Sabırsızlanıyorum ...!

ınşallah canım. Allah sağlık versin bebişlerde gelir inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

herkese merhabaakaydirigubbakcemile2
benı sormussun halecım kosa kosa geldım
ne oldu bılemzsın ıs ıcın aramıstım ya sıslıdekı eskı ıs yerımı adam aradı bu sabah
yaw sansa bak bebekte geldı ıs te geldı ne hayırlı bebısmıs
ama dusuk rıskı oldugu ıcn calısam gıdıp konustum adam dedı kapım herzaman acık sana dedi
geldık bızde kocisle
istanbulun sahılınde kurucesmede bıseler yedık cay ıctık geldıkkkk hemen sıze kostum yazıları okudum
cok ama cok uykum war sızden ne haberler

BÜŞracım bence sen hamılsın bende 4 gun kala yaptım we ıncecık dı yoktu bıle ertesı gun yıne yaptım ıyıce cıktı bugun adet gunumdum bak olmadı test kıppkırmısı oldu
he ewet bıde ıdrarda tortu oluyo aynım beyaz beyaz

CANIM BEBIS BUYUMUS
NASIL DURUMUN BENIM SIMDILIK UYKU ISTEGIM COK
YANDIM YANDIMmirmirmirmir

büyüyo teyzesi bende bişeler yok bulantılar devam yatmaya devam yarın doktora gdicem işte uyku durumum falan normal seninde bi süre sonra gecer bebek kac haftaık senin canım

canım bende hamie olduğuu öğrendiğimden beri işlerim yolunda gidiyor sabahları büyük bir sevinçle uyanıyorum. sana bir sorum olacak ben kan testim 127.77 4 gün önce bugün idrarda daha net çıkar diye idrar testi yaptım ama çok siik çıktı bir problemim yok kanamam veya başka birşey acaba hcg yükselmedimi diye korkuyorum yalnız

İnşallah bende hamileyimidr kuzu ya
Eve gider gitmez bakıcam idrarıma
Bugün adet olmazsam yarında tekrar test yaparm
Bak şimdi heyecan yaptım iyce

Büşracım inşallah bebiş vardır sende. Yarında test yapıp hemen doktora git bi tanem. Dikkatli ol bu sefer tamam mı?

büyüyo teyzesi bende bişeler yok bulantılar devam yatmaya devam yarın doktora gdicem işte uyku durumum falan normal seninde bi süre sonra gecer bebek kac haftaık senin canım

BIZIM FINDIK KURDU TAM 4 HAFTALIK PAZARTESI GIDICEZ ULTRASONDA GORMEYI TEYZESI
SENDEMI YATIYOSUN CANIM YA
WALLA BEN COK GEZIYOM O ZAMAN:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…