- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #8.681
Yeni geldi valla. 21 saat çalışmış oldu. Hemen yattı. Bende size koştum. Akşama da halı sahada maç yapmaya gidecek. Gitme dinlen diyorum. Dinlemiyo beni.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bendede sağ tarafta 1,2 büyüklüğünde var.benim doktorun korktuğu yapışıklık yapmış olmasıydı bu yüzden rahim filmi çektirdi.çok küçük oldugu için üzerinde durmuyr aslında ama ben klomen kullandım.seninkinin büyüklüğü ne?benim tadıgım çok büyük haliyle hamile kaldı ve doğum bile yaptı
Bende kist yok canım. Yani daha oluşmamış. O yüzden klomen falan vermedi zaten doktor tetikliyomuş çünkü.
canım yaa senin adına nasıl sevindim bilemezsiinnn...
Allah kucağınada almayı nasip etsin... Şeniz
keçiboynuzunun pekmezini yedik bizde eşimle düzenli olarak..
ama olmadı işte napalım..
benim şuan hafif hafif bel ağrım var o da kalçama doğru, yukarda değil.. bundan başkada hiç bir şey yaşamıyorum.. herşeyim aynı, ne göğüslerde var değişiklik ne akıntıda..
peki iki gebeliğinde de belirtiler ayımıydı yoksa ikiside farklımıydı canım?
hımmm anladım canım.benimki verdi valla.tam tetiklenmiş olmasın gerçekten.neyse hayırlısı yaaa.aman takmıyrm bu ay.ilaç milaçta kullanmıyrm.hamişlikte beklemiyrm.bu ayı kendime ayırıyrm.inşallah çok güzel ve hayırlı sağlıklı bir ay olur.herşey bebiş değil ya.ne güzel bahar geldi tadını çıkarayım bariii
İnşallah sorunsuz olur seninki Elifcim. Fazla uğraştırmasın seni allah dua et canım.
Kardeşinin özürlü olması çocuğununda özürlü olması anlamına gelmez ki. Belki annesi hamileliğinde yanlış bi şey yapmıştır. Ondan olmuştur. Benim bi komşum var. Sağır ve dilsiz. Çocuğu oldu. Çocukta bi şey yok sapasağlam. O büyüdü. Şimdi 2.ye hamile.
Ben doğum acısı çekmem sezeryanla doğururum de sende. Ay bu erkeklerin bahaneleri hiç bitmez sanki kendi çekecek o acıyı. Ne çekersek biz kadınlar çekiyoruz.
kızlar ben ewı sılıyorum yawas yawas buralardayım
Bi de benimkinde şey var. Iyyy çocuk ağlaması, bağırması, kudurması. Arkadaşının ikizleri oldu tüp bebek yöntemiyle. Şimdi benimki hiç gitmez tüp bebek yapmaya ikiz olcak diye.Diyo ki allah onlara kolaylık versin.
ya anam her yer toz toprak bacımmm
walla mınık mınık yapıyom