Sabırsızlanıyorum ...!

Elif ay niye söylediniz bunu bana ikide bi bakarım artık:roflol:

:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol: gülme kız oynama sakın bi yerinle ha:dance:

Elif ay niye söylediniz bunu bana ikide bi bakarım artık:roflol:

canlarım napalım işte umut dünyası bizimki takıldık işte bende habire bakıyorum ama arkadaş haklı oynamıcam artık yarın test yapcam daha erken 6 gün var ama çişimizle oynamayız belki ozaman kendimizi oyalıyoruz işte zaman geçmiyoki habire kendimizi dinliyoz valla ben acayip takıldım hafta sonu sınavlarım var önemli ama yoğunlaşamıyorum bi türlü konsantre olamıyorunm

Ay gülmekten bayılıcam şimdi:roflol:hamile arkadaşımı aradım. Benim de dikkatimi çeken ilk o tortular olmuştu dedi. Doğru olabilir.:roflol:

Ay gülmekten bayılıcam şimdi:roflol:hamile arkadaşımı aradım. Benim de dikkatimi çeken ilk o tortular olmuştu dedi. Doğru olabilir.:roflol:

valla bende ilk duydumda gülmekten öldüm ama sonra kadın ben 4 çocuk doğurdum hiçbirinde doktor yüzü görmedim eskiden test yoktu biz böyle anlardık deince bende acaba mı dedim aslında inanmam fazla böyle seylere ama bu aralar bi tuhaf olduk işte hepimiz allah sonumuzu hayır getirsin allah ilimizi versin dimi bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…