• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti

Benim anlamadığım,evde halihazırda kullanılan birşeyi,örneğin tv ünitesini verdiğinde annesi hiç demiyor mu "oğlum ne gerek var siz kullanıyordunuz bunu"diye?
Ben anneme/kayınvaldeme götürsem evden söküp tv ünitesini tepki bu olur yani net.
Hani kullanılmayan,atıl duran birşey verilir anlarım ama evde kullanılan,iş gören birşeyleri taşımak tuhaf. Sizin maddi durumunuzu bile bile alıyorsa kayınvalidenizde hatalı. Geri cevirmeli yani.
En şaşırdıgım konulardan biri oldu bu:KK57:

Çok ilginç bir durum gerçekten.Normalde kayınvalideler geline eşya verir. Hatta gelin beğenmediği için kullanmaz. Kavga filan çıkar. Neyse, eğer eşiniz bir kez daha böyle bir şey yaparsa "ben de seni annenlerin evine göndermek istiyorum" dersiniz eğer eşiniz şaka kaldıran bir adamsa.

Evet, karısına sormadan, o evde bir başkasıyla yaşadığını hesaba katmadan, eşinin ne düşüneceğini umursamadan...
Sizi ailesi olarak görmüyor cümlesine katılmıyorum çünkü parası olsa herşeyi alır herşeyi yapar tipte bir adam. Ki parası oldumu yapıyorda. Önceki mesajları okursanız görürsünüz çünkü ailesinde de fazlalık gördüğünü bize getirmeye çalışıyor, babasının telefonun başkasına veriyor falan. yaptıklarının sonunu düşünmüyor. Biri ona ağlayıp sızlandımı herşeyini verir.

Çok komik yaptığı, ne mantık anlamadım.

Herhalde evden ailesine eşya taşıyarak, bakınız oğlunuz büyüdü, size de faydası var artık demeye getiriyor.

Benim anlamadığım,evde halihazırda kullanılan birşeyi,örneğin tv ünitesini verdiğinde annesi hiç demiyor mu "oğlum ne gerek var siz kullanıyordunuz bunu"diye?
Ben anneme/kayınvaldeme götürsem evden söküp tv ünitesini tepki bu olur yani net.
Hani kullanılmayan,atıl duran birşey verilir anlarım ama evde kullanılan,iş gören birşeyleri taşımak tuhaf. Sizin maddi durumunuzu bile bile alıyorsa kayınvalidenizde hatalı. Geri cevirmeli yani.
En şaşırdıgım konulardan biri oldu bu:KK57:
Yok onlar asla dediğiniz gibi davranmaz ne verseniz alır. çok hazırcılardır.

çok ilginç evdeki peteği bile sökmüş götürmüş :KK57: ama eşini çok kolay kandırırlar bu yüzden, herkese herşeyi vermeye hazır

Annemin karısı yok ben karımı ona vericem diye sizi de sırtlayıp götürmesin :KK45:
gülebilirsiniz dediğin için bu yoruma gülüyorum müsadenle :KK70:

burcunu merak ettim eşinin.
balık burcu :)
Çok komik yaptığı, ne mantık anlamadım.

Herhalde evden ailesine eşya taşıyarak, bakınız oğlunuz büyüdü, size de faydası var artık demeye getiriyor.
evlenene kadar babası yeterince sömürmüş zaten garibimi ve eşim ailesine bakmış sevgili babası para biriktirmiş. ama o para bize değil görümceme gitti de neyse.

Sizi ailesi olarak görmüyor cümlesine katılmıyorum çünkü parası olsa herşeyi alır herşeyi yapar tipte bir adam. Ki parası oldumu yapıyorda. Önceki mesajları okursanız görürsünüz çünkü ailesinde de fazlalık gördüğünü bize getirmeye çalışıyor, babasının telefonun başkasına veriyor falan. yaptıklarının sonunu düşünmüyor. Biri ona ağlayıp sızlandımı herşeyini verir.

Tamam seninki cici koca. Böyle birini burada şikayet etmenizi de ayrıca kınıyorum.

çok ilginç evdeki peteği bile sökmüş götürmüş :KK57: ama eşini çok kolay kandırırlar bu yüzden, herkese herşeyi vermeye hazır

gülebilirsiniz dediğin için bu yoruma gülüyorum müsadenle :KK70:
Eşime gel biraz ağla sızla sana bile ihtiyacın neyse verir tanımasına gerek yok :)
iş konusunda kimse eline su dökemez dediğim dediktir. aile olarakda bizi çok sahiplenir annesine dahi bana laf etmesine müsade etmez. ama karşısında biri oyum yok buyum yok demesin. tamam evi topla ver o tipte bişiy.

esınız tasımacılıga baslamıs :)
benım bıldıgım buyukler evlerındekını alın goturun dıye verır
burda adam evınde kıt kanaat esyasını verıyor
allahım yarabbım :)
haklısın valla ne dıyım ısın zor

okurken sinirlendim resmen , arkasından kötü birşey diyip gıybet yapmak istemyorum.sn de ona sakin bi dille evlenirken ailen bize yardım etmedi , etmek zorunda da degl o ayrı mevzu ama etmedği için durumu varken senin aldğın eşyalarıda oraya göturme hakkın yok .burdan birşey göturmek ıstıyorsan kendn git de dicemde buda olmaz bundan dolayı ilişjkinizin zedelenmesni istemem ama acaıp rhtsız oldum kocam bana bunu derse hem uzulr hmde sınırlenırdım böyle bı adamı eş diye nasıl seçmısım dıye kendıme kızarım

balık burcu :)

evlenene kadar babası yeterince sömürmüş zaten garibimi ve eşim ailesine bakmış sevgili babası para biriktirmiş. ama o para bize değil görümceme gitti de neyse.
Kırma o zaman kalbini, iyilikle konuş...aşırı iyi niyetli, dünya malında hiç gözü olmayan bir tip sanırım.
Sen de damardan gir, bak bizim de çoluğumuz çocuğumuz olacak, birikim yapmamız, gereksiz masraf çıkarmamız lazım, yoksa niye ailenden sakınayım de.

robin hood gibi desene...

bende evde birşey değiştireceğim zaman annemlere k.valideye veriyorum da. durup dururken de değil... ama k.validen kendi eşyalarını taşıyor.. geçen ıraklı komşusuna tencerelerini vermişti. var o tiplerden...

Tamam seninki cici koca. Böyle birini burada şikayet etmenizi de ayrıca kınıyorum.
Ben sinirlendiğim kızdığım bir konuyu paylaştım. Evet şikayet edilecek bir konu ama aynı zamanda komikte. Eşim herşeyi annesine götürmek istiyor ama başkalarına da vermişliği var. kınanıcak birşey yok ortada. ben sadece sizi ailesi olarak görmüyor mesajınıza katılmadığımı nedenleriyle anlattım. umarım anlamışsınızdır.

üzülme eşin aynı ben.eşim de bana bir beni vermediğin kaldı der.fark ben annemden başka herkese dağıtıyorum,kayınvalide de dahil.annem savurgan olduğumu söylüyor.bana göre kullanmadığımı eskimeden vermeliyim düşüncesi.

Back
X