Sabır taşı olsa çatlarmıydı yoksa artık bişeyler yapmalımıyım?

ne için konuştunuz tayin için mi anlamadım

Evet, yukarıda bir msjımda bahsetmiştim.
Sürekli git geller yaşadığını, yakınlaştığını uzaklaştığını en son yaptığı terbiyesizliği birde içinde baskan yardımcısının da olduğu ufak bir olayı anlattım.
Çok şaşırdı ve dikkate alma ciddiye alma tarzı konuştu ama 2 yıldır ben toparladığım o bozdugu için ve yanındaki insandan utanmadan konuşmaya devam ettiği için doyduğumu söyledim, hatta ben kendimi erkek biliyordum sen benden erkek çıktın dedi ztn şaşkınlıktan çok fazla bişey diyemedi
Şimdi bekleyip göreceğim, o başkana çıtlatacak.
Hoş istiyorsan git arkandayım dedi ama ben kaybetmek istemeyecekleri bir personelim. yani beni ikna yoluna gidebilirler, uzun izinler verebilirler.

Birde bir problem daha, müdürüm 11 yasındayken beyin tümöründen ameliyat olmuş, uzun zamandır sıkıntısı vardı, bugün test sonuçları çıkmış doktor mr a çağırdı.
Belkide bu konu yüzünden ayrılamayacağım bilmiyorum en azından bir süre daha, hem benim vicdan borcum hem onların benden isteme hakkı bilmiyorum

aman boşverin ne yaparsa yapsın siz canınızı sıkmamaya çalışın bence takmayın 25 yaşındayım mı demiştiniz...

Yeni bir hayat kurmak istiyorsunuz bunun için de tayin isteyip başka şehirde sıfırdan başlanız gerek yok şa bu insan sizin peşiniz bırakmaz biraz sizi ne olursa olsun bırakmayacanızu ve kadıra bileceğinizi sanıyor bırakın kim arkanızdan nederse desin iletide evlendiniz bu insan yine ya sizin ya eşinizin karşınıza çıkar tek çözümtayin istemek tel numaranızı herseyinizi degiştirmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

26 yaşındayım neden sordunuz ki :)

yaşınız küçükse daha zor atlatırsınz takıntı olur diye
bende 26 yaşındayım
ama küçük şehirde yapacak bir şey olmayınca insan dönüp solaşıp takıyor

kısacası bi onun için şehir değiştirmeyin derim
ama bu durum canınızı sıkıyor ve aklınızı baya meşgul ediyor gibi de geldi bana
o zaman gidebilirsiniz

Ztn tüm herşeyi sildim ve engelledim ama numaram tekrarlı onun gibi biri için neden numaamdan olayım sevdigim bir numaram var, oda cıa dan engelli ama olurda program silinirse tel değiştirirsem umrumda bile olmaz ztn ev telinden annemin kardeşimin teline ev adresime herşeyi biliyor ben merkezden ilçeye gidiyorum merkeze gelmeyi düşünüyorum
Evet yarın hayatı ters gittiğinde yine nedense ilk arayacagı salak benim gibi geliyor, nasıl olsa yeri geldiğinde sabaha kdr dinleyen biri var
Ama artık herşeyi kazıyıp geçtiğini, hatta bilmeden dua ederken duamdan bile çıkıp gittiğini bilmiyor.
Rabbim hakkımda en hayırlısı neyse o yönde çizsin yolumu, çok dardayım nolur dua edin bana. Ne kimse kırılıp üzülsün ne çirkinleşsin istiyorum..

Ben onu tanııdığımda 24 tüm, tertemiz dupduruydum. Gitti geldi karmakarışık etti beni.. Yinede çok ucuz kurtuldum ne kdr şükretsem az.

ben ilçeye gidiyordum merkezde oturuyorum
Ben merkeze gelmeyi düşünüyorum. ztn ilçe bi tuhaf bi yer, 15 20 yıl geri kalmış normal bi yer gibi düşünmeyin. çok basit bişey bile orda farklı algılanıyor ve insan yoruluyor. herkes mutsuz gergin birbirinin ne yaptığının derdinde.
İnanın o kdr rahattımki, özellikle iş dışında, son bir kaç gündür kötü oldum, özellikle cuma akşamı iftara gidememek çok dokundu herkes beni sormuş o iftar 80 kişilik o ailenin iftarıydı herkes beni kızı bilirdi, biz 10 kişi fln iş yerinden davetliydik.

Öyle ayrıntılar çıkıyorki karşıma sepet gibi her gelen bişey atıyor, ayrıntılar ile boğulmak istemiyorum sizi de boğmak istemiyorum bu olaylar benimle ilgili laflar, aralarındaki maddi manevi ilişki eski sevgilisi hakkında konuşması hepsi ile ilgili olabiliyor ben odaya girdiğim an çıkamamki veya insanlara laf sokamam ztn muhattap olamam. bu yüzden kafam yoruluyor.

Bu adam için yaşadıklarınıza bakıyorum.
Evet onu gözünüzde çok fazla büyüttüğünüzü, kurtulamadığınızı düşündüm.
Yoksa buraya ne konu açardınız ne aklınıza getirirdiniz.
Sindiremediğinizi düşünüyorum.
Sevmek başka bişey. Bu değersizlik ya da seviyesizlik değildir.
Aksine çok insani çok yüce bir duygu sevmek..
Bunu da bir hata olarak görmüyorum ve bunu ima da etmedim hiç.
Bence sizin tek yapmanız gereken kalbinizden beyninizden hayatınızdan tamamen silmeyi başarmak.
Elbette ki ettiğini bulacak.

Evet haklı olduğunuz bir çok nokta var.
Benim ona karşı daha önce yaşadıklarımdan farklı olarak hissettiğim bir duygu vardı, hislerini anlamak, bakışından duruşundan, herşeyinden ve hiç yanılmadım hatta bu onu korkutuyordu. Bu his beni çoğu zaman hataya düşürdü, yanlız şu son dönemki hırsı tavrı ve çirkin sözleri, bazılarını burdada anlattım beni şaşkına çevirdi çünkü insanların ağzına laf verdi, üzdü kırdı hem aynı ortamda olup nereye dönsem onunla ilgili bişey çıkıyordu karşıma ve ben kaçayım derken iyice düşüncelerin içinde buluyordum. Zaten büyük oranda sildim ve son kalan tozu pisliği toplamalıyımki bana bulaşmasın

Olanlar belli, yapılacaklar belli; çarşaf çarşaf yazmaya ne gerek var?
Sonuç olarak karşında yalancı ve çarpık kişilikli bir adam ve 3 lü bir ilişki.
Nasıl bir yorum bekliyorsun seni mutlu edecek. Bunun tek yorumu yok mu sence?

Gidebiliyorsanız gidin. Başka bir yere.
Ama kalbinizde beyninizde onu yaşarken kesin çözüm değil..
Korkarım sonrasında size gel dese gözünüzü karartıp gidebilirsiniz.
Ben yaptım bunu ordan biliyorum.
..
Kim ne derse desin.
Zamanla düzelecek.
Siz konuşmak istemediğinizi net bir şekilde gösterdiğinizde size kimse birşey diyemeyecek zaten..
Sürekli de gündemlerinde olmayacağınıza göre bir süre daha belki konuşup konuşup susacaklar.
Siz bitirmediğiniz bitiremediğiniz için büyüyor aslında bu olaylar

Neden bu sizi rahatsız etti peki benim burada yazıyor olmamın size ne zararı var?
Belki amacım sadece içimi boşaltmak? Belki son gelişmelerde adım adım fikir sormak?
Çok farklı içten yorumlarda geldi, ben hepsini süzüp değerlendiriyorum, sizede saygı duyuyorum tabiki

Beni rahatsız etmedi neden etsin ki?
Normal şartlarda kaç tane değişik yorum gelebilir ki böyle bir durumda?
Senin bu süreci devam ettirip, uzatman bile bence seni haksız konuma düşürüyor.
Hem cinslerin arasında mafyacılık oynamak kadar trajik ve de komik bir durum yok. Kızın gelip seni kapıda beklemesi falan. Belediye gibi bir yerde çalışıyorsun ve çıkacak kavga senin adına nasıl bir mim getirir tahmin edebiliyor musun?
Yani içten gelen yorumların neler olduğunu da merak etmedim değil ama sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra bir hayat biter yeni bir hayat başlar. Sayfa kapanmıştır normalde.

Evet şaşkınım suyun üzerinde yüzer gibiyim evet dediğiniz ihtimalde var ama ben Rabbime güvenmek gün geçtikçe sıyrılmak istiyorum.
Ben sadece 2 kişi ile konuşuyorum, oda ramazan iftarları için gelicen gelmicen konusu ile başlıyor ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hatta çok iddialı gelebilir ama gündemde olan sürekli benim hayatım sadece konu değişecek

O dönem yine benimle çok ilgileniyordu, ama hiç bir şekilde barıştıklarını mutlu olduğunu hiçbirşeyi anlatmadı. Sonrasında bana çok yakını telefon etti, şok oldum. Ve ona sorduğumda yine yok öyle bişey dedi, mail atıp açıkça yazdım ve bana cvp atma zaman çözsün dedim. aradan bir hafta geçtiğinde, o hafta ben günaydın dahi demedim, kız beni aradı. kapadım teli, msjlar attı, cvp atmadım. Çünkü yanındaki insanın yanlışı beni ilgilendirmiyordu, o onun problemiydi kız zaten o yanlış davranışlarının tümünün bedelini ödedi. En önemlisi de benim rabbime karşı vicdanım
evet kavga edebilirdi, ama ztn beklediği zaman ayrılmışlardı kız hiç bişeyin farkında değildiki ayrılır ayrılmaz onunla birlikte olabileceğimi mi düşünüyordu?
Sonrasındaki süreçte çok ayrıntılı ve ben sadece yaşanması gerekiyordu diyorum çünkü o zamanki insanla şu anki insan bambaşka benim için.
Bu süreç çok defa şekil değiştirdi inanın düşündüklerinizi anlıyorum ama ben bu derece uçlarda çirkinleşeceğini düşünmedim ki..

Bilemiyorum bu tür şeyleri okuduğum zaman diyorum ki: ben mi hiç aşık olmadım yoksa aşkın hangi hali bunların yaşadıkları ya da ben mi çok katı yürekliyim.
Aşkı herkes farklı yaşar ama içindeki mantık bence evrenseldir.
Arada geçen olaylar zaten ilişkideki çarpıklıkları gösteriyor.
Her sevgi biter bir gün, sonsuz olan hiçbir sevgi yoktur.
Sen başından bu mevzuyu öğrendikten sonra işi bitirseydin bu kadar yorulmaz ve daha sağlıklı bir ilişkiye sahip olabilirdin.
Bu tabi benim tarzım, kendi tarzıma göre yorum yaptım. Sen de kendine göre yaşıyorsun..

ben snnde çok temiz kalpli olduğuna inanamadım nedense.
sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatıosun kendini,
sen çok iyisinde hep dışarıdakiler kötü.
öyle bişey yok canım.
ne yaşatırsan onu yaşarsın.
aşk meseleleri yüzünden bir kızın işe girmesine engel olmuşsun,
onun ekmeğiyle oynamışsın
onu ahı yeter zaten bunları yaşamana...

Evet haklısınız, benim hatam şurada oldu, ben aynı ortamda uzun yılar çalışma ihtimalimiz olduğu için arada selam sabah kalsın arada insanlık kalsın istedim ben durumu toparladıkça o rahat durmadı evet bu süreçte işimi kolaylaştırdığım dönemlerde oldu ama o yaptığı sömürü ile beni daha çok yıprattı ben zaten geçen sürenin her anını onu severek geçirmedim ki atladığım şey onu insan bilmekti, bunu da tahmin etmem imkansızdı.

tabiki sizin gibi düşünenlerde olacak ama en önemlisi benim vicdanımın lekesiz olması
Hem nerden biliyorsunuz ya aldığı ahla o bunları yaşadıysa? Siz rahat olun, ne anlatırsak anlatalım zaten hesabını vereceğiz
Hem ben o işe girerse ben istifa ederim diyerek kötü bişey yaptığımı düşünmüyorum

Ancak birinin işe girmesine engel olmuşsun. Bu insaniyet namına doğru bir durum mu?
Ya sen içinde bulunduğun durumu dışarıdan göremiyorsun, ya da öyle bir dalmışsın ki olaya sen tamamen iyi niyetinin kurbanı olmuş gibi yazıyorsun. Karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…