sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti

Uykusuzdum bu sabah konunuzu okuyunca gülmekten uykum da açıldı iyi geldi yani. Benim eşimde tam tersi küçülen eskiyen kıyafetlerini ayakkabılarını bile atmaz o derece yani ona kalsa dolaplarda yer kalmayacak. Ben de hiç tutmayı sevmem eskiyeni atarım, küçüleni de birilerine veririm. Biz de hep bu konudan tartışırız. Geçen gün bana evlenirken aldığımız röpteşambır'ını soruyor inanabiliyor musunuz? 14 yıl olmuş evleneli nerede diyor bana gardolabın içine girmiş tırım tırım arıyor. Attım dedim, anam bir sinirlendi ne bulsan atıyorsun yakında beni de atacaksın diye, hayır sanki giyinebileceksin olacak mı o sana eskiden filinta gibi adamdın şimdi göbekli bir adamsın onun içine giremezdin zaten dedim. Benim eşyalarıma dokunma gerekirse diyet yaparım girerim ben küçülenlerin içine dedi. Bu da beni öldürecek

Şimdi ameliyat olmuş hasta kadın arkasından koonuşmak istemiyorum ama eşimin huyunu bildiği için kv gelip eşime paramız yok ne alcaz ne yicez diye ağladığı günlerde eşimde bende üzülüp cüzdanındaki son 20 tlsini annesine verdiği ve ay sonuna kadar kaşındığımız günleri biliyorum. Gerçekten o 20 tlye ihtiyaçları olsa gam yemem ama yan yana oturuyoruz paraları yokken 20 tl bizden alıp gidip nasıl pazar arabasını pazarda doldurup üstüne birde marketten torba torba alışveriş yapıyorlar acaba. yan yanayız görüyoruz yani insan bi düşünür de gizli gizli sokar evine bide gelip onu bunu aldık diye anlatmaz dimi.

Bende benım eşime kötu dıyodum annamm senın senın daha betermiş şkür :)
Benımkı sadece yiyeceklerden göturur. Kv Yese gam yemem ben yaptım dıye yemıyoda elaleme verıyor .s

Ay öldüm gülmekten hepsi bir cins bunların.

Bende benım eşime kötu dıyodum annamm senın senın daha betermiş şkür :)
Benımkı sadece yiyeceklerden göturur. Kv Yese gam yemem ben yaptım dıye yemıyoda elaleme verıyor .s
hepsi bi alem valla bu adamların. yiyecekleri ben götürürüm kokmuştur günah diye öyle pasta börek çörek yapınca. Eşimde sevdiği pasta börek türü şeylerden veremiyo bende fazla fazla yapıyorum korkma daha var diyorum merak etme dyorum öyle götürüyoruz annesine

Ay öldüm gülmekten hepsi bir cins bunların.

Hem de ne cins. O yetmiyormuş gibi oğlumda babasına çekti huy olarak, o da kırılan oyuncaklarını attırmıyor taşınırken bir kısmını temizleyelim gel beraber dedim bütün attıklarımı benden gizli yine geri yerine koymuş. Babası da aferin oğluma aynı ben diyor. Yaa hiç sorma bir tane sen yetmezmiş gibi ikincisi de geldi tam oldu diyorum.

sizinkilerde bi alem vallahi. benim kızımda bana çekmiş kullandığı şeyi kimseye vermez kullanmadıklarını dağıtır arkadaşlarına

Çok değişik

Kv verir genelde evdeki eski eşyaları geline

Gelinin Kv ye eşya verdiği nerede görülmüş

Hatta gelin de vermiyor oğlu annesine veriyor

Büyük şeyleri anladım da yastık vs acaba eşin göze gitmeye mi çalışıyor

vallahi anlamış değilim bende :)

Eşiniz ailesinden kopamamış ve sizi ailesi olarak görmüyor maalesef.

Hepsi farklı cins :))

annenlerde çok yastık var bunu sakın vermeye kalkma cümlesine koptum ya. adam ruh hastası resmen sizin evdeki herşeyi niye oraya götürüyo??

annenlerde çok yastık var bunu sakın vermeye kalkma cümlesine koptum ya. adam ruh hastası resmen sizin evdeki herşeyi niye oraya götürüyo??
İhtiyaçları vardır onlarda yoktur diye götürüyor. Haa unutmadan söyleyim ordada fazla bişiy gördümü eve getiriyor ben engel oluyorum :)

Simdilerde anne evlat iliskileri yer degisti aileler genelde orali olmayan gamsiz evlatlar ana babaci cikiyor evindwki herseyi cocuguna tasimak osteyen genelde anne yuregi olur ama iste boyle umursamaz bi cop yardimi destegi olmayan aileler daha kiymetli oluyor ayip esinin yaptigi sonuna kadar haklisin evlenince herkesin onceligi kendi evi olmali..yada evlenmeyip oturacaksin yada evleniyosan annem babam kardesim ilk sirada demeyeceksin cunku yeni bi aile kuruyosun sorumluluk aliyosun bir ipte iki cambaz oynamiyor her zaman herkesin gonlunu ayni anda yapamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…