- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi DuslerPerisi
-
Şimdi ameliyat olmuş hasta kadın arkasından koonuşmak istemiyorum ama eşimin huyunu bildiği için kv gelip eşime paramız yok ne alcaz ne yicez diye ağladığı günlerde eşimde bende üzülüp cüzdanındaki son 20 tlsini annesine verdiği ve ay sonuna kadar kaşındığımız günleri biliyorum. Gerçekten o 20 tlye ihtiyaçları olsa gam yemem ama yan yana oturuyoruz paraları yokken 20 tl bizden alıp gidip nasıl pazar arabasını pazarda doldurup üstüne birde marketten torba torba alışveriş yapıyorlar acaba. yan yanayız görüyoruz yani insan bi düşünür de gizli gizli sokar evine bide gelip onu bunu aldık diye anlatmaz dimi.Adamcağız hayatındaki bütün fazlalıklardan kurtulmaya çalışıyor detoxtur o yoksa başka ne olacak
Bi yandanda çok iyi niyetli masumca bi hareket ama benim rahmetli babamda öyleydi. Elinde avucunda hiç bi zaman Bişeyi olmazdı her başı sıkışan gelir iyi niyetini kullanırdı.
Ay öldüm gülmektenUykusuzdum bu sabah konunuzu okuyunca gülmekten uykum da açıldı iyi geldi yani. Benim eşimde tam tersi küçülen eskiyen kıyafetlerini ayakkabılarını bile atmaz o derece yani ona kalsa dolaplarda yer kalmayacak. Ben de hiç tutmayı sevmem eskiyeni atarım, küçüleni de birilerine veririm. Biz de hep bu konudan tartışırız. Geçen gün bana evlenirken aldığımız röpteşambır'ını soruyor inanabiliyor musunuz? 14 yıl olmuş evleneli nerede diyor bana gardolabın içine girmiş tırım tırım arıyor. Attım dedim, anam bir sinirlendi ne bulsan atıyorsun yakında beni de atacaksın diye, hayır sanki giyinebileceksin olacak mı o sana eskiden filinta gibi adamdın şimdi göbekli bir adamsın onun içine giremezdin zaten dedim. Benim eşyalarıma dokunma gerekirse diyet yaparım girerim ben küçülenlerin içine dedi. Bu da beni öldürecek
hepsi bi alem valla bu adamların. yiyecekleri ben götürürüm kokmuştur günah diye öyle pasta börek çörek yapınca. Eşimde sevdiği pasta börek türü şeylerden veremiyo bende fazla fazla yapıyorum korkma daha var diyorum merak etme dyorum öyle götürüyoruz annesineBende benım eşime kötu dıyodum annamm senın senın daha betermiş şkür :)
Benımkı sadece yiyeceklerden göturur. Kv Yese gam yemem ben yaptım dıye yemıyoda elaleme verıyor .s
Ay öldüm gülmektenhepsi bir cins bunların.
Hem de ne cins. O yetmiyormuş gibi oğlumda babasına çekti huy olarak, o da kırılan oyuncaklarını attırmıyor taşınırken bir kısmını temizleyelim gel beraber dedim bütün attıklarımı benden gizli yine geri yerine koymuş. Babası da aferin oğluma aynı ben diyor. Yaa hiç sorma bir tane sen yetmezmiş gibi ikincisi de geldi tam oldu diyorum.
