- 20 Kasım 2015
- 213
- 113
- 13
- Konu Sahibi DuslerPerisi
-
Birde ona buna bişiyler verip sonra ihtiyacı olduğunda yenisini alan tiplerde var. Ben en azından önlüyorum engel oluyorum. olmasam ohoohhoh herşey gitmişti.robin hood gibi desene...
bende evde birşey değiştireceğim zaman annemlere k.valideye veriyorum da. durup dururken de değil... ama k.validen kendi eşyalarını taşıyor.. geçen ıraklı komşusuna tencerelerini vermişti. var o tiplerden...
kullanmadıklarımı bende veririm :) benimki kullandıklarımızıda vermeye kalkıyor.üzülme eşin aynı ben.eşim de bana bir beni vermediğin kaldı der.fark ben annemden başka herkese dağıtıyorum,kayınvalide de dahil.annem savurgan olduğumu söylüyor.bana göre kullanmadığımı eskimeden vermeliyim düşüncesi.
annende varsa versin desem gider sorar fazla bişiy bulursa getirir :)Hakkının delirmemek mümkün deil köy tavrını verme bir şeyini bisey derse şunu Hunu verelim DİE benimde yok de annen gilde varsa bana iki tane falan verse de:)
Bizimki evlenmeden önce de ailesine bakmış babası kendi maaşını cep yapmış bizimkini sömürmüşler ama o zaman bu kadar anacı değilmiş.Sizin cevabınız iyi olmuş, çok duyuyorum görüyorum evlenmeden önce ailesine ilgisiz olup evlendikten sonra anneci olanları. içtikleri su kursaklarından annesi olmadan gitmiyor
Bu nasıl bir psikolojidir yarabbi.
Erkeklerin bu sorunsalına acil çare bulunmalı
Cok iyi ya, guldurdunuz beni harika yorum bunun ustune nedir..Bu nasıl bir tip ya anlamadım, dolap faresi gibi evdeki eşyaları taşıyor...Eşiniz yavaş yavaş annesinin yanına taşınmaya çalışıyor galiba :))
Birde ona buna bişiyler verip sonra ihtiyacı olduğunda yenisini alan tiplerde var. Ben en azından önlüyorum engel oluyorum. olmasam ohoohhoh herşey gitmişti.
kullanmadıklarımı bende veririm :) benimki kullandıklarımızıda vermeye kalkıyor.
annende varsa versin desem gider sorar fazla bişiy bulursa getirir :)
ben delirmiş olabilrim belkide :)
İhtiyaçları vardır onlarda yoktur diye götürüyor. Haa unutmadan söyleyim ordada fazla bişiy gördümü eve getiriyor ben engel oluyorum :)
Eşimin ailesi dediğim gibi hazır mezar bulsa girecek tipten o yüzden versen kabul ederlermi ki muhabbetine asla girmem çünkü evet kabul ederler hatta ağlaştıkları çok olmuştur.Esiniz tamamen "isteyenin bir yuzu kara , vermeyenin iki yuzu" sozunu cok fazla icine islemis.Bu mantikta yasiyor.O nedenle esya verme konusu gectiginde biraz dalga gecer gibi yaklasirsaniz her defasinda kizmak yerine bir sekilde yapmak istediginin komik oldugunu ve karsi taraf icin de hakaret gibi oldugunu aktarabilirseniz zamanla basarili olursunuz.Esiniz birisi normal konusurken bile bir seye ihtiyaci oldugu dusuncesine giriyor muhtemelen.Acik acik isteyen icin birsey demiyorum bile.Esya verme krizi geldiginde kullandigimiz esyayi vermek ayiptir seklinde beynine isleyebilirsiniz.Aslinda cok iyi amiyane tabirler var bu tipler icin ancak burda hepsini yazmak imkansiz ama kucuk bir ornek vereyim.Diyelim kullandiginiz koltuk takimini vermek istedi siz de deyin ki "sen bunu versen , kabul ederler mi ya , ne acaip insanlar var,biri bana senelerce uzerinde zart zurt osurdugu esyasini verse ne o esyayi alirim ne bir daha yuzlerine bakarim , tuvaletteki klozeti de verelim bence." deyin.Bu sekilde her seferinde esyaya uygun kil birsey bulursaniz vazgececektir.
Bizimki evlenmeden önce de ailesine bakmış babası kendi maaşını cep yapmış bizimkini sömürmüşler ama o zaman bu kadar anacı değilmiş.
ayrıca oturduğum evi eşim yapmış iş kazası geçirmiş 10 sene önce. aldığı tazminatla askerden gelince yapmış bu evi ve evlenene kadar ailesi kalmış yandaki evi kiraya vermişler ve biz evlenirken burdan çıkmaları baya bi problem olmuştu gitmek istememşlerdi. eşimde başlarda üzülmüştü sonra ailenle oturmam hangi çağda yaşıyoruz elleri ayakları tutuyor gibisinden konuşlunca gitmişlerdi.
Türk erkeğinin eşi benzeri yok.Once cocugu ile karisini akrepli evden kurtarsin. Vallahi cok sinirlendim. Hem o evde oturtuyor sizi hem de utanmadan evden annesine esya mi tasiyor! Valla sanmiyorum ki su Turk erkeginin bir esi daha olsun dunyada.
Onlar bedavacı bizimki salak :)Evden çıkardı annesini, bide elin kızına yeni eşyalar aldı, seni onların üstüne kuma getirdi. İhanetin en büyüğü
Hadi eşin vermeye kalkıyor, kv ne diye alıyor, evladım evinin eşyası bizde var getirme demiyor
Maddi olarak biraz sıkılır bunalırsınız ama verdiğinin yerine yenisini al koy bak bakalım yapabiliyor mu
Yada onun her zaman kullandığı eşyalardan ver sende
Eşimin ailesi dediğim gibi hazır mezar bulsa girecek tipten o yüzden versen kabul ederlermi ki muhabbetine asla girmem çünkü evet kabul ederler hatta ağlaştıkları çok olmuştur.
almıyorum ama alıcam diyorum alma diye yalvarıyor her şeyi verme vallahi gider alırım diyorum vermiyor öylelikle. ama hep bişiyleri veresi var.Her verdiği şeyin arkasından yenisini al bakalım,o alışkanlıklar kalıyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?