Olaya bakış açını biraz değiştirmelisin. Normal karakterin halin tavrın nasıldır bilmiyorum ama, üzgün, süzgün mutsuz görünmemeye dikkat etmelisin.
Senin dünyanın merkezi o değil.. Bunu hissetsin... Neşelen, eğlen, telefonda konuş arkadaşlarınla, planlar yap vs. .. Birileri ondan bahsetmeye kalktığında umursamaz tavırla yaklaş...
Ama işten sen ayrılma...Eğer ayrılırsan, Onun dediğini onaylamış olacaksın... Yapma bunu..
Güçlü dur.. güçlen... Gerçekten de o merkez değil, kim ki o ya!! Kendini bilmez, dengesiz, seviyesiz şuursuz biri... Bu mu senin şu anda çalıştığın yerdeki emeklerine yazık edecek...? Bunu yakıştırıyor musun kendine?
İyi düşün... Sen nasıl bakarsan olaylara, herkes öyle görür...
Bir iki kişi ona dese, ya seni umursamıyor ne diye bi taraflarını kaldırıyorsun dilinden düşürmüyorsun dese (-ki bunu sen dedirtebilirsin tavırlarınla), bir düşünsene zaferini...
Kızlar ya, lütfen bir aşk için kendinizi harcamayın.. Böyle kendini bilmezleri hint kumaşı yerine koymayın...
Tekrar söylüyorum. Bir abla nasihati olarak değerlendirmeni isterim... Çalıştığın yerde kal.. Dim dik devam et.. Onursuz davranan o... Sen niye gideceksin...?
Yerinde olsam isyerinde arkadaslarin icinde gider elimi masaya koyar "bana bak,ben seni sevdim,adam.sandigim icin sevdim,haa sen beni sevmemis olabilirsin tavrin erkek gibi olsaydi,tek ayak ustunde milyon yalan cevirmeseydin,ben seni simdi degil coktan silerdim,ama senin isin gücün karsindakini kandirmak.. ben suan uzulmeyi birak,elimden gelse kurban kesicem senin gibi tiynetsizden kurtuldugum icin ama arkadasim sen.neyin kafasini yaşıyorsun? Parmaginda baskasinin yuzugu niye dilinde ben,eski kiz arkadasin? Erkek ol,sesini kes,hayatini yasa!!! Birdahada adimi agzina alma!! " der ne derse desin arkami doner cikardim..fazlasinida hakediyor ya neyse cibilliyetsiz serefsiz... arkadaslarina gelince bir kere okkali bi uyari yap sonra bak bakalim kimse seaini cikarabiliyormu.. arkadasim tamam sabir sabir guzel hos demissinde sende bir bayansin insan rahatsizlik duyar bi tepki koyar adin orda burda aniliyor... fazla sakinlikde iyi degil
Ben olsam hicbirsey yapmadan katlanmazdim orasi net.. o zaman yapacak tek sey tayin istemek madem cevrendekikerde boyle kirli zihniyette insanlarsa..
Ben o konunun üzerinde çok durdum ama bahsettiğimiz süre 2,5 yıl
ayrıca aynı ortamda konuşmadan, konuşmadığımızı belli etmeden kalmamız mümkün olmadı, ben durumu çevirmeye çalıştıkça o çirkinleşti.
ayrıca ayrıntılarda cevapları bulduğumu düşündüm burada sizi boğmak istmediğim için yazmadım.
aslında tek hak en büyük vebal 7 senesini çaldığı eski kız arkadaşı
şu anda bile kavga halindeler ve arkasından her yerde konuşuyor, heryerde nispet yapıyor.
benim şu anki derdim o iş yerinde kalmakmı yoksa herşeyi anlatıp tayin istemekmi bunun kararsızlığı
birincisi belediye susmuyor
ikincisi ise onlar ayrıntıları biliyor bizi tanıyor, şu anda bile insanlar bana teselli veriyor belediye başkanı en çok isteyen insanken benim yanımda ne salakmış diye konuşuyor lafı döndürüyor seni çok beğeniyorum hep duamdasın çok güzel bir evliliğin olur inşaallah asil insanlarla karakterli insanlarla olursun diyor.
konuşursam herşey karışır diye bekliyorum, çünkü sessizlik sabır her zaman iyidir güzeldir ama bende de hal kalmadı.
cezaya kalmış cocuklar gibi tüm ortamdan mahrum kenara çekildim.
bence artık onu boşverin zamanla unutursunuz
öyle bir insanla olmadığına dua edin
zaten 7 senelik ilşkisinin ardından konuşan adamdan ne beklersiniz
3nüz de belediyede misiniz?
ztn problem o değil arkadaşım, problem rahat durmaması vırvır konuşması ve konuşmaları
ben ne kdr şükretsem az ne kdr şükretsem yetmez bir gr insanlık bırakmadı asla bırakmadı.
ben üzülüyorum dedin diye bu şekilde yazdım
3 nüz de belediyede misiniz yani aynı iş yerinde mi ?
uzaklaşman ne iyisi...
uzaktan görürsün. sende duyarsın...
terbiyesiz...
esas cekicen kenara agsını burnunu kıra kıra anlatıcan olum senin derdin ne... benle alıp veremedigin ne...
gittin geldin... nabtım sana diye
Sanki sizin buraya yazmanızdaki tek amaç nişanlısının görmesi ve ondan vazgeçmesi...
Peki öyle olunca ne olacak?
Düşündüğünüz o kıza iyilik yapmak mı..
Size mecbur mu kalmasını sağlamak. Ve sonrasında intikam almak.
Zor da olsa çıkarın aklınızdan tüm bunları.
Eden ettiğini bulacak nasılsa..
Senin yapacagin en basinda sevgilisi olup sana yok diyen bi adamin yalani ortaya ciktiginda tekmeyi basmakti. Hata ustune hata yapmis bugunlere gelmissin. Artik yoluna bak bari
Hayır ama muhtemelen öyle bir planı da var, çünkü bu daha öncede söz konusuydu olmamıştı birde geçen bir odada denk geldi.
Kız burada bir özel sürücü kursunda çalışıyor, herkese memur diye anlatıyormuş bu bile çok komik geliyor
benim üzüldüğüm ne yaparsam yapayım elde var sıfır olması, başa dönmem ben çok sevdim ama arada insanlık kalsın istedim, boğazına çökmedim ya silah dayamadım ya olay döndü dolaştı paranoyak oldum en yakınımdan şahit olan insanları bile ikna etmiş bana neler diyolar bana kızıyorlar
nasıl bir özgüven ben anlamış değilim.
kimseden ufacık bir teselli göremiyorum ne kadar acı değilmi?
ne önemi var derseniz, yok ama en büyük şahit onlarken hak ve haksızlık konusunda insanlar neden seçim yaparken kendi zevklerini ön plana alıyorlarki?
herkes mutu mesut hayatına devam ediyorken ben cezalıymışım gibi geliyor inanın çok doluyum.
Allah sabır versin bir an önce iyileşirsiniz inşallah
tesekkur ederim, bugun bir adim atip ust duzey yonetimden biri ile konustum.
gerisini bekleyip gorecegim.
belki bir mucize olurda rabbim hic ummadigim bir kapi acar bilmiyoruzki..