- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
- Konu Sahibi DuslerPerisi
-
Ben çıkıym bu eve anneni taşı için rahat edicekse diyin bi defa ne dicekyani bende gülsemmi ağlasammı çözemedim
Ben çıkıym bu eve anneni taşı için rahat edicekse diyin bi defa ne dicek
:) gülebilirsiniz arkadaşlar bende gülüyorum komik yani ne biliyim. tartışmadan anlatıyorum kaç kere tamam diyor ama yine yapıyorKusura bakmayın istemsizce güldüm azcık. Yazın babamın yaptığı aklıma geldi. Evdeki ekmekleri, poşetleri falan babaanneme götürüyordu. Poşet lazım oluyordu baba poşet yok dün birsürü vardı demiştim babaannene lazım olur diye ona verdim demişti de şok olmuştum ekmekleri anlarımda bu ne şimdi demiştim. Sizin konunuza gelince eşinizle konuşmalarınız bunun cimrilikle alakasını olmadığını tartışmadan uygun bir dille anlatın.
hemde fazlasıyla :)Ilk okuyunca ana kuzusu gibi düşündüm ama sonraki mesajlarda olmadığını anladım, eşiniz iyi niyetinden yapıyor hatta gereksiz iyi niyet.
Ya lütfen kusura bakmayın, sabah sabah güldümGözümde canlandı birden, usul adımlarla sırtında koltuk annesine götürmeye çalışan bir erkek
Ya lütfen kusura bakmayın, sabah sabah güldümGözümde canlandı birden, usul adımlarla sırtında koltuk annesine götürmeye çalışan bir erkek
Bu nasıl bir tip ya anlamadım, dolap faresi gibi evdeki eşyaları taşıyor...Eşiniz yavaş yavaş annesinin yanına taşınmaya çalışıyor galiba :))
Önemsemez verir. Benim mutfağım çok sıcak oluyordu peteğini açmıyordum annemlerinde bi odasında tek petek vardı ve yeterli gelmedği için bir tane daha alıcaklardı mutfaktaki peteği söküp onlara vermişti. kendi annemlere.Sende annene verecek seyler bul.. Evdekı eksıklıgı farkettıgınde annene verdıgını soylersın.. Hatta munkunse evı bı kere toptan bosalt.. Annemlere verdım de.. Bos evı gorsun bi.. Hanı fazladır verırsn de.. Elindekileri vermeyi istemek te nesidir?
Önemsemez verir. Benim mutfağım çok sıcak oluyordu peteğini açmıyordum annemlerinde bi odasında tek petek vardı ve yeterli gelmedği için bir tane daha alıcaklardı mutfaktaki peteği söküp onlara vermişti. kendi annemlere.
Ya ben kv kullnılmayan ihtiyacı olanları veriyorum zaten de kullanılan şeyleri vermesi kızdırıyor beni :)
:) sabah sabah hepinize güldüm ya yorumlarınıza sinirim geçti valla yakında kvden yazarım eşim beni buraya taşıdı diyeHani deseydinizki, Eşimin ailesininde durumu kötü, eşim evimizdeki eşyaları görütürüyor.Eşinize hak verirdim,
Ailesiniz siz aranızda böyle sorunlar olmaz derdim. derdim de hohohoho
Eşin yakında seni sırtlr götürürDD
neyse rabbim hakkınızda hayırlısını versin....
Ana kuzusu değil aslında ki benim hakkımda bişiy deseler ailesine kızar laf ettirmez ama bu biraz garip bir durum :)Soklardayim sabah sabah bir yandan da kusurabbakmayin güldüm kafayi kırmış senin koca bu nedir allah aşkına yakında televizyon buz dolabı ne varsa taşır şaka bi yana ciddi bi sorun eşiniz anne kuzusu belli ki ona dur demenin vakti gelmis de geçiyor acaba annesiyle mi oturmak istiyor böyle bir dusuncesimi var ki eşya ları çekiyor
yaptı valla. ayy bunudamı yaptı::)
Zamanında bayağı yokluk görmüş ama benim eşim biraz fazla duygusal yaklaşıyor. babasının eski telefonunu bi arkadaşına vermişti telefonu bozukmuş diye ve adam günlerce aradı olmadı gitti kendine yenisini almak zorunda kaldı.Yastık vermenizi beklerken, evdeki koltuğu ve tv ünitesini de aradan çıkartırken ağzıma sinek kaçtı. Neden böyle yapıyor acaba, ailesi yokluk mu görmüş acaba zamanında duygusal mı yaklaşıyor desem değil...
Normalde annesi size vermeli böyle şeyleri, ama tersi oluyor. Hani zaman zaman ben de evde fazla olan veya kullanmadıkları ayırıp kayınvalideme veya anneme veriyorum ama sizin enişte bayağı bi abartmış. Bi gün al karşına, adam de ne istiyorsun?
yaptı valla
Zamanında bayağı yokluk görmüş ama benim eşim biraz fazla duygusal yaklaşıyor. babasının eski telefonunu bi arkadaşına vermişti telefonu bozukmuş diye ve adam günlerce aradı olmadı gitti kendine yenisini almak zorunda kaldı.
Adamcağız hayatındaki bütün fazlalıklardan kurtulmaya çalışıyor detoxtur o yoksa başka ne olacak:) sabah sabah hepinize güldüm ya yorumlarınıza sinirim geçti valla yakında kvden yazarım eşim beni buraya taşıdı diye
Ana kuzusu değil aslında ki benim hakkımda bişiy deseler ailesine kızar laf ettirmez ama bu biraz garip bir durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?