- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.461
Günaydın kızlar
Bugün sabah size söz verdiğim gibi sabahki ilk idrarımla bi daha test yaptımkaydirigubbakcemile3
Ve yine 2çizgi çıktı bu seferki yine silikti ama dünkine göre biraz daaha belirgindi
günaydın büşracım. bi bebiş daha geliyo ne güzel :CüvCüv:
kan testi ne zaman yaptırcaksın?
Kuzu kan testimi ayın 5inde yaptrayım diyorum
Yinede adetimin 1gün geçmesini bekliyeyim
sen bilirsin tatlım ama bence bugün ya da yarın yaptır nasıl olsa 2 kez gördün çift çizgiyi
:CüvCüv:
bebişçik karnında Allah'ın izniyle :ecrin_bebek:
ama gerçekten bugünki testteki çizgi daha belirign
fotoğraf makinam olsa resmini çekip koyacam vallakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
o zaman korkma bence tatlım
acaba diye beklemek yerine kan testini yaptır kalbin daha rahat olsun
tabi sen bilirsin yinede
hale naptı acaba??
gününüz aydın olsun mart ayı bereketli oldu hamile sayımız allahın iziyle 3 oldu evet sıra bize geldi ömür elif özlem özge ümmühan sibel daha adını sayamadığım arkadaşlarım bu ay farklı çalışıyorum ekstralar yapıyorum süt çörek otu yumurtlama ilaçı fındık bakalım faydasını görecek miyim
gününüz aydın olsun mart ayı bereketli oldu hamile sayımız allahın iziyle 3 oldu evet sıra bize geldi ömür elif özlem özge ümmühan sibel daha adını sayamadığım arkadaşlarım bu ay farklı çalışıyorum ekstralar yapıyorum süt çörek otu yumurtlama ilaçı fındık bakalım faydasını görecek miyim
İnşallah faydasını görürsün canım ya
Hadi bakalım artk sendende hamile haberi bekliyoruz kuzu:CüvCüv:
Tayyip amca ne demiş durmak yok yola devam çalşmalara devam kaydirigubbakcemile3
tayyip amca en az 3 diyor biz daha birinciyi yapamadık yakaydirigubbakcemile3
canıımmmm tebrik ederiimmmmm çoookk sevindiimmm ikinci çizgini gördüysenn bebeğinn seninleeehihoyyythihoyyyt:sm_cool:ama gerçekten bugünki testteki çizgi daha belirign
fotoğraf makinam olsa resmini çekip koyacam vallakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
canıımmmm tebrik ederiimmmmm çoookk sevindiimmm ikinci çizgini gördüysenn bebeğinn seninleeehihoyyythihoyyyt:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?