- Konu Sahibi Kelebek_00
- #8.641
tabi heveslendirmeyelimde seni ben burda çok heveslendim nerdeyse kendimi hamile sandım ama oldum çok üzüldüm sonrasında.fena kaptırmışım meğer kendimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni adetin 12.günü çağırdı o zaman der heralde hayırlısı valla ne diyeyim
Hale inşallah hamilesindir canım. 3. hamilemizde sen ol hadi.
inşallah olmazsın.yok canım gün sayıyordum ben hastalandım bu ay.
12.günü duruma göre iğne başlatır sanırım.hayırlısıyla olur inşallah canım.rahim filmi çektirdin mi sen
ah inşaallah canım ama hiç ama hiiiiiiçççç ümidim yok.. :1no2:
resmen adet olucamı hissediyorum yani.. hiçbir belirti yok.. hem bu ay 5-6 gün öncesinden başladı adet belirtilerim.. belim ve kasıklarım ağrıdı hep.. hafta sonu olucam diye afedersin ped bile koydum sen düşün yani.. bakalım bugün beni neler bekliyo...![]()
hayırlısı olsun tatlım..
inşaallah nisan ayı senin ayın olur canım..
evet canı çektirdim şükür açık çıktı tüplerim eşimde morfoloji %4çıktı vitamin verdi bu ay onu kullandı tahlillerim güzel çıktı
evet canı çektirdim şükür açık çıktı tüplerim eşimde morfoloji %4çıktı vitamin verdi bu ay onu kullandı tahlillerim güzel çıktı
eşin ilaç kullanıyor mu canım?
sen ne içiyorsun ömür ben de sayıyorum mecburen
Ben adetimin 15. günü ile 25. günü arası progestan kullanıyorum. Bebiş olursa tutunabilsin diye. Adet olmazsam kan tahlili sonucuna göre hemen yine ilaca başlıycam. Ama hep adet oluyorumsenağlama Mecburende gün sayıyorum.
ewt ömür sen ne kullanıyorsun sendemi klomen yoksa?
ben sıze bıse dıyımmı bu arada guleysa haklısın naz yapıp dıkkat etmem lazımbıraktım zaten ortalık karman corman
zaten cok halsızım. halem bu duyguyu ıkıncıye yasıyorum ılkınde cok aptal gıbı olmustum
ögrendıgımde eşim yoktu yanımda annemdeydım sewınemedım bıle we dusuk oldu
sımdı bıraz daha ıyı we umutluyum umutlarım uarım kalırsa cok uzulurum ama sımdı ıyıyım allah yardımcım olsun
ben esıme ıkı ay kecıboynuzu yedırdım kaynatıp suyunu ıcırdım
bende yedım bu ıyı gelıyo unutmayın. ayrıca herkes bı gun bebısıne kawusacak ben ınanıyorum
kızlar bakın ben söylüyeyim size..
tam tamına en fazla saat 17:00 de adet olucam..