• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

ben geldımmm
gunaydııınn hawa cok guzel yaa
kociş halılaıbalkona attı bakırkoye gıttı muhasebeye bana wıste kagıdı almaya
yarın dr gıdecegızz
bende ewı sılecegım sımdı yawas yawasss

hoşgeldin bebişim ama yavaş yavaş tamam mı :teselli:

hosbulduk adaaşş hosbulduk ablacım
ya oyle halsızımkı
parmagımı oynatcak taaakatim yok belkı yapmam ekocum
gelınce ona sıldırırım
hepınıze tesekkur ederım nısanda bıssuru hamıle haberı beklıyorumm

loveli klomen ben sabah akşam kullandım 2 ay.yumurtaları güzel geliştiriyor ama ben hamile kalmadım.bu ayda klomen kullanacaktım fakat çatlamamış yumurtam varmış ve büyükce zararlı olur diye bu ay dinlenme verdi yanii.anlayacağın umudum yok bu ay.geçen ay 4 tane kaliteli büyük yumurtayla hamile kalamadım.şimdi tek ve ilaçsız zor gibi.gelecek aya tekrar klomen kullanacağım.

hosbulduk adaaşş hosbulduk ablacım
ya oyle halsızımkı
parmagımı oynatcak taaakatim yok belkı yapmam ekocum
gelınce ona sıldırırım
hepınıze tesekkur ederım nısanda bıssuru hamıle haberı beklıyorumm

canım sana inanımıyorum ya bebişinden kıymetlimi yer silmek yaa.biraz naz yap eşine.bence hiç bişe yapma.hemde senin riskin var.bunu bile bile yapmak doğrumu sence

loveli inşallah senin olur tabi ilaçla.benim arkadaşım ilaçla hamile kaldı.kısmet ya.belli olmuyor.sonrada çatlama iğnesi verir doktorun.ben göbekten yaptırmıştım.

kızlar hafta sonu eşimle balığa gittik..
ay inanılmaz güzeldi yaa....
en büyük balığı ben tuttum inanamadık..
siz naptınız bakalım..
yeni hamişimiz elif sen nasılsın bitanem.. anlat hadi hamişlik nasıl bişi..... :))))))

hadii ya inşallah bu ay olur tatlım bakalım ne olcak peki adetin tam zamanında geldi mi hamile kalamadın ya acaba düzenini etkiliyor mu

siz naptınız bakalım..
yeni hamişimiz elif sen nasılsın bitanem.. anlat hadi hamişlik nasıl bişi..... :))))))

balık tutmak çok zevkli ya insan stres atıyor ilerde çocuklarınızla gidersiniz inşallah.

loveli inşallah senin olur tabi ilaçla.benim arkadaşım ilaçla hamile kaldı.kısmet ya.belli olmuyor.sonrada çatlama iğnesi verir doktorun.ben göbekten yaptırmıştım.

inşallah rabbim hayırlısıyla o güzel duyguyu hepimize yaşatır :Saruboceq:

hadii ya inşallah bu ay olur tatlım bakalım ne olcak peki adetin tam zamanında geldi mi hamile kalamadın ya acaba düzenini etkiliyor mu

adetin düzeninde değişme olmuyor ya hemen hemen aynı zamanda oluyorsun diyebilirim.çatlatma iğnesinide 12. veya 13.gününde çağırır seni bakar yumurtaların gelişmişmi diye iğneye yaptırıp yaptırmayacağını söyler

Selam kızlar ! Ben geldim. Nasılsınız? Benim kociş az önce geldi. Yattı şimdi. Bende sizin bi hatırınızı sorayım dedim. kaydirigubbakcemile3

siz naptınız bakalım..

balık ttmak kısmettir geliyyyoooorrr :emir_bebek::ecrin_bebek:inşallah

canım daha günüm geçmedi..
yani bugün adet tarihim..
4-5 günür adet ağrım var belimle birlikte, ama bugün hiç ağrım yok..bekliyorum bakalım hayırlısı olsun
sende mi gün sayıyorsun canım

Hale inşallah hamilesindir canım. 3. hamilemizde sen ol hadi.

Back
X