- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 39
- 683
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.541
canım bende ölçüyorum bu ay ateş şu anda 36.7 sabitlendi ama bişey sorcam ateşini sabah kaçta ölçüyorsun bide nerden ölçüyosun canım adetten bir gün öncemi düşyo bu ateş ayrıca yumurtlama gününü bulmada baya kolaylık oluyo benim ateşimin düşüp ertesi günü yükseldiiği gün ben yakaladım o akıntıyı çalıştık ama boşuna olmuş galiba
hişt ne dedım ben
umutsuzluk yok dedım degılmı
aaaaaaaaaaaaaaa:1shok:
tamam canım sagol desteklerin için karamsarlığa düşmicem ama çokda heveslenmicem zaten olduysa bu ana kadar olmuştur biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kaldı
sabah 7 8 gıbı en uygun zaman yataktan kalkmadan olceceksın
dılının altından olacak
normalın uzerıne cıkınca anlıyosun zaten
ya var ya bağlanana kadar canım çıktı siz gitmişsiniz yaren ben sabah 7gibi ölçüyordum adetimin olduğu gün düşerdi benim anlardım akşama gelirdi zaten bence güzel bir yöntem dil altından ölçüyordum kimisi makattan ölçüyordu daha güvenilirmiş bence gerek yok şimdi yarından itibaren ölçücem yumurtlama bitince bırakıcam ortalma biliyorum sıcaklığımı ondan uzun uzadıya gerek yok yani
aynen oyle canım
sen saglıklı bı hayat sur
o bebek warya
hıc umud etmedıgın anda cat kapı gelecek goreceksın
hep senınleyım:teselli:
ya ne oluyo bugun buraya sayfaya baglanılmıyo sinir oldum şimdide kimse kalmamış evet canım güzel bi yöntem evet
akidişim bi ikimiz kaldımışız senin adında elif dimi başka kimin adı elif yeni olduğum için isimlerinizi bilmiyorum senin bildiklerin kim
Yaptım yedik içtik gittiler. Sonra kociş geldi. Kısırımdan ona da verdim. Karnını doyurdum. Sonra size koştumŞeniz
Yaptım yedik içtik gittiler. Sonra kociş geldi. Kısırımdan ona da verdim. Karnını doyurdum. Sonra size koştumŞeniz
kıs fazla yedirme kısırdan kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?