• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir eden koca

Adamın bekar evine gelmişsiniz, el ele verip yuva yapmamış,hâli hazır eve misafir gibi gelip oturmuşsunuz,hatta hizmetçi gibi uyarı alıyorsunuz şunu yap bunu temizle gibi çok kırıcı.Ben evimde mutfak kalk gidelim der ben olmaz oturalım derim,istersem yatarım bu güne kadar kocam hiç karışmadı.Kendi evimde rahat olmayacaksam niye evlendim diye bir sorun kendinize ....

Eşim evi konusunda çok takıntılı , benim evde yaptığım işlere çok karışıyor. Yemek yaparım , her seferinde ocağı batırıyorsun diyip laf söyler , bulaşık yıkarım , suyu çok açma der, çatalı kaşığı düzgün tezgaha koy çizme der , kombiyi yükseltirim bakarım sabah düşürmüş ayarını . Kendimi bu eve ait hissetmiyorum onun yüzünden , sanki ev sadece onunmuş gibi hissettiriyor bana . Bekarken de bu evde kalıyordu kendi evi , ben sonradan gelen misafirmişim gibi sanki . Bugün bu sebeplerden dolayı konuşmadım , annesine gidecektik gelmiyorum dedim . Kendi çekti gitti, gönül almayı bilmiyor, yaptığınınhata olduğunu da düşünmüyor zaten
Geçen de aile albümlerimizden birini anneme verdim ben , farketmiş, bana sormadan nasıl verirsin diyip kızdı bana , ben onun annesine vermek istemiyorum diğer albümümüzü çünkü ilk evlendiğimizde düğünden çekilenfotoğrwfımızın olduğu bir çerçeve hediye ettim annesine evine koymadı bile , iki kere söyledim yine koymadı o kadar sinirim bozuldu ki . Şimdi de güzelim albümü annesine vermiş annesi kenara atıcak. Çok sinirliyim şunlara . İçimi dökmek istedim kızlar
Ya böyle tiplere ifrit oluyorum. Kıl tüy tipler. Alacaksın:KK11: tokatı yer misin yemez misin Allah yarattı demeyeceksin çakacaksin.
Ömrün biter. Allah yardımcın olsun. Boşan diyeceğim de mum gibi erimeden olur inşallah

Esımde sura toz olmus su dökülmüş derdı evlılıgımızın ılk aylarında, bez orda al sıl derdım oda sılerdı zamanla kendıde sılmeyı bıraktı banada soylemeyı
Ara ara sıler ama ay toz olmus dıye daralmalar kesıldı
Bende ona sureklı sunu yap bunu yap derım annesı çok gevşek yatıştırmış onun batırdığını ben toplamak zorunda kaldığım ıcın acaba oda böyle mı daralıyor
Ama demesem her gün bana bısey yıkattıracak
Şurayı çıkmışsın eşyalara dıkkat et kombıyı kısmalar vs aynı
Üzülme bı buçuk seneden bıldırıuorrum bayağı azaldı
Benım evım asıl burası derım her seferinde bastır böyle böyle
Alışma suresı cıdden çok uzun ama sonunda bırbırınıze alışacaksınız ve geçecek

O zaman biraz arsız olacaksın. Bu ev benim de evim. Üşüyorum kombiyi açacağım deyip tekrar açacaksın. Kaşığı sert mi koydun bir dahakine ben böyle seviyorum deyip daha sert koyacaksın. Annesine albüm mü verdi gidip bir albüm daha yaptıracaksın. Yaptığın temizliği beğenmedi mi daha kötü yapacaksın. Sen bana bu üslupla hiçbir şey öğretmezsin. Sen üsluplu olmayı öğreneceksin diyeceksin. Yani dinsizin hakkından imansız gelir. Demek ki ağlamak kırıldım demek buna sökmüyor. Ha o anasına mı çekti gitti yarın pazar sen de git kendine tek başına bir kahvaltı ısmarla

