sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti

Hakkının delirmemek mümkün deil köy tavrını verme bir şeyini bisey derse şunu Hunu verelim DİE benimde yok de annen gilde varsa bana iki tane falan verse de:)
 
Sizin cevabınız iyi olmuş, çok duyuyorum görüyorum evlenmeden önce ailesine ilgisiz olup evlendikten sonra anneci olanları. içtikleri su kursaklarından annesi olmadan gitmiyor
Bu nasıl bir psikolojidir yarabbi.
Erkeklerin bu sorunsalına acil çare bulunmalı
 
Birde ona buna bişiyler verip sonra ihtiyacı olduğunda yenisini alan tiplerde var. Ben en azından önlüyorum engel oluyorum. olmasam ohoohhoh herşey gitmişti.
kullanmadıklarımı bende veririm :) benimki kullandıklarımızıda vermeye kalkıyor.
Hakkının delirmemek mümkün deil köy tavrını verme bir şeyini bisey derse şunu Hunu verelim DİE benimde yok de annen gilde varsa bana iki tane falan verse de:)
annende varsa versin desem gider sorar fazla bişiy bulursa getirir :)
 
Sonuna kadar haklısın o ne ya öyle ? Hadi fazla gelir kalabalık eder ruhum daralıyor falan der verir onu anlarım da kullanılan eşyaları vermenin ne gibi bir mantığı var anlamadım.
 
Bizimki evlenmeden önce de ailesine bakmış babası kendi maaşını cep yapmış bizimkini sömürmüşler ama o zaman bu kadar anacı değilmiş.

ayrıca oturduğum evi eşim yapmış iş kazası geçirmiş 10 sene önce. aldığı tazminatla askerden gelince yapmış bu evi ve evlenene kadar ailesi kalmış yandaki evi kiraya vermişler ve biz evlenirken burdan çıkmaları baya bi problem olmuştu gitmek istememşlerdi. eşimde başlarda üzülmüştü sonra ailenle oturmam hangi çağda yaşıyoruz elleri ayakları tutuyor gibisinden konuşlunca gitmişlerdi.
 
Esiniz tamamen "isteyenin bir yuzu kara , vermeyenin iki yuzu" sozunu cok fazla icine islemis.Bu mantikta yasiyor.O nedenle esya verme konusu gectiginde biraz dalga gecer gibi yaklasirsaniz her defasinda kizmak yerine bir sekilde yapmak istediginin komik oldugunu ve karsi taraf icin de hakaret gibi oldugunu aktarabilirseniz zamanla basarili olursunuz.Esiniz birisi normal konusurken bile bir seye ihtiyaci oldugu dusuncesine giriyor muhtemelen.Acik acik isteyen icin birsey demiyorum bile.Esya verme krizi geldiginde kullandigimiz esyayi vermek ayiptir seklinde beynine isleyebilirsiniz.Aslinda cok iyi amiyane tabirler var bu tipler icin ancak burda hepsini yazmak imkansiz ama kucuk bir ornek vereyim.Diyelim kullandiginiz koltuk takimini vermek istedi siz de deyin ki "sen bunu versen , kabul ederler mi ya , ne acaip insanlar var,biri bana senelerce uzerinde zart zurt osurdugu esyasini verse ne o esyayi alirim ne bir daha yuzlerine bakarim , tuvaletteki klozeti de verelim bence." deyin.Bu sekilde her seferinde esyaya uygun kil birsey bulursaniz vazgececektir.
 
Once cocugu ile karisini akrepli evden kurtarsin. Vallahi cok sinirlendim. Hem o evde oturtuyor sizi hem de utanmadan evden annesine esya mi tasiyor! Valla sanmiyorum ki su Turk erkeginin bir esi daha olsun dunyada.
 

benim k.validem ve teyzem de dağıtan tiplerden. biri ihtiyacım var deseler veriyorlar... çevreleride kızıyor. bu yaştan sonra da değişmezler. eşinizi güzellikle ikna edin. yoksa huyundan vazgeçmiyorlar...

k.valide delerdeyken çay kaşığı çok şekerdi. ay ne şeker bu dedim. al al götür istiyorsan diye vermeye kalmıştı. veresi geliyor . almadım tabi... yazık çay kaşıksız kalacak.
 
ben delirmiş olabilrim belkide :)
İhtiyaçları vardır onlarda yoktur diye götürüyor. Haa unutmadan söyleyim ordada fazla bişiy gördümü eve getiriyor ben engel oluyorum :)

Ben de tam getireni isteyeni de var bunların diye yazacaktım

Sabır dilerim bu küçükken de mi böyle imiş

Kolay kolay değişmez sanki konuşmuşsunuzdur herhalde hani hep götürmek istese aileme vermiyorsun diyor da almak isteyince de almıyorsunuz siz bunu neden görmüyor
 
Eşimin ailesi dediğim gibi hazır mezar bulsa girecek tipten o yüzden versen kabul ederlermi ki muhabbetine asla girmem çünkü evet kabul ederler hatta ağlaştıkları çok olmuştur.
 

Evden çıkardı annesini, bide elin kızına yeni eşyalar aldı, seni onların üstüne kuma getirdi. İhanetin en büyüğü
Hadi eşin vermeye kalkıyor, kv ne diye alıyor, evladım evinin eşyası bizde var getirme demiyor
Maddi olarak biraz sıkılır bunalırsınız ama verdiğinin yerine yenisini al koy bak bakalım yapabiliyor mu
Yada onun her zaman kullandığı eşyalardan ver sende
 
Once cocugu ile karisini akrepli evden kurtarsin. Vallahi cok sinirlendim. Hem o evde oturtuyor sizi hem de utanmadan evden annesine esya mi tasiyor! Valla sanmiyorum ki su Turk erkeginin bir esi daha olsun dunyada.
Türk erkeğinin eşi benzeri yok.
Bu akrep meselesi hakkatten çok canımı sıkıyor ya. iş bulduğumda gidicez işte eşimin ailesi bıdı bıdıya başlamış bile kadın hastaneden yetişiyor tanışırsanız biz napıcaz diye ağlıyor vallahi. çıldırtırlar adamı.
 
Bizde de tam tersi. Kv kp ellerine gećen her ıvır zıvırı bize getirir. Hem de şehirlerarası. Artık eşime dedim bir çöp dahi olsa çöpe atarım diye. Evime eşyalarıma ve zevkime uymuyor ne işi var. Ivır zıvır eşyayı da sevmiyorum. Kapıdan giren eşya bacadan çikıyor. Bu da ayrı bir dert.
 
Onlar bedavacı bizimki salak :)
 
Eşimin ailesi dediğim gibi hazır mezar bulsa girecek tipten o yüzden versen kabul ederlermi ki muhabbetine asla girmem çünkü evet kabul ederler hatta ağlaştıkları çok olmuştur.

O halde verdiğim örnekteki gibi ezikleme ve rencidasyonu eşinizin ailesine bol
bol " kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…