Ay aman allah korusun yaparmı yapar bu adamAnnemin karısı yok ben karımı ona vericem diye sizi de sırtlayıp götürmesin
vallahi anlamış değilim bende :)Çok değişik
Kv verir genelde evdeki eski eşyaları geline
Gelinin Kv ye eşya verdiği nerede görülmüş
Hatta gelin de vermiyor oğlu annesine veriyor
Büyük şeyleri anladım da yastık vs acaba eşin göze gitmeye mi çalışıyor
3 yaşında kızımız var.kızımın oyuncaklarını bile vermeye kalkmıştı ablasının kızına :)
ben delirmiş olabilrim belkide :)herşeyi duydum da bu modeli ilk kez duyuyorum. delirmemek mucize olurdu galiba
hepsi bi alem valla bu adamların. yiyecekleri ben götürürüm kokmuştur günah diye öyle pasta börek çörek yapınca. Eşimde sevdiği pasta börek türü şeylerden veremiyo bende fazla fazla yapıyorum korkma daha var diyorum merak etme dyorum öyle götürüyoruz annesine
Ay sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti evde. Çok sinirliyim. Aslında her soruna konu açan biri değilim. Her sorunda ona buna dert yanan biri değilim ama 4 yıllık bir birikmişlik var içimde. Evlenirken eşimin ailesi maddi manevi hiçbir şekilde destek olmadılar bize. Evlenirken çeyiz olarak yastık yorgan vs ne getirdiysem onlar var evimde. Eşimin ailesinden yastık yorganı geçin eşime bir çorap bile almamışlar ki ben aldım herşeyi eşime. Eşimin ailesi de maddiyat olarak fe na değillerdir. Bizden fazla para bile girer evlerine. Ben aslında bunlara pek takılan biri değilimdir. Allah daha çok versin ilgilenmem. Beni asıl kızdıran mesele eşimin sürekli evimdeki şeyleri annesine vermek istemesi. Çok sinirleniyorum. Örneğin mutfağımda bir kilimim var ve mutfağa serecek başka birşeyimde yok. Eşim o kilimi annesine vermek istemişti. Neymiş o kilim çok inceymiş mutfağa yakışmıyormuş annesinin mutfağında bişey yokmuş (ki serecek 3 tane halıları varken bunu söylüyor) bana yenisini alıcakmış. Yenisini almaya cebinde 5 kuruş parası olsa içim gam yemicek ya oda ayrı bir mesele. Tv ünitemi çok yer kaplıyormuş diye kullandığım halde annesine verdi birde annelerinin koltukları çok eskimiş diye bizim koltuklarımızı vermek istedi. Ha sorarsanız ki çokmu iyi maddi durumunuz hayır. kıt kanaat geçiniyoruz ay sonunu zor getiriyoruz. Yenisini nasıl alıcaksın hadi ver hemen gider yeni koltuk sipariş ederim sende mecbur ödersin diyorum öyle vazgeçiyor. Ekstradan birşey ödeyecek gücü yok. Annene yeni eşyalar istiyorsan onu babanla konuşacaksın benimkileri vermeyeceksin diyorum ayda 1-2 bu meselelrle tartışma çıkıyor. Aslında eşim birşey demiyor sadece ben kızıyorum ama kızmamak eldemi böyle bir durumda.
Yastık meselesine gelince de Annesi ameliyat olmuştu bugün onları almaya gidecek. Yastık istedi evden çıkarken verdim. 2. el bir arabamız var ucuz birşey onunla gidecek almaya annesi arkada rahat etsin diye istedi tamam amenna bişiy demedim dememde ama hemen bu yastık çok güzel hem yumuşak hem büyük hem rahat falan başladı muhabbete. Muhabbetin devamını getirmesine müsade etmedim annenlerde çok yastık var bunu da sakın vermeye kalkma dedm. Zaten evde epi topu 6 tane yastığım var. akrabaların geldiğinde gelin bizde kalın demeyi biliyorsun ama neyle yatırıcam ben onları hiç düşünmüyorsun dedim. Ve bana kızdı çok cimrisin çok pintisin sen zaten annemlere birşey vermiyorsun diye bağırdı. 1 yastıktan ne olur mesele o değil mesele evdeki herşeyi annesine vermeye kalkışması. Madem anneni bu kadar düşünüyordun evlenmeyecektin o zaman anannın dizinin dibinde oturup herşeyi ona alacaktın dedim ve kapıyı çarptım. Öylece bağrış çağrış çekti gitti sabah sabah. Çok sinirlendim.
Öyle olduğunu düşünmüyorum aslında. Herkeze herşeyi verebiliyor.Eşiniz ailesinden kopamamış ve sizi ailesi olarak görmüyor maalesef.
İhtiyaçları vardır onlarda yoktur diye götürüyor. Haa unutmadan söyleyim ordada fazla bişiy gördümü eve getiriyor ben engel oluyorum :)annenlerde çok yastık var bunu sakın vermeye kalkma cümlesine koptum ya. adam ruh hastası resmen sizin evdeki herşeyi niye oraya götürüyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?