Eşim evi konusunda çok takıntılı , benim evde yaptığım işlere çok karışıyor. Yemek yaparım , her seferinde ocağı batırıyorsun diyip laf söyler , bulaşık yıkarım , suyu çok açma der, çatalı kaşığı düzgün tezgaha koy çizme der , kombiyi yükseltirim bakarım sabah düşürmüş ayarını . Kendimi bu eve ait hissetmiyorum onun yüzünden , sanki ev sadece onunmuş gibi hissettiriyor bana . Bekarken de bu evde kalıyordu kendi evi , ben sonradan gelen misafirmişim gibi sanki . Bugün bu sebeplerden dolayı konuşmadım , annesine gidecektik gelmiyorum dedim . Kendi çekti gitti, gönül almayı bilmiyor, yaptığınınhata olduğunu da düşünmüyor zaten
Geçen de aile albümlerimizden birini anneme verdim ben , farketmiş, bana sormadan nasıl verirsin diyip kızdı bana , ben onun annesine vermek istemiyorum diğer albümümüzü çünkü ilk evlendiğimizde düğünden çekilenfotoğrwfımızın olduğu bir çerçeve hediye ettim annesine evine koymadı bile , iki kere söyledim yine koymadı o kadar sinirim bozuldu ki . Şimdi de güzelim albümü annesine vermiş annesi kenara atıcak. Çok sinirliyim şunlara . İçimi dökmek istedim kızlar