Sabırsızlanıyorum ...!

hem hesaplarıma gore 3 hafta 4 gunlum bebek
erken bellı ettı kendını
abla yumurtayı kacırmadım dımekkı te o kaaaaaa
ama yumurtadan tıksınıyom yıne odda ayrıkaydirigubbakcemile2
kızlarrrrrr yadısarı cıkıp gezmek war hawa super

keçiboynuzunu ben eşime yapıyordum her ihtimale karşı.kendimede çok kür denedim ne soğan kaldı ne de süt.kısmet yaaa.kendi haline bıraktım bende artık bu ay.

walla haklısın guleysacım
ama ben kucagıma alabıleyımde
hepsne ragzıyım

banada doktor veriyor progestan.ama kullanmıycam ben bu ay.bebiş olursa tutunurda elbet kısmeti varsa.daha hamile kalamadım tutunması kaldı dedim bıraktım valla ben.

Ya aslında doğru söylüyosun da ben bırakamıyorum işte. Hormonu dayıyorum vücuduma durmadan.senağlama Doktordan bi kaç ay korunalım bıktım ben diye izin istedim ona bile izin vermedi.

üüfff püffff
üzülüyorum sız boyle dedıgınızde
ya benım canlarım cıgerlerım
zamana bırakmak en ıyısı mutlaka olacak
o zamanını bekler we en uyugunsıuz hıc beklenmedık zamanda cat kapı gelır

Benim doktorumda bi tuhaf ya. Hiç bi şeye izin vermiyo. Nerdeyse yatak odamıza girecek. Az kaldı yakında gelir.

canım yaa senin adına nasıl sevindim bilemezsiinnn...
Allah kucağınada almayı nasip etsin... Şeniz
keçiboynuzunun pekmezini yedik bizde eşimle düzenli olarak..
ama olmadı işte napalım..
benim şuan hafif hafif bel ağrım var o da kalçama doğru, yukarda değil.. bundan başkada hiç bir şey yaşamıyorum.. herşeyim aynı, ne göğüslerde var değişiklik ne akıntıda..
peki iki gebeliğinde de belirtiler ayımıydı yoksa ikiside farklımıydı canım?

kızlar ben çıkyorum malum ev bakacağız çıkmadan ortalığı toplayım bari akşama görüşürüz hale olursan da olsun be güzelim bari o sağlam deriz yeni ay yeni umut

düşük nedenin ne peki?neden düşebilir diyoki doktorun?aşılama falan yaptırdın mı?ilaç kullandın mı?neden hemen tüp bebek önermiş anlamdım

Endometriozis var canım bende. Bebeğin oluşumunu daha doğrusu yumurtanın kalitesini düşürüyo. Klomende kullanamıyorum. Ama dedi tüp bebek olursa kaliteli embriyoları seçeriz. Olur.

Aşılamada benim için pek değişen bi şey olmuyo.

Görüşürüz Emelcim. Kendine iyi bak. Kolay gelsin.

iyiyim canım sen nasılsın?
acayip uykum var ya gözlerim yanıyor uykudan
kocişin yeni mi geldi yazık

Endometriozis var canım bende. Bebeğin oluşumunu daha doğrusu yumurtanın kalitesini düşürüyo. Klomende kullanamıyorum. Ama dedi tüp bebek olursa kaliteli embriyoları seçeriz. Olur.

canım bendede sağ tarafta 1,2 büyüklüğünde var.benim doktorun korktuğu yapışıklık yapmış olmasıydı bu yüzden rahim filmi çektirdi.çok küçük oldugu için üzerinde durmuyr aslında ama ben klomen kullandım.seninkinin büyüklüğü ne?benim tadıgım çok büyük haliyle hamile kaldı ve doğum bile yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…