• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Ben burda herkesi uğurlayıp topiği kapatıp yatıcam galiba bekçi gibi:roflol:

bende işten yeni çıktım artık erken kalkma derdim yok geceler benim:)

Günaydın kızlar
Bugün sabah size söz verdiğim gibi sabahki ilk idrarımla bi daha test yaptımkaydirigubbakcemile3
Ve yine 2çizgi çıktı bu seferki yine silikti ama dünkine göre biraz daaha belirgindi

Günaydın kızlar
Bugün sabah size söz verdiğim gibi sabahki ilk idrarımla bi daha test yaptımkaydirigubbakcemile3
Ve yine 2çizgi çıktı bu seferki yine silikti ama dünkine göre biraz daaha belirgindi

günaydın büşracım. bi bebiş daha geliyo ne güzel :CüvCüv:
kan testi ne zaman yaptırcaksın?

sen bilirsin tatlım ama bence bugün ya da yarın yaptır nasıl olsa 2 kez gördün çift çizgiyi
:CüvCüv:
bebişçik karnında Allah'ın izniyle :ecrin_bebek:

Ya canım hala adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor
Korkuyorum aslında test yaptırmaya :delphin:
Onun için adet günümü bekleyeyim o gün olmazsam yaptırayım diyorum kuzu

ama gerçekten bugünki testteki çizgi daha belirign
fotoğraf makinam olsa resmini çekip koyacam vallakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

ama gerçekten bugünki testteki çizgi daha belirign
fotoğraf makinam olsa resmini çekip koyacam vallakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

o zaman korkma bence tatlım
acaba diye beklemek yerine kan testini yaptır kalbin daha rahat olsun
tabi sen bilirsin yinede
hale naptı acaba??

gününüz aydın olsun mart ayı bereketli oldu hamile sayımız allahın iziyle 3 oldu evet sıra bize geldi ömür elif özlem özge ümmühan sibel daha adını sayamadığım arkadaşlarım bu ay farklı çalışıyorum ekstralar yapıyorum süt çörek otu yumurtlama ilaçı fındık bakalım faydasını görecek miyim

o zaman korkma bence tatlım
acaba diye beklemek yerine kan testini yaptır kalbin daha rahat olsun
tabi sen bilirsin yinede
hale naptı acaba??

Yarın yapayım kan testini kuzu bugün iş yerinden de izin alamam
Bende haleyi merak ediyorum gelsede sorsak

gününüz aydın olsun mart ayı bereketli oldu hamile sayımız allahın iziyle 3 oldu evet sıra bize geldi ömür elif özlem özge ümmühan sibel daha adını sayamadığım arkadaşlarım bu ay farklı çalışıyorum ekstralar yapıyorum süt çörek otu yumurtlama ilaçı fındık bakalım faydasını görecek miyim

İnşallah faydasını görürsün canım ya
Hadi bakalım artk sendende hamile haberi bekliyoruz kuzu:CüvCüv:
Tayyip amca ne demiş durmak yok yola devam çalşmalara devam kaydirigubbakcemile3

nisan yağmurları gibi bereket yağsın topiğimize
herkesler hamile kalsın inşallah :CüvCüv:
günaydın kuzum napıyosun?

İnşallah faydasını görürsün canım ya
Hadi bakalım artk sendende hamile haberi bekliyoruz kuzu:CüvCüv:
Tayyip amca ne demiş durmak yok yola devam çalşmalara devam kaydirigubbakcemile3

tayyip amca en az 3 diyor biz daha birinciyi yapamadık yakaydirigubbakcemile3

tayyip amca en az 3 diyor biz daha birinciyi yapamadık yakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
Biz bi teneyi yapacaz diye bu kadar zorlanıyoruz denemediğimiz şey kalmıyor
nerde kaldı 3 tene

ne yapayım makinaya çamaşır attım kahvaltı ettik kocişle o gitsin temizlik yapacağım tayyip amcama uyacam ama biri bulayım3e kadar yolu var zaten niyet o başladık çalışmalara :roflol:bakalım 6nisanda dr randevum var yumoşlara bakıcak tabii biz önceden ödevlerimizi yapalım değil mi:roflol:

Back
X