• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın halecim dün gece kulaklarını çınlattık adet oldu mu acaba diye

olmadım tatlım..
ama hesaplamalarıma göre bugün adet olmam gerekiyo sanırım...
fakat bende hiçbir belirti yok.. hiç ama...
haftasonu adet ağrım oldu hatta ayıptır söylemesi ped bile koydum fakat gelmedi..
bugünü bir atlatsam umutlanıcam işte ama beklemek korkutuyo beni...
:delphin:

olmadım tatlım..
ama hesaplamalarıma göre bugün adet olmam gerekiyo sanırım...
fakat bende hiçbir belirti yok.. hiç ama...
haftasonu adet ağrım oldu hatta ayıptır söylemesi ped bile koydum fakat gelmedi..
bugünü bir atlatsam umutlanıcam işte ama beklemek korkutuyo beni...
:delphin:

inşallah gelmez halecim
mart ayı bitmeeden bi bebiş haberi de senden gelsindelikafadulden

çörek otunu içiyor musun hale ben içiyorum 4 gündür adet süremi uzattı valla sevindim 2-3 gün oluyordum sonrası akıntı şeklindeydi bu ay 4 gün oldu şimdi akıntı oldu dr bana yumurta artırıcı verdi bugün ona başladım inşallah işe yarar hayırlıssı bitanem sen de hamileolsan ne sevinecem çünkü moral oluyor bize hamile haberleri benim bu ay 11 ay olacak hamile kalmazsam ilacı bırakalı tam bu ay 1 yıl olacak ilaçtan sonra 3 ay korundum o da 11 ay olacak inşallah ben de burcu gibi bu ay yakalarım bu ay bizim ayımız olur

elifff nasılsın tatlım ne yapıyorsun iştesin di mi bize tatil okullara az sonra temizlik yapacağım offffff

burcucum ve elifcim tebrik ederim bebişlerinizi.allah gönlünüze göre versinnn.darısı bizlrinde başına.dormicim kaç günün geçiyor?

işteyim canım :delphin:
sana kolay gelsin ben dün hallettim temizliği
dip bucak temizledim heryeri

aslında yapardım şinciye kadar ama tam başlıyorum bizimki bırak hadi çıkalım diyor benden büyük ablalarım diyyorki kocan kalk gidelim derse git onu sensiz bırakma hevesini kırma diyorlar ev işiyle kendini yıprama diyorlar eee işime geliyor onları dinlemekdelikafadulden

aslında yapardım şinciye kadar ama tam başlıyorum bizimki bırak hadi çıkalım diyor benden büyük ablalarım diyyorki kocan kalk gidelim derse git onu sensiz bırakma hevesini kırma diyorlar ev işiyle kendini yıprama diyorlar eee işime geliyor onları dinlemekdelikafadulden

bence de haklılar canım ben cumartesi kesinlikle yapmam temizlik,çalışmadan önce de eşim evdeyken yapmazdım iş,ona vakit ayırırdım

ben geldımmm
gunaydııınn hawa cok guzel yaa
kociş halılaıbalkona attı bakırkoye gıttı muhasebeye bana wıste kagıdı almaya
yarın dr gıdecegızz
bende ewı sılecegım sımdı yawas yawasss

valla ben resmiyette o zaman ikisnden bir dediler sonra evledikten sonraa dilekçeyle değişir dediler eşim de istersen yap dedi öylee kaldı ama bazen kullanıyorum kızlık soyadımı

hoşgeldin adaş
kolay gelsin zorlama kendini ama
bi doktora görün bakalım
inşallah kolay ve risksiz bi hamilelik olur

Back
X