• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Geldim Elifcim. Misafirim yok bugün. Kısırlar bitti. Özledik tabi Halecim. Çabuk uğurlamışsın misafirlerini

kahvaltıya gelmişlerdi canım. sabah 9 da bendelerdi..
şimdi gittiler işte.. çalışan hanımlar oldukları için anca öğlene kadar izin aldılar.
ama bana da iyi geldi arkadaşlarımı görmek.. insan stres atıyo..

ıssız topiğimize hoşgeldin kuzucum
nerde o eski halimiz,okumaya yetiştiremezdim :kızgın:
biz iyiyiz tatlım sen nasılsın?

bende iyiym canım nasıl olayım işte.. çok şükür..
bugün rahatım. temizliğim yok, kayfim yerinde.. bugünü sırf kendime ayırıcam..
ohh.. gel keyfim gell.. :lepi:

Ben de bugünü kendime ayırdım. Günlerdir misafirlerim eksik olmadı yoruldum. Bi yemek yaptım o kadar.

ya pazar günü misafirimiz geliyomuş bizimde ama kaçta geliyolar,eşiyle mi yanlız mı geliyo adam bilmiyoruz.eşimin arkadaşı geçen sene eşiyle gelmişti.daha 1-2 haftalık evliydik 1 hafta misafir olmuşlardı bize
inşallah yine eşiyle gelir,napıyım ben elin adamını tek başımayım zaten gece

hoşbuldum arkadaşlar bugun hiç iyi deilim acayip sinirliyim kızgınım patlıcak gibiyim acayip canım sıkkın içimde huzursuzluk var belim müthiş agrıyo sanırım bunlar adet öncesi olan sendronmlar böyle işte sizde ne var ne yok

hoşbuldum arkadaşlar bugun hiç iyi deilim acayip sinirliyim kızgınım patlıcak gibiyim acayip canım sıkkın içimde huzursuzluk var belim müthiş agrıyo sanırım bunlar adet öncesi olan sendronmlar böyle işte sizde ne var ne yok

bende senin gibiyim sinirli:kızgın: akşam kocişe patladı bu sinirkötükedihüso

Heralde eşiyle gelir Elifcim. O kadar düşüncesiz değildir.

Ben de çok gergin ve sinirli olurum adet dönemimde. Her şey batar bana. Bi de alıngan olurum.

dur bakalım hemen regliye yorma canm.. adetine ne kadar var

Hamilelikte de ruhsal değişiklikler oluyomuş Yarencim. Hale senin kırmızılar gelmedi dimi.

Heralde eşiyle gelir Elifcim. O kadar düşüncesiz değildir.

inşallah canım geçen sene daha yeni evliyken bizimleydiler
bi de 1-2 defa eşi yattığı halde adam benimle oturup tv seyrediyodu çok rahatsız olmuştum
hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar, daha ben evliliğe adapte olamamışım 1 haftalık yatılı misafir zordu yani

Hamilelikte de ruhsal değişiklikler oluyomuş Yarencim. Hale senin kırmızılar gelmedi dimi.

gelmedi canım. pazartesi doktora gidicem.. olmuycak böyle bari söktürücü verir de olurum.. bugün test yaptım yine negatif.. en azından adet olurum bari de, yeni aya hazırlık yapmaya başlarız yani ne bu böyle bekle bekle...

ıyi karar vermişsin Halecim. Bi doktora git bakalım. Belki testte çıkmıyodur bebiş vardır inşallah.

O zaman düşüncesiz bi insan Elifcim kusura bakma ama. Yeni evli çiftlere hiç misafir olunur mu hadi misafirliğe geldin karın yatınca sen de yat dimi. Dikkatli ol tatlım. Kimseye güvenme.

Kızlar sonunda kan tahlili yaptırdım.
Sonucu 16:40'da alcam
Çok heyecanlıyım
Ömürcüm benimle ilgili bi hissin varmı ?

ya türkiyede yaşamıyolar sınavları olduğu için mecbur gelmişlerdi izmire
eşimde dün sabah konuşmuş uyurken aramışlar o da anlamamış eşiyle mi yalnız mı geliyor

yok be canım...
öyle bir ihtimal bile vermiyorum ..
şuan dört gözle adet olmayı bekliyorum hepsi bu
:1shok:

ya olsun sen bi kan testi yaptır bak idrarda çıkmayıp kanda çıkan kaç kişi var

Çok heyecanlıyım

bende heyecanlandım şimdidelikafadulden
bence erkek bebiş gelicek sana

canım adetim ayın 8 inde beş gün var daha ama belim erken başladı bu ay sabah bende kocişi üzdüm evden üzgün çıktı adam bende ona patladım agladım bagırındım bende pco var ya hapı bırakınca yine başladı galiba yine saçlarım dökülmeye sivilcelerim çıkmaya başladı bende bu hastalık beni bırakmıcak doktor haklı bizim zor çocuğumuz olcak diye adama patladım oda üzüldü tabi

Çok heyecanlıyım

canım ya hayırlısı olsun..
bebiş geliyo bencede. bak görürsün. Hale de dedi dersin :))))))
ay çok heyecanlandım yaaa............. :dance:

Back