O zaman biraz arsız olacaksın. Bu ev benim de evim. Üşüyorum kombiyi açacağım deyip tekrar açacaksın. Kaşığı sert mi koydun bir dahakine ben böyle seviyorum deyip daha sert koyacaksın. Annesine albüm mü verdi gidip bir albüm daha yaptıracaksın. Yaptığın temizliği beğenmedi mi daha kötü yapacaksın. Sen bana bu üslupla hiçbir şey öğretmezsin. Sen üsluplu olmayı öğreneceksin diyeceksin. Yani dinsizin hakkından imansız gelir. Demek ki ağlamak kırıldım demek buna sökmüyor. Ha ona anasına mı çekti gitti yarın pazar sen de git kendine tek başına bir kahvaltı ısmarla
Kesinlikle böylelerinin karşısında sindikçe daha beter oluyorlar, kayinvalidem zamanında hep korkutulmuş, sinmiş, şimdi kapı zili çalsa çığlık atıyor, kayinbabam 60 küsür yaşına gelmiş hala kayınvalidemi kısıtlar, baskılar , dikkat ettim kayinvalidem hiç mücadele etmemiş bu adamla hep kabul edip sineye çekmiş, yıllar geçtikçe de kayinbabam herkesi sindirmiş çocukları da dahil , eşimle evlendikten sonra dünya varmış dedi , ona bile karışıyormuş, kız çocuğu gibi ezan okundu mu evde olacaksın, maaşını elime vereceksin ben biriktircem, arkadaşlarla görüşmek yok neler neler, evlenince uzaklaştı babadan ama annesine de üzülüyor haliyle , konu sahibi eğer şimdi mücadele etmezse sonu kayınvalidem gibi olabilir Allah korusun, böyle adamlara bağırıp çağıracaksın, kendi bildiğini yapacaksın, cinnet geçireceksin başka da yolu yok , diğer yolu da boşanmak en temizinden...

Son düzenleme:
Eşim evi konusunda çok takıntılı , benim evde yaptığım işlere çok karışıyor. Yemek yaparım , her seferinde ocağı batırıyorsun diyip laf söyler , bulaşık yıkarım , suyu çok açma der, çatalı kaşığı düzgün tezgaha koy çizme der , kombiyi yükseltirim bakarım sabah düşürmüş ayarını . Kendimi bu eve ait hissetmiyorum onun yüzünden , sanki ev sadece onunmuş gibi hissettiriyor bana . Bekarken de bu evde kalıyordu kendi evi , ben sonradan gelen misafirmişim gibi sanki . Bugün bu sebeplerden dolayı konuşmadım , annesine gidecektik gelmiyorum dedim . Kendi çekti gitti, gönül almayı bilmiyor, yaptığınınhata olduğunu da düşünmüyor zaten
Geçen de aile albümlerimizden birini anneme verdim ben , farketmiş, bana sormadan nasıl verirsin diyip kızdı bana , ben onun annesine vermek istemiyorum diğer albümümüzü çünkü ilk evlendiğimizde düğünden çekilenfotoğrwfımızın olduğu bir çerçeve hediye ettim annesine evine koymadı bile , iki kere söyledim yine koymadı o kadar sinirim bozuldu ki . Şimdi de güzelim albümü annesine vermiş annesi kenara atıcak. Çok sinirliyim şunlara . İçimi dökmek istedim kızlar
Yeni evliyken benim eşimde yaptığım ev işlerini eleştirirdi. Sırf bu yüzden ona karıştığın müddetçe ev işlerine elimi sürmem kalk kendin yap demiştim. Bir daha karışmadı🤣 sizde aynını deyin ve yine karışıyorsa bırakın o yapsın elinizi bile sürmeyin☺️

Sanki kadının evi değil kadın zorunlu misafir Kombiyi kismalar orayı burayı çizme suyu çok açma hani biz bunu sütü açma vs üstüne gelir küçük çocuklara öğretiyoruz kötü niyet yani bilemedim bunun titizlikle alismakla alakasını kuramadım ben
Köle hayatı resmen 😑

Ben bu evde kendi evim gibi hissedemiyorm evi degistirelim diyimn.
Tezgah cizilecek diye ici giden adam asla o masrafa girmez
Aklı basına gelir belki
Cocuk yapmayın.

Kendi yapsın bence , ben yapamıyorum senin istediğin gibi de jdnara çekil cnm

Lütfen çocuk yapmayın eşiniz sizi benimsememiş ayrıca eşiniz çok gıcık bir tip sakin olun çocuk çalışmasına ara verin en az bir iki sene bi önce birbirinizi tanımaya alışmaya çalışın bi durun
Katılıyorum. Adam kadını eşi olarak , evin hanımı olarak benimsememiş

Çok ciddi ya sıkıntı adam ev işlerine karışmıyor bildiğin patron işçi ilişkisi kuruyor bu bana niye normal alışmak vs gelmedi benmi tuhafim? kombiyi niye kısıyor kadın para kazanmıyor üşüsün diyemi kadın niye cizsin ev aletlerini elbet özen gösterir parasını ben verdim diyemi hiç sevmedim ben bu olayı birşey diyemiyorum

Çok ciddi ya sıkıntı adam ev işlerine karışmıyor bildiğin patron işçi ilişkisi kuruyor bu bana niye normal alışmak vs gelmedi benmi tuhafim? kombiyi niye kısıyor kadın para kazanmıyor üşüsün diyemi kadın niye cizsin ev aletlerini elbet özen gösterir parasını ben verdim diyemi hiç sevmedim ben bu olayı birşey diyemiyorum
Garciaas buna benzer bir konu vardı adam işe giderken kombiyi kapatıyor gelince açıyor ,kadın evde tüm gün titreye titreye iş yapıyordu.Bu cimrilik değil bu saf kötülük.Boyle yapan adamların eşleri şu gerçeğin farkına varmalı" Sevilmiyorsunuz ,adamlar için öylesine birisiniz"

Adamın bekar evine gelmişsiniz, el ele verip yuva yapmamış,hâli hazır eve misafir gibi gelip oturmuşsunuz,hatta hizmetçi gibi uyarı alıyorsunuz şunu yap bunu temizle gibi çok kırıcı.Ben evimde mutfak kalk gidelim der ben olmaz oturalım derim,istersem yatarım bu güne kadar kocam hiç karışmadı.Kendi evimde rahat olmayacaksam niye evlendim diye bir sorun kendini

Evli olduğumuzun farkında değilsen farkına var bana evle ilgili direktif verip durma kafamı attırma ULEEERYN diye çıngar çıkar. Cimriliğinden mi kısıyor uyuzluğundan mı orasını çok kestiremedim. Yalnız yaşamaya alışmış düzeni bozulmasından rahatsız bir tip ile cimri arasında fark var.
Sen de sar kafasına ev işlerini yemeği sen söylen bu ne biçim temizlik bu ne biçim yemek anan evinde de mi böyle yapıyordun diye

Menekşe bahcesı Allah ıslah etsin yada kadına çıkış kapısı versin çok ciddi sıkıntılı konudaki koca bu ne biçim evlilik

Evli olduğumuzun farkında değilsen farkına var bana evle ilgili direktif verip durma kafamı attırma ULEEERYN diye çıngar çıkar. Cimriliğinden mi kısıyor uyuzluğundan mı orasını çok kestiremedim. Yalnız yaşamaya alışmış düzeni bozulmasından rahatsız bir tip ile cimri arasında fark var.
Sen de sar kafasına ev işlerini yemeği sen söylen bu ne biçim temizlik bu ne biçim yemek anan evinde de mi böyle yapıyordun diye
Kuzucum azıcık da tavuk bacağı ayırmak gerekiyor, kadın suyu açıyor diye laf işitiyorsa demek ki bulaşık makinesi de yok, suyu çok açma tezgahı çizme dediğinde bana çınlama gelirdi, ki birkaç ay evvel b.makinem bozuldu servis makine fiyatı kadar servis parası isteyince 3-5 gün elimde yıkadım, eşim suyu az aç tezgahı çizme demedi bile ama elde bulaşık yıkamaktan nefret ederim, yıkadığım bulaşıklar tezgahta durmayıp lavabo içine kayınca hepsini yere vurup vurup kırdım ben elde bulaşık sevmiyorum, yerinde durmayan tabak çanağa sinir oluyorum diye çıldırıp söylendim, eşim 2 gün sonra yenisini alıp kirli bulaşıkları da kendi yerleştirdi😂

Arada bir çıldırmak lazım.

Back