman varken yaparsan 2. çizgi çıkar yanıltır. Sen inşallah hamilesin canım.
Ay Elifcim. Ne kadar güzel olur senin için. Bir anda hayatın değişir. Bebek annen yanında falan. Ne güzel olur ya! Taşınmaya niyeti var demek ki!
Bebek yapmıyo diye mi küstün:roflol:Siz daha yeni evlisiniz. Biraz zaman tanı canım benim eşine. Nasıl olsa bi şekilde istiycek bebik.
Ama Elifcim. Çocuk öğrenci. Mecbur akşamları çalışmaya. Sonuçta ev geçindirmeye çalışıyo. Yapma böyle. Çok üstüne gitme. Pişman olur sonra evlendiğine. Napsın şimdi hak ver biraz.sonra okul bitince her şey düzelir sabır canım sabır.
binbir gecedeki bennu gibi.
her kadında oluyo galiba bu.
banada olur bazen
halbuki bizi sevmeseler niye yanımızdalar dimi
selammm eliciimmm regli dönemii berbatt gerçektenn ......sizde bizim gibii yapmışsınızz....eşim bana küs olduğunda gece sarıl yat der..bende delimisin senn sana küsken niye sarılayimm derimm....o benimle küsken geceleri yatamazz,doğal olarak bende yatamammmirmirmirmir...bii garipp şu erkek milletii boşver kafana takma kuzuondan değil canım ya beni anlamıyor:dilcikar:
ya da ben mi çok abartıyorum anlamıyorum
her akşam yanlız oturuyorum sıkılıyorum biliyosunuz bunu söyleyince de kızıyo bana
akşam dedi kendi suçun işten çıkınca eve gelip oturma o zaman git gez biraz, bi dvd al seyret, bi kitap al bişeyler yap oyala kendini dedi
bende dedim tek başıma nereye gezeyim, filmle,kitapla yalnızlığım mı geçicek
sonra küstüm gittim yattım ağlayarak ,yatmaya gelince sarıldı bana uyumuşuz
sabah da ilk defa onu öpmeden çıktım evden
reglden dolayı da sinirlerim bozuk galiba
çok mu üstüne gidiyorum sizce
malesef şuanda böyle çalışmak zorunda yapıcak bişey yok biliyorum ama bazen daralıyorum işte
çok uzun yazdım yine kusura bakmayın aynı konuyla daraltıyorum sizi de ama paylaşmazsam daha kötü oluyor
selaamm ömürcüümm sen nasılsıınn bakalıımmm.......binbir gecedeki bennu gibi.
her kadında oluyo galiba bu.
banada olur bazen
halbuki bizi sevmeseler niye yanımızdalar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?