• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

canım bende ölçüyorum bu ay ateş şu anda 36.7 sabitlendi ama bişey sorcam ateşini sabah kaçta ölçüyorsun bide nerden ölçüyosun canım adetten bir gün öncemi düşyo bu ateş ayrıca yumurtlama gününü bulmada baya kolaylık oluyo benim ateşimin düşüp ertesi günü yükseldiiği gün ben yakaladım o akıntıyı çalıştık ama boşuna olmuş galiba

sabah 7 8 gıbı en uygun zaman yataktan kalkmadan olceceksın
dılının altından olacak
normalın uzerıne cıkınca anlıyosun zaten

tamam canım sagol desteklerin için karamsarlığa düşmicem ama çokda heveslenmicem zaten olduysa bu ana kadar olmuştur biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kaldı

aynen oyle canım
sen saglıklı bı hayat sur
o bebek warya
hıc umud etmedıgın anda cat kapı gelecek goreceksın
hep senınleyım:teselli:

bitanem biliyorum ama göremiyorum nedense nereye kayboluyorsa akıntı gördümama adetin 6 günü o değil olsa 14gün sonra adet olmam lazım evlenmeden önce hep görürdüm şimdi arıyoruz da bulamıyoruz akıntıyı ben de dr bıraktım zaten o söyler bize bi de adet döngümden dolayı ortalama tahmi nedebiliyorum

ya var ya bağlanana kadar canım çıktı siz gitmişsiniz yaren ben sabah 7gibi ölçüyordum adetimin olduğu gün düşerdi benim anlardım akşama gelirdi zaten bence güzel bir yöntem dil altından ölçüyordum kimisi makattan ölçüyordu daha güvenilirmiş bence gerek yok şimdi yarından itibaren ölçücem yumurtlama bitince bırakıcam ortalma biliyorum sıcaklığımı ondan uzun uzadıya gerek yok yani

ya var ya bağlanana kadar canım çıktı siz gitmişsiniz yaren ben sabah 7gibi ölçüyordum adetimin olduğu gün düşerdi benim anlardım akşama gelirdi zaten bence güzel bir yöntem dil altından ölçüyordum kimisi makattan ölçüyordu daha güvenilirmiş bence gerek yok şimdi yarından itibaren ölçücem yumurtlama bitince bırakıcam ortalma biliyorum sıcaklığımı ondan uzun uzadıya gerek yok yani

ya ne oluyo bugun buraya sayfaya baglanılmıyo sinir oldum şimdide kimse kalmamış evet canım güzel bi yöntem evet

aynen oyle canım
sen saglıklı bı hayat sur
o bebek warya
hıc umud etmedıgın anda cat kapı gelecek goreceksın
hep senınleyım:teselli:

akidişim bi ikimiz kaldımışız senin adında elif dimi başka kimin adı elif yeni olduğum için isimlerinizi bilmiyorum senin bildiklerin kim

ıyi akşamlar kuzucuklarım! Ben geldim! Nasıl benim güzel arkadaşlarım?a.s.

Yaptım yedik içtik gittiler. Sonra kociş geldi. Kısırımdan ona da verdim. Karnını doyurdum. Sonra size koştumŞeniz

Hala daha ağır galiba site. Başka bi sayfaya geçtim. Buraya dönene kadar canım çıktı.:kızgın:

Back
X