- 19 Kasım 2013
- 18.714
- 33.730
- 798
- Konu Sahibi DuslerPerisi
-
Öyle olduğunu düşünmüyorum aslında. Herkeze herşeyi verebiliyor.
ay aman gitsin gelmesin. evden kovuyorum bazen eşimi açmıyorum kapıları ama 5 dk duramıyo annesinde hadi aç rezil olduk millete diyip duruyor.Kocan yavaş yavaş annesine taşınıyor, demedi deme
Sizi ailesi olarak görmüyor cümlesine katılmıyorum çünkü parası olsa herşeyi alır herşeyi yapar tipte bir adam. Ki parası oldumu yapıyorda. Önceki mesajları okursanız görürsünüz çünkü ailesinde de fazlalık gördüğünü bize getirmeye çalışıyor, babasının telefonun başkasına veriyor falan. yaptıklarının sonunu düşünmüyor. Biri ona ağlayıp sızlandımı herşeyini verir.Evet, karısına sormadan, o evde bir başkasıyla yaşadığını hesaba katmadan, eşinin ne düşüneceğini umursamadan...
Yok onlar asla dediğiniz gibi davranmaz ne verseniz alır. çok hazırcılardır.Benim anlamadığım,evde halihazırda kullanılan birşeyi,örneğin tv ünitesini verdiğinde annesi hiç demiyor mu "oğlum ne gerek var siz kullanıyordunuz bunu"diye?
Ben anneme/kayınvaldeme götürsem evden söküp tv ünitesini tepki bu olur yani net.
Hani kullanılmayan,atıl duran birşey verilir anlarım ama evde kullanılan,iş gören birşeyleri taşımak tuhaf. Sizin maddi durumunuzu bile bile alıyorsa kayınvalidenizde hatalı. Geri cevirmeli yani.
En şaşırdıgım konulardan biri oldu bu
O kadarda iç karartıcı bi durum yok. Sadece çok farklı huyu var aşırı iyi niyetli. Bu iyi niyeti suistimar edenler asıl o evdekileri aile olarak görmeyenler bence.Eşiniz ailesinden kopamamış ve sizi ailesi olarak görmüyor maalesef.
gülebilirsiniz dediğin için bu yoruma gülüyorum müsadenleAnnemin karısı yok ben karımı ona vericem diye sizi de sırtlayıp götürmesin
balık burcu :)burcunu merak ettim eşinin.
evlenene kadar babası yeterince sömürmüş zaten garibimi ve eşim ailesine bakmış sevgili babası para biriktirmiş. ama o para bize değil görümceme gitti de neyse.Çok komik yaptığı, ne mantık anlamadım.
Herhalde evden ailesine eşya taşıyarak, bakınız oğlunuz büyüdü, size de faydası var artık demeye getiriyor.
Sizi ailesi olarak görmüyor cümlesine katılmıyorum çünkü parası olsa herşeyi alır herşeyi yapar tipte bir adam. Ki parası oldumu yapıyorda. Önceki mesajları okursanız görürsünüz çünkü ailesinde de fazlalık gördüğünü bize getirmeye çalışıyor, babasının telefonun başkasına veriyor falan. yaptıklarının sonunu düşünmüyor. Biri ona ağlayıp sızlandımı herşeyini verir.
Eşime gel biraz ağla sızla sana bile ihtiyacın neyse verir tanımasına gerek yok :)çok ilginç evdeki peteği bile sökmüş götürmüşama eşini çok kolay kandırırlar bu yüzden, herkese herşeyi vermeye hazır
gülebilirsiniz dediğin için bu yoruma gülüyorum müsadenle
Kırma o zaman kalbini, iyilikle konuş...aşırı iyi niyetli, dünya malında hiç gözü olmayan bir tip sanırım.balık burcu :)
evlenene kadar babası yeterince sömürmüş zaten garibimi ve eşim ailesine bakmış sevgili babası para biriktirmiş. ama o para bize değil görümceme gitti de neyse.
Sizi ailesi olarak görmüyor cümlesine katılmıyorum çünkü parası olsa herşeyi alır herşeyi yapar tipte bir adam. Ki parası oldumu yapıyorda. Önceki mesajları okursanız görürsünüz çünkü ailesinde de fazlalık gördüğünü bize getirmeye çalışıyor, babasının telefonun başkasına veriyor falan. yaptıklarının sonunu düşünmüyor. Biri ona ağlayıp sızlandımı herşeyini verir.
Ben sinirlendiğim kızdığım bir konuyu paylaştım. Evet şikayet edilecek bir konu ama aynı zamanda komikte. Eşim herşeyi annesine götürmek istiyor ama başkalarına da vermişliği var. kınanıcak birşey yok ortada. ben sadece sizi ailesi olarak görmüyor mesajınıza katılmadığımı nedenleriyle anlattım. umarım anlamışsınızdır.Tamam seninki cici koca. Böyle birini burada şikayet etmenizi de ayrıca kınıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?