• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Yeni geldi valla. 21 saat çalışmış oldu. Hemen yattı. Bende size koştum. Akşama da halı sahada maç yapmaya gidecek. Gitme dinlen diyorum. Dinlemiyo beni.:delphin:

canım bendede sağ tarafta 1,2 büyüklüğünde var.benim doktorun korktuğu yapışıklık yapmış olmasıydı bu yüzden rahim filmi çektirdi.çok küçük oldugu için üzerinde durmuyr aslında ama ben klomen kullandım.seninkinin büyüklüğü ne?benim tadıgım çok büyük haliyle hamile kaldı ve doğum bile yaptı

Bende kist yok canım. Yani daha oluşmamış. O yüzden klomen falan vermedi zaten doktor tetikliyomuş çünkü.

kızlar valla yazdıklarınızı okudukça çok cahil hissediyorum kendimi
insan başına gelmeden bilmiyor tabi neyin ne olduğunu
bende merak ediyorum acaba sorunsuz bi şekilde bebeğimiz olur mu diye

ınşallah sorunsuz olur seninki Elifcim. Fazla uğraştırmasın seni allah dua et canım.

Bende kist yok canım. Yani daha oluşmamış. O yüzden klomen falan vermedi zaten doktor tetikliyomuş çünkü.

hımmm anladım canım.benimki verdi valla.tam tetiklenmiş olmasın gerçekten.neyse hayırlısı yaaa.aman takmıyrm bu ay.ilaç milaçta kullanmıyrm.hamişlikte beklemiyrm.bu ayı kendime ayırıyrm.inşallah çok güzel ve hayırlı sağlıklı bir ay olur.herşey bebiş değil ya.ne güzel bahar geldi tadını çıkarayım bariii

canım yaa senin adına nasıl sevindim bilemezsiinnn...
Allah kucağınada almayı nasip etsin... Şeniz
keçiboynuzunun pekmezini yedik bizde eşimle düzenli olarak..
ama olmadı işte napalım..
benim şuan hafif hafif bel ağrım var o da kalçama doğru, yukarda değil.. bundan başkada hiç bir şey yaşamıyorum.. herşeyim aynı, ne göğüslerde var değişiklik ne akıntıda..
peki iki gebeliğinde de belirtiler ayımıydı yoksa ikiside farklımıydı canım?

bılıyorum canım emın ol bende sıze dua edıyorum tez zamanda hamıle kalın bebegınıze kawusun dıye
ınsallah kucagımnada saglıklı bı sekılde alabılırım
ama sabır onemlı bunu bılıyorum
benım ılk hamılelıgımdede aynı belırtıler oldu goguslerım sıstı sertlestı gerıldı
agzımda bu kotu tat yıne oldu
akıntım bırazcık oldu
ama kasık agrım aynı edet olcak gıbı oldu
oysa benım adet olmaya yakın kasıklarım agrımaz
adet olurum we agrıdan geberırım
benım dr benewlenmeden taaa 21 yaımda basladım ben kontrollere annemle
yumurtlaman cok ıyı hemen hamıle kalırsın ewlenınce dıkkat et demıstısengözlerimebaksanab
ulan dedım adama bak anama neler dıyo

hımmm anladım canım.benimki verdi valla.tam tetiklenmiş olmasın gerçekten.neyse hayırlısı yaaa.aman takmıyrm bu ay.ilaç milaçta kullanmıyrm.hamişlikte beklemiyrm.bu ayı kendime ayırıyrm.inşallah çok güzel ve hayırlı sağlıklı bir ay olur.herşey bebiş değil ya.ne güzel bahar geldi tadını çıkarayım bariii

Doğru söylüyosun canım. En iyisi hiç takmamak kafaya. Taktın mı hiç olmuyo valla.

Kardeşinin özürlü olması çocuğununda özürlü olması anlamına gelmez ki. Belki annesi hamileliğinde yanlış bi şey yapmıştır. Ondan olmuştur. Benim bi komşum var. Sağır ve dilsiz. Çocuğu oldu. Çocukta bi şey yok sapasağlam. O büyüdü. Şimdi 2.ye hamile.

Hem şimdi bi sürü testler falan var. Çocuğun anne karnında ne durumda olduğunu anlayabiliyolar. Zeka testi bile yapıyolar.

Kardeşinin özürlü olması çocuğununda özürlü olması anlamına gelmez ki. Belki annesi hamileliğinde yanlış bi şey yapmıştır. Ondan olmuştur. Benim bi komşum var. Sağır ve dilsiz. Çocuğu oldu. Çocukta bi şey yok sapasağlam. O büyüdü. Şimdi 2.ye hamile.

ya tabiki o anlama gelmiyor
zaten kayınpederimle kayınvalidem akraba evliliği yapmışlar o yüzden olmuş
ama işte insanın içinde bi kuruntu oluyor ister istemez
heleki eşim yıllarca annesinin ne kadar uğraştığını gördüğü için sanırım korkuyor

Doğru aslında eşinde bi yerde haklı. Sonra içinde bi çocuk özlemi olur belki. Gerekli testleri yaptırırız falan diye ikna edersin.

açık açık böyle bir korkudan bahsetmiyor ama ben öyle hissediyorum
yıllarca bana o kardeşinden bahsetmemişti hiç
annesini çok seviyor ve ona üzülüyor
bana hep diyor doğum sancısını çekmene değer mi,o kadar acıyı niye çekesin

Ben doğum acısı çekmem sezeryanla doğururum de sende. Ay bu erkeklerin bahaneleri hiç bitmez sanki kendi çekecek o acıyı. Ne çekersek biz kadınlar çekiyoruz.

Ben doğum acısı çekmem sezeryanla doğururum de sende. Ay bu erkeklerin bahaneleri hiç bitmez sanki kendi çekecek o acıyı. Ne çekersek biz kadınlar çekiyoruz.

seninkiyle benimkinde bahane çok
yok doğum sancısı, yok global kriz, yok küresel ısınma:roflol::roflol:

Bi de benimkinde şey var. Iyyy çocuk ağlaması, bağırması, kudurması. Arkadaşının ikizleri oldu tüp bebek yöntemiyle. Şimdi benimki hiç gitmez tüp bebek yapmaya ikiz olcak diye. :delphin:Diyo ki allah onlara kolaylık versin.

Bi de benimkinde şey var. Iyyy çocuk ağlaması, bağırması, kudurması. Arkadaşının ikizleri oldu tüp bebek yöntemiyle. Şimdi benimki hiç gitmez tüp bebek yapmaya ikiz olcak diye. :delphin:Diyo ki allah onlara kolaylık versin.

benimkinde de var o
kafası şişiyomuş çocuklardan
gerçi bende deli olurum bazen ama insan kendi çocuğuna daha farklı bakar ya

ya anam her yer toz toprak bacımmm
walla mınık mınık yapıyom

duramadın yine
güzelim önce bi doktoruna görün
bakalım riskli bi hamilelik mi olcak, 9 ay yat mı dicek
yoksa sorun yok herişini yapabilirsin mi dicek
inşallah sorun yoktur tabi

Back
X