sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti

Bunları baştan niye soylemiyorsunuz. Bend Eşinizin sadece annesine bunları yaptığını düşünmüştüm. Sizin esiniz eli bol bir adammis. Şimdi bana diyeceksiz ki ev de kullandığım eşyaları götürüyor. Olsun siz izin vermedikce sizden gizli vermiyor ya.. adamın gönlü bolmuş. .Sabredin Allah size eşinin comertliginden dolayı daha fazlasını verecektir....

Yukarıda yazdığımı tekrar ediyorum; keşke olayı sadece annesine adamasaydiniz...

Çok ilginç çok farklı bir model. Annesindekileri sana sendekileri annesine.. Ne diyeceğimi bilemedim değişikliği seviyor herhalde. Vermicem vermicem benim değil mi vermicem geldi aklıma :))

Yerden göğe kadar haklısınız. Eşinizi bireysel seans veya evlilik terapisi için iyi bir psikoloğa götürün. Sakın ama sakın ihmal etmeyin. Yaptıkları hiç normal şeyler değil.

Gerçi oradan da size eşya taşıyormuş ama yine de normal değil. Herkesin kendi eşyaları üzerinde bireysel hakkı olduğunu, komün halinde yaşamadığımızı, birinden alıp ötekine verme hakkı olmadığını, bu hakkı kendinde görmemesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor.

Bence eşinizin psikolojik sorunları var. Tehlikeli..
Aileye karşı kendini sorumlu hissediyor, evindeki ihtiyaç olan eşyaları bile veriyor. Çalışıp para kazanıp yenilerini alsın.
Bu bencillik nedir, evli adam artık kendini düşünecek önce..

Bence bu durumun altinda yatan psikolojik bir neden var. Size yenisini alacak durumda degilken evdeki herseyi annesine vermek istemesi mantikli bir davranis degil.

Kücukken cok etkilendigi bir olay olabilir. annesi evde hep suyum yok buyum yok diye hayiflanmis onunda bilinc altina islemis olabilir.

Ayrica annesi demiyor mu oglum sizin evinizde var mi ki bana getiriyorsun diye?

dün tamda bu konuya uygun bişey yaşadık, normalde eşimin hiç böyle bi bu huyu yok. plastik 5 katlı ayakkabılığımız vardı, onun yerine düzgün bi ayakkabılık yaptırdık.
eşim dediki plastiğide anneme götürcem, ben onu kapının önüne koycaktım oda işimize yarar yine dedim ama yok dinlemedi beni
bide kapı önü paspasımız var eskimiş artık güzel değilmiş yenisini alcakmış onuda annesine götürdük akşam. o zaman özel paspas yaptıralım üstünde bizim resmimiz olsun dedim, gelen geçen bizim üstümüzemi bascakmış.
dün akşam bunları yaşarken bu konu geldi aklıma

bu donemın erkeklerı neden ıktıdarsız bellı
hepsı erkeklıgını kaybetmıs
hıc yakısık alacak hareketlermı bunlar
oldu olacak cınsel organıda degıstırın tamam olsun

ay ben bu kadar destek olmam banane ya

benim eşimde verir annesine bende veririm annesine bazende annesinden eşya getirirm ben bunlar sorun değil bence anne kavramını bir kez daha düşünün hanımlar anne anne anne boru değil hepimiz bir anneyiz ve kayınvalide adayıyız az merhamet yahu az egonuzu gömün.plastik ayakkabılığın değeri yok gözümde varsın versin annesine bir şeyi unutuyorsunuz annesine değer veren karısınada değer verrir.

Değil evimdeki yastığı, çeyizimdeki çöpü bile kimselere verdirmem. ailem ne zorluklarla aldılar... bazı konularda ağır konuşmak lazım. boş yere laf anlatmışsınız, çeyiz benim değil mi benim vermiyorum konu kapandı deseydiniz. pintilik değil bu, o eş bana pinti deseydi sen ve ailende görgüsüzsünüz derdim. yaptıkları tam olarakda bu

vallahi her okuduğum konuda farklı bir modelle karşılaşıyorum ya inanın her seferinde bundan farklısı olamaz diyorum ama oluyor (kusura bakmayın gereksiz bulabilirsiniz yorumumu ama düşündüğümü yazmak istedim)
konuya gelirsek de eğer böyle bir tavır içine girmesinin nasıl bir matığı var bilmiyorum ama hani anadoluda vardır ya eşyanın eskisi olmaz mantığı, kendi adıma söyleyeyim bizim köyde hiçbirşey eski olmazdı, bizim evde işlevini yitiren başka bir evde yepyeni bir işlev kavanır ve eski olduğu akla gelmezdi, birbirimizin eskileri ile büyüdük hani diyorum eşiniz de böyle bir anane ile büyüdü de etkisinden mi çıkamıyor? aklıma başka birşey gelmedi valla.

Yerine yenisi gelmeyecek eşyayı neden vermek ister ki bir insan? Hani fazlalıkta değil..
Koltukları vermek istemiş ya ben ona takıldım. Koltukları verince nerede oturacakmış çok merak ettim?

Valla herkes kendi evinde ne varsa, cebine o ay ne giriyorsa onunla gecinmeyi bilecek. Ordan al burdan gönderle yürümez bu işler. Kimsenin ne evindeki esyasina goz dikerim, ne de baskaları benimkine diksin istemem. Ama burda asıl sorunlu eşin, farkındasın zaten... Ne demek evdeki uniteye kadar taşımak, kıyameti koparmıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…