• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti

Benim ki de tam tersi annesigilde ne bulsa alıp eve getiriyor :KK53:
Tencere, elektrikli ızgara (bizde olmasına rağmen), masa Saati, bıçak vs ne bulsa alıp getiriyor hayır ihtiyacım yok kalabalık ediyor evde getirme eve diyorum ama yok değiştiremedim huyunu
Not: en son salona iki koltuk istedim annesigilin koltukları aldı getirdi :KK48:
Yüzlettik yeniden onları kullanıyoru

Benim esim de goturucu degil de asiri getirici.
Kv koyde peynir yaptirmis, 1 tenekesi bizde. Evimde bir cuval kuru kayısı, onun yarisi kadar da kuru erik var.
Bu aksam da 4 bidon tursum ve tarhanam gelecek. Ki esim tarhanayi agzina suren adam degil.
Ev kocam yuzunden ic anadolunun bir koy evine dondu.
Sahi evde 4 5 kilo kadar bugdayim da var. Asureden kalma. Anneden alinmis.

Ben galiba pazarda tezgah acicam :KK43:
 
Ay sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti evde. Çok sinirliyim. Aslında her soruna konu açan biri değilim. Her sorunda ona buna dert yanan biri değilim ama 4 yıllık bir birikmişlik var içimde. Evlenirken eşimin ailesi maddi manevi hiçbir şekilde destek olmadılar bize. Evlenirken çeyiz olarak yastık yorgan vs ne getirdiysem onlar var evimde. Eşimin ailesinden yastık yorganı geçin eşime bir çorap bile almamışlar ki ben aldım herşeyi eşime. Eşimin ailesi de maddiyat olarak fe na değillerdir. Bizden fazla para bile girer evlerine. Ben aslında bunlara pek takılan biri değilimdir. Allah daha çok versin ilgilenmem. Beni asıl kızdıran mesele eşimin sürekli evimdeki şeyleri annesine vermek istemesi. Çok sinirleniyorum. Örneğin mutfağımda bir kilimim var ve mutfağa serecek başka birşeyimde yok. Eşim o kilimi annesine vermek istemişti. Neymiş o kilim çok inceymiş mutfağa yakışmıyormuş annesinin mutfağında bişey yokmuş (ki serecek 3 tane halıları varken bunu söylüyor) bana yenisini alıcakmış. Yenisini almaya cebinde 5 kuruş parası olsa içim gam yemicek ya oda ayrı bir mesele. Tv ünitemi çok yer kaplıyormuş diye kullandığım halde annesine verdi birde annelerinin koltukları çok eskimiş diye bizim koltuklarımızı vermek istedi. Ha sorarsanız ki çokmu iyi maddi durumunuz hayır. kıt kanaat geçiniyoruz ay sonunu zor getiriyoruz. Yenisini nasıl alıcaksın hadi ver hemen gider yeni koltuk sipariş ederim sende mecbur ödersin diyorum öyle vazgeçiyor. Ekstradan birşey ödeyecek gücü yok. Annene yeni eşyalar istiyorsan onu babanla konuşacaksın benimkileri vermeyeceksin diyorum ayda 1-2 bu meselelrle tartışma çıkıyor. Aslında eşim birşey demiyor sadece ben kızıyorum ama kızmamak eldemi böyle bir durumda.
Yastık meselesine gelince de Annesi ameliyat olmuştu bugün onları almaya gidecek