Sabırsızlanıyorum ...!

EWET CANIM KANDA HCG ORANI YUKKSELMEDEN CIKMAZ OYLE BENIMKIDE DAHA BUGUN IYICE NETLESTI KORKMA HIC CANIMCIMa.s.

BIZIM FINDIK KURDU TAM 4 HAFTALIK PAZARTESI GIDICEZ ULTRASONDA GORMEYI TEYZESI
SENDEMI YATIYOSUN CANIM YA
WALLA BEN COK GEZIYOM O ZAMAN:bbo:

valla gezme derim ben sana bende öleydim en azından ücüncü ayı bitirene dek fazla yorma kendini bende tilki gibi geziodum bi kanama 10 gündür yataga bağladı beni 3.ncu ayı atlatana kadar dinlene dinlene yap hareketlerini canım benim

İnşallah bende hamileyimidr kuzu ya
Eve gider gitmez bakıcam idrarıma
Bugün adet olmazsam yarında tekrar test yaparm
Bak şimdi heyecan yaptım iyce

YAWRU CEYLAN BEN SENDENDE HEYECANLIYIM AY
YARIN TEKRARLA WE HABER ET MUTLAKAAAAAAAAsırnaşık şey

Elif hiç laf dinlemiyo ki fıldır fıldır

ya benım tansıyon dusuyor,mıdem cok bulanıo ve karnım sureklı ac kusmakta cabası sızınkı nasıl

kız bişe olmaz bunun bebeğe bi zararı yok kraker ye bol bol yataktan kalmadan başucunda hazır dursun krakerin önce ye sonra kalk cok sıvıyı alma ac karnına yemekle beraber azar azar al sıvıları gecer her güzel seyin bi bedeli var acele etme benimde bulantılarım ac kalmalarım devam edio sık dişini bi kaç haftamız kaldı gecicek

Dogru dıyosunuz dogru
pıkı ben de yatım o wakıt sımdık uykum war cıkım azcık yatım canlarım
ÖpÜyorum yıne gelırım

tavsiyem iki ayrı markanın testinten birer tane alıp sabah ikisini arka arkaya tekrarlamanız ben öle yapmıştım adetme 4 - 5 gün kala yapmıştım üstelik ve çıkmıştı

merhaa arkadaşlar benim son yaptırdığım yani cumartesi günü hcg değerim 127.77 aradan 4 gün geçti bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi çok silik çıktı. acaba hcg yükselmiyormu çok korktum bugün ama hiçbir şikayetim yok kanamam sancım ağrım gibi

canım merak etme pozitif cıkmıs testin daha nie idrar testi yapıosunki rahat ol ilk dr ziyaretine kadar bende ikinci hcg tekrarlanmadı bile

Ben de adetim yaklaşınca bakıyım var mı tortu:roflol:Nehiriver arkadaşım çok hoşsun valla. Bi oynamadığımız çişimiz kalmıştı:roflol:

Ben de adetim yaklaşınca bakıyım var mı tortu:roflol:Nehiriver arkadaşım çok hoşsun valla. Bi oynamadığımız çişimiz kalmıştı:roflol:

kıs valla yazdıktan sonra bende çok güldüm hahaha tuhafıma gitti günümüz teknolojisinde hcg var idrar testleri var ne gerek var çişe sidiğe bakmaya ya hadi öle tortuyu gördün ama testlerde çıkmadı ozaman hayal kırıklığı olmazmı onun için dedim çişinizle oynamayın die :):dance:

QUOTE=nehiriver;6054269]kıs valla yazdıktan sonra bende çok güldüm hahaha tuhafıma gitti günümüz teknolojisinde hcg var idrar testleri var ne gerek var çişe sidiğe bakmaya ya hadi öle tortuyu gördün ama testlerde çıkmadı ozaman hayal kırıklığı olmazmı onun için dedim çişinizle oynamayın die :):dance:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…