Sabırsızlanıyorum ...!

arkadaşlar 1 haftadır mide bulantım vardı.3 gündürde acaip baş dönmem oluyor.evisüpüremedim bel ağrısından.acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi.daha adet olmama 4 gün var.beklemekten başka çarem yok galiba

insallah kızlar ınsallah
hergece dua edıyorum
yuregımın orta yerınde bı agırlık oturmus durumda
ay gozlerım doldu
bıraz ewın ıcınde dolasayım su hawayı dagıtayım canlar

Elifcim hale doğru söylüyor o günleri aklına bile getirme kuzu
Hamileliğinin tadını çıkar
bak sen kendini üzer stres yaparsan bebeğinde etkilenir bundan

hıc kıyamaz annesı ona
ONA HAYAT WEREN ALLAHIM
EGERKI BI ÖMURDE WERECEKSE
BILIYORUM HERSEY GUSEL OLACAK

hb canım bende napayım ders çalışıyorum hafta sonu sınavım var ama aklımda burda bir ünite çalışıyom hemen size dönüüyorum kolay gelsin canım

h.g adasım
ütü yaptım oturarak
sımdı tozları alıp dantellerımı serecegım
ama walla hıc elım kolm kalkmıyo sen nasılsın canım

hb canım dikkat et kendine yorulma fazla boşver iş hiç bitmez biz kadınlarda anca biz bitti dersek bırakırsaak orda biter boşver bu ara çok yorulma bende ii diyim ii olayım işte ders çalışıyorum aklım karma çorman adetime son 6 gün bugun salaklık ettim test yaptım çıkmadı moralim bozuldu keşke yapmasaydım ama dayanamadım işte

AYNEN BITTI DER YAPMAZSAK BITIYO YOKSA BITIMIYO
yorulmadan mınık mınık yapıyom
ewı sılıp supurdu esım sagolsunkaydirigubbakcemile3
6 un den cıkmıyo zatı kendıne hakaret etme bende yaptım bende de cıkmadı 4 gun kala cıktı
ama sen yıne de ıkı gun sonra tekrarlaaaa
ne dersı bu canım yawkaydirigubbakcemile2:1hug:

adet oldum kızlar ya daha 5-6 gün beklemiyodum
hap kullandım bu ay ondan mı erken geldi acaba??

hımm
kesin ondandır..
zaten haplar 21 tane galiba ve hemen haplar bitincede 2 gün sonrasında regli başlıyo yanlış hatırlamıyosam..

29unda son hapı içtim bugün adet oldum
4.gün yani
geçen ay 9 martta olmuştum bu ay 1 hafta öne kaydı

açık ögretim sınavı canım insallah bitcek bu sene yok canım hiç sanmıyorum ben hiç bir belirtim yok sadece belimde bi agrı bide bilmiyorum neddendir sandalyede oturup çalışıyorum ders aşağıya rahime doğruu bi sancı gibi bişey girip çıkıyo sanki agrıda var orda okadar başka hiç bişey yok ilk belirityi göğüsler verirmiş en ufak bi şişlik bile yok sende ne gibi belirti vardı adetinden önce

29unda son hapı içtim bugün adet oldum
4.gün yani
geçen ay 9 martta olmuştum bu ay 1 hafta öne kaydı

canım hapa bu ay başladığın içindir bende 1 sene kullandım benimde her ay hapın biterdi cumartesi günleri ben kesin çarsamba günü sabah 9 da hasta olurdum hapta öyle oluyo sen geçenki adetini düşünme bu ay haptan böyledir

dogum kontrol hapları yumurtlamayı we adetı duzene sokar adet sancılarını da azaltır tecrubeyle sabıt canımm

dogum kontrol hapları yumurtlamayı we adetı duzene sokar adet sancılarını da azaltır tecrubeyle sabıt canımm

gerçekten hep ağrıyla gelirdi adetim bu sefer anlamadım bile
sadece bacağım kasıyodu 2-3 gündür o da her adetten önce oluyor bende
çok az ağrım var sadece

gerçekten hep ağrıyla gelirdi adetim bu sefer anlamadım bile
sadece bacağım kasıyodu 2-3 gündür o da her adetten önce oluyor bende
çok az ağrım var sadece

aynen conwaynen canım
benım adetlerım cok sancılı gecerdı hep
ılla acıle gıder ıkı ıgne yerdım o hapı kullandıgımda kuzu gıbıydımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…