Sabır taşı olsa çatlarmıydı yoksa artık bişeyler yapmalımıyım?

benim yaşadıklarım herkesin yanında ohooo bende kurtulcam allah kısmet ederse mutlu olmak herkesin hakkı herkesinnn

Olaya bakış açını biraz değiştirmelisin. Normal karakterin halin tavrın nasıldır bilmiyorum ama, üzgün, süzgün mutsuz görünmemeye dikkat etmelisin.
Senin dünyanın merkezi o değil.. Bunu hissetsin... Neşelen, eğlen, telefonda konuş arkadaşlarınla, planlar yap vs. .. Birileri ondan bahsetmeye kalktığında umursamaz tavırla yaklaş...

Ama işten sen ayrılma...Eğer ayrılırsan, Onun dediğini onaylamış olacaksın... Yapma bunu..
Güçlü dur.. güçlen... Gerçekten de o merkez değil, kim ki o ya!! Kendini bilmez, dengesiz, seviyesiz şuursuz biri... Bu mu senin şu anda çalıştığın yerdeki emeklerine yazık edecek...? Bunu yakıştırıyor musun kendine?

İyi düşün... Sen nasıl bakarsan olaylara, herkes öyle görür...

Bir iki kişi ona dese, ya seni umursamıyor ne diye bi taraflarını kaldırıyorsun dilinden düşürmüyorsun dese (-ki bunu sen dedirtebilirsin tavırlarınla), bir düşünsene zaferini...

Kızlar ya, lütfen bir aşk için kendinizi harcamayın.. Böyle kendini bilmezleri hint kumaşı yerine koymayın...
Tekrar söylüyorum. Bir abla nasihati olarak değerlendirmeni isterim... Çalıştığın yerde kal.. Dim dik devam et.. Onursuz davranan o... Sen niye gideceksin...?

Yerinde olsam isyerinde arkadaslarin icinde gider elimi masaya koyar "bana bak,ben seni sevdim,adam.sandigim icin sevdim,haa sen beni sevmemis olabilirsin tavrin erkek gibi olsaydi,tek ayak ustunde milyon yalan cevirmeseydin,ben seni simdi degil coktan silerdim,ama senin isin gücün karsindakini kandirmak.. ben suan uzulmeyi birak,elimden gelse kurban kesicem senin gibi tiynetsizden kurtuldugum icin ama arkadasim sen.neyin kafasini yaşıyorsun? Parmaginda baskasinin yuzugu niye dilinde ben,eski kiz arkadasin? Erkek ol,sesini kes,hayatini yasa!!! Birdahada adimi agzina alma!! " der ne derse desin arkami doner cikardim..fazlasinida hakediyor ya neyse cibilliyetsiz serefsiz... arkadaslarina gelince bir kere okkali bi uyari yap sonra bak bakalim kimse seaini cikarabiliyormu.. arkadasim tamam sabir sabir guzel hos demissinde sende bir bayansin insan rahatsizlik duyar bi tepki koyar adin orda burda aniliyor... fazla sakinlikde iyi degil

cok tesekkur ederim bu satirlar cok iyi geldi.
inanin onun disinda o kdr rahatimki orada, ama ona dair yasadiklarim beni umutsuzluga dusurmeye basladi Sanki hic bir zaman ustumden etiketi siyrilmayacak gibi geldigi icin iftarlara gitmiyorum don dolas ayni seyi yasadigim icin ugrasmayi kestim oysa o her zmn dunyanin kendi etrafinda dondugunu dusunerek yasiyor.
haklisiniz daha once dik durdum en azinda onu haklamadan oradan ayrilmamaliyim

inanin kahkaha ile okudum yazdiklariniz super.
ama ayrinti surada gizli, dusmanlarim bana hic bsy demedi dostlarimla ise minimum seviyede konusuyorum.
hatta en son siz ben konussam yuzune tukurursunuz ama nankorluk yapmicam benim adimi andirdigi olaylara bakarmisiniz iyi gunleri yasiyor bakalim mevlam neyler gorelim bunlari konusmak bile zaman kaybi demistim cunku ona aynen sunlar soylenmis " biz onlari bekliyorduk o kizin ilcede yatip kalkmadigi insan kalmamis - bunu duydugu kisi eski calistgi dukkan sahibi kiz onun icin hirsiz diyodu allahim sen benim aklima sahip ol- bula bula o kizimi buldu koskoca ... bence byza ya inat yapio nolduki aralarinda " demis dostum ise size oyle gelmis onlarin arasnda bsy yoktu baskasi ister ama olay oyle degil artik bi yol cizmis nolursa olsun demis su igrenclige bakarmisiniz siz olsaniz bu kdr konusanin arasinda konusurmuydunuz susarmiydiniz?

Ben olsam hicbirsey yapmadan katlanmazdim orasi net.. o zaman yapacak tek sey tayin istemek madem cevrendekikerde boyle kirli zihniyette insanlarsa..

Ben olsam hicbirsey yapmadan katlanmazdim orasi net.. o zaman yapacak tek sey tayin istemek madem cevrendekikerde boyle kirli zihniyette insanlarsa..

su anki kararim panik olmadan brz sartlari olgunlastirmak, bana yardimci olacak biri var biraz konuyu citlatmistim ama ne isim verdim ne sebep sundum sizin yazdiklarinizla susleyip anlatabilirim adim adim ilerlemeliyim her sey o kdr duzgun olmaliki uzerine soylenecek bsy kalmamali orada kurdugum saglam dostlari ve gucumu kaybetmemeliyim ne olacagini da bilmiyorum ama Rabbimin bir plani var hissediyorum panikle yagmurdan kacarken doluya tutulmayacagim
burada ayrintilara girdikce igrenclikleri cikiyor piyasaya Rabbim bana guc versin..

bence artık onu boşverin zamanla unutursunuz
öyle bir insanla olmadığına dua edin
zaten 7 senelik ilşkisinin ardından konuşan adamdan ne beklersiniz

3nüz de belediyede misiniz?

bence artık onu boşverin zamanla unutursunuz
öyle bir insanla olmadığına dua edin
zaten 7 senelik ilşkisinin ardından konuşan adamdan ne beklersiniz

3nüz de belediyede misiniz?

ztn problem o değil arkadaşım, problem rahat durmaması vırvır konuşması ve konuşmaları
ben ne kdr şükretsem az ne kdr şükretsem yetmez bir gr insanlık bırakmadı asla bırakmadı.

Başkan yardımcısı ile konuştum
Aldığım cvp Ben kendimi erkek bilirdim Sen benden de erkek çıktın oldu
Ben en başından beri karşıydım sen onu toplarsın diye herkes istedi dedi.
Ben almam gerekeni aldım halledicem dedi..
ÖYLE

RAHATLADIM

uzaklaşman ne iyisi...
uzaktan görürsün. sende duyarsın...
terbiyesiz...
esas cekicen kenara agsını burnunu kıra kıra anlatıcan olum senin derdin ne... benle alıp veremedigin ne...
gittin geldin... nabtım sana diye

ztn problem o değil arkadaşım, problem rahat durmaması vırvır konuşması ve konuşmaları
ben ne kdr şükretsem az ne kdr şükretsem yetmez bir gr insanlık bırakmadı asla bırakmadı.

ben üzülüyorum dedin diye bu şekilde yazdım
3 nüz de belediyede misiniz yani aynı iş yerinde mi ?

ben üzülüyorum dedin diye bu şekilde yazdım
3 nüz de belediyede misiniz yani aynı iş yerinde mi ?

Hayır ama muhtemelen öyle bir planı da var, çünkü bu daha öncede söz konusuydu olmamıştı birde geçen bir odada denk geldi.
Kız burada bir özel sürücü kursunda çalışıyor, herkese memur diye anlatıyormuş bu bile çok komik geliyor
benim üzüldüğüm ne yaparsam yapayım elde var sıfır olması, başa dönmem ben çok sevdim ama arada insanlık kalsın istedim, boğazına çökmedim ya silah dayamadım ya olay döndü dolaştı paranoyak oldum en yakınımdan şahit olan insanları bile ikna etmiş bana neler diyolar bana kızıyorlar
nasıl bir özgüven ben anlamış değilim.
kimseden ufacık bir teselli göremiyorum ne kadar acı değilmi?
ne önemi var derseniz, yok ama en büyük şahit onlarken hak ve haksızlık konusunda insanlar neden seçim yaparken kendi zevklerini ön plana alıyorlarki?
herkes mutu mesut hayatına devam ediyorken ben cezalıymışım gibi geliyor inanın çok doluyum.

burada bir arkadaşın yazısı vardı çok mantıklı inanın içim nasıl soğurdu
ama o kdr çirkin bir ortamdayımki
Bu konuların ardına ne gelicek RABBİM ne planlıyor çok merak ediyorum çok üzgün çok şaşkın ve kırgınım..

Sanki sizin buraya yazmanızdaki tek amaç nişanlısının görmesi ve ondan vazgeçmesi...
Peki öyle olunca ne olacak?
Düşündüğünüz o kıza iyilik yapmak mı..
Size mecbur mu kalmasını sağlamak. Ve sonrasında intikam almak.
Zor da olsa çıkarın aklınızdan tüm bunları.
Eden ettiğini bulacak nasılsa..

Neden ben kendime böyle bir insanı mı layık görüyorum
Bu kdr mı değersiz seviyesizim ben?
Bakın zaten o da herşeyin farkında aslında sadece gözleri kapalı, ben ayrıntılar ile sizi boğmuyorum.
Hem nereden biliyorsunuz hangisinin ceza olduğunu evlenmek mi ayrılmakmı
Tüm bunlar beni hiç ilgilendirmiyor, çünkü ben bu seviyesizlikten kurtulmak ,istiyorum ama sorun burada sadece iş görmek mi yoksa bir an önce ayrılmakmı
Ben rabbimin terazisine hayranım ama panik yapıp yağmurdan kaçarken doluya mı tutulayım?

Allah sabır versin bir an önce iyileşirsiniz inşallah

tesekkur ederim, bugun bir adim atip ust duzey yonetimden biri ile konustum.
gerisini bekleyip gorecegim.
belki bir mucize olurda rabbim hic ummadigim bir kapi acar bilmiyoruzki..

ne için konuştunuz tayin için mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…