- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #8.661
ömür sen kaç aydır istiyorsun bebiş?
banada doktor veriyor progestan.ama kullanmıycam ben bu ay.bebiş olursa tutunurda elbet kısmeti varsa.daha hamile kalamadım tutunması kaldı dedim bıraktım valla ben.
2,5 senedir istiyorum. 1 tane düşüğüm var canım.senağlama
ben sıze bıse dıyımmı bu arada guleysa haklısın naz yapıp dıkkat etmem lazımbıraktım zaten ortalık karman corman
zaten cok halsızım. halem bu duyguyu ıkıncıye yasıyorum ılkınde cok aptal gıbı olmustum
ögrendıgımde eşim yoktu yanımda annemdeydım sewınemedım bıle we dusuk oldu
sımdı bıraz daha ıyı we umutluyum umutlarım uarım kalırsa cok uzulurum ama sımdı ıyıyım allah yardımcım olsun
ben esıme ıkı ay kecıboynuzu yedırdım kaynatıp suyunu ıcırdım
bende yedım bu ıyı gelıyo unutmayın. ayrıca herkes bı gun bebısıne kawusacak ben ınanıyorum
canım benim inşallah en kısa zamanda olur.düşüğün olduguna göre bebişin oldugunu biliyorsun en azından.tedavi oluyormusun ilaç vs gibi
Evet canım doktorda olur diyo. Ama yine düşebilir dedi. En iyisi tüp bebek dedi.
düşük nedenin ne peki?neden düşebilir diyoki doktorun?aşılama falan yaptırdın mı?ilaç kullandın mı?neden hemen tüp bebek önermiş anlamdım
Endometriozis var canım bende. Bebeğin oluşumunu daha doğrusu yumurtanın kalitesini düşürüyo. Klomende kullanamıyorum. Ama dedi tüp bebek olursa kaliteli embriyoları seçeriz. Olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?