Ay sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti evde. Çok sinirliyim. Aslında her soruna konu açan biri değilim. Her sorunda ona buna dert yanan biri değilim ama 4 yıllık bir birikmişlik var içimde. Evlenirken eşimin ailesi maddi manevi hiçbir şekilde destek olmadılar bize. Evlenirken çeyiz olarak yastık yorgan vs ne getirdiysem onlar var evimde. Eşimin ailesinden yastık yorganı geçin eşime bir çorap bile almamışlar ki ben aldım herşeyi eşime. Eşimin ailesi de maddiyat olarak fe na değillerdir. Bizden fazla para bile girer evlerine. Ben aslında bunlara pek takılan biri değilimdir. Allah daha çok versin ilgilenmem. Beni asıl kızdıran mesele eşimin sürekli evimdeki şeyleri annesine vermek istemesi. Çok sinirleniyorum. Örneğin mutfağımda bir kilimim var ve mutfağa serecek başka birşeyimde yok. Eşim o kilimi annesine vermek istemişti. Neymiş o kilim çok inceymiş mutfağa yakışmıyormuş annesinin mutfağında bişey yokmuş (ki serecek 3 tane halıları varken bunu söylüyor) bana yenisini alıcakmış. Yenisini almaya cebinde 5 kuruş parası olsa içim gam yemicek ya oda ayrı bir mesele. Tv ünitemi çok yer kaplıyormuş diye kullandığım halde annesine verdi birde annelerinin koltukları çok eskimiş diye bizim koltuklarımızı vermek istedi. Ha sorarsanız ki çokmu iyi maddi durumunuz hayır. kıt kanaat geçiniyoruz ay sonunu zor getiriyoruz. Yenisini nasıl alıcaksın hadi ver hemen gider yeni koltuk sipariş ederim sende mecbur ödersin diyorum öyle vazgeçiyor. Ekstradan birşey ödeyecek gücü yok. Annene yeni eşyalar istiyorsan onu babanla konuşacaksın benimkileri vermeyeceksin diyorum ayda 1-2 bu meselelrle tartışma çıkıyor. Aslında eşim birşey demiyor sadece ben kızıyorum ama kızmamak eldemi böyle bir durumda.
Yastık meselesine gelince de Annesi ameliyat olmuştu bugün onları almaya gidecek. Yastık istedi evden çıkarken verdim. 2. el bir arabamız var ucuz birşey onunla gidecek almaya annesi arkada rahat etsin diye istedi tamam amenna bişiy demedim dememde ama hemen bu yastık çok güzel hem yumuşak hem büyük hem rahat falan başladı muhabbete. Muhabbetin devamını getirmesine müsade etmedim annenlerde çok yastık var bunu da sakın vermeye kalkma dedm. Zaten evde epi topu 6 tane yastığım var. akrabaların geldiğinde gelin bizde kalın demeyi biliyorsun ama neyle yatırıcam ben onları hiç düşünmüyorsun dedim. Ve bana kızdı çok cimrisin çok pintisin sen zaten annemlere birşey vermiyorsun diye bağırdı. 1 yastıktan ne olur mesele o değil mesele evdeki herşeyi annesine vermeye kalkışması. Madem anneni bu kadar düşünüyordun evlenmeyecektin o zaman anan senın dizinin dibinde oturup herşeyi ona alacaktın dedim ve kapıyı çarptım. Öylece bağrış çağrış çekti gitti sabah sabah. Çok sinirlendim.