- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 39
- 683
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.201
canım bende hamie olduğuu öğrendiğimden beri işlerim yolunda gidiyor sabahları büyük bir sevinçle uyanıyorum. sana bir sorum olacak ben kan testim 127.77 4 gün önce bugün idrarda daha net çıkar diye idrar testi yaptım ama çok siik çıktı bir problemim yok kanamam veya başka birşey acaba hcg yükselmedimi diye korkuyorum yalnız
BIZIM FINDIK KURDU TAM 4 HAFTALIK PAZARTESI GIDICEZ ULTRASONDA GORMEYI TEYZESI
SENDEMI YATIYOSUN CANIM YA
WALLA BEN COK GEZIYOM O ZAMAN:bbo:
İnşallah bende hamileyimidr kuzu ya
Eve gider gitmez bakıcam idrarıma
Bugün adet olmazsam yarında tekrar test yaparm
Bak şimdi heyecan yaptım iyce
valla gezme derim ben sana bende öleydim en azından ücüncü ayı bitirene dek fazla yorma kendini bende tilki gibi geziodum bi kanama 10 gündür yataga bağladı beni 3.ncu ayı atlatana kadar dinlene dinlene yap hareketlerini canım benim
ya benım tansıyon dusuyor,mıdem cok bulanıo ve karnım sureklı ac kusmakta cabası sızınkı nasıl
Elif hiç laf dinlemiyo ki fıldır fıldır
elif hiç laf dinlemiyo ki fıldır fıldır
hakkaten ya cok fıldır fıldırım soz bugunden ıtıbaren hep yatıcam
Bugün yaptım canım
Çok silik belli belirsiz ikinci çizgide çıktı
Eve gidince hemen bakayım idrarıma
tortu olunca hamilemi oluyorsun kuzu kaydirigubbakcemile3[/QUdün bi tanıdık söyledi eskiden tabi test falan yokmuş idrarlarını bi kaba yapıyolarmış içinde beyaz beyaz uçusan şeyler varsa bide biraz bi kapta bekletiyolarmış dibe böyle toz bulutu gibi bişey çökerse tortu halinde hamile olduklarını anlıyolarmış eve gidince yap bakalım ben bugun yaptım beyaz uçusan şeyler vardı ama bilmem bu arada silikte olsa çizgiyi görmüşşün tebrikler canım insallah doğrudur hayırlısı canım haberini beklicem eve gidince
YAWRU CEYLAN BEN SENDENDE HEYECANLIYIM AY
YARIN TEKRARLA WE HABER ET MUTLAKAAAAAAAAsırnaşık şey
Bugün yaptım canım
Çok silik belli belirsiz ikinci çizgide çıktı
Eve gidince hemen bakayım idrarıma
tortu olunca hamilemi oluyorsun kuzu kaydirigubbakcemile3[/QUdün bi tanıdık söyledi eskiden tabi test falan yokmuş idrarlarını bi kaba yapıyolarmış içinde beyaz beyaz uçusan şeyler varsa bide biraz bi kapta bekletiyolarmış dibe böyle toz bulutu gibi bişey çökerse tortu halinde hamile olduklarını anlıyolarmış eve gidince yap bakalım ben bugun yaptım beyaz uçusan şeyler vardı ama bilmem bu arada silikte olsa çizgiyi görmüşşün tebrikler canım insallah doğrudur hayırlısı canım haberini beklicem eve gidince
kız oda nesi ne gerek var çişinizle oynuonuz alın test yapın :) ben hiç duymamıştım kız bunu alla alla
Şu tortu olayı nedir ya!
merhaa arkadaşlar benim son yaptırdığım yani cumartesi günü hcg değerim 127.77 aradan 4 gün geçti bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi çok silik çıktı. acaba hcg yükselmiyormu çok korktum bugün ama hiçbir şikayetim yok kanamam sancım ağrım gibi
Ben de adetim yaklaşınca bakıyım var mı tortu:roflol:Nehiriver arkadaşım çok hoşsun valla. Bi oynamadığımız çişimiz kalmıştı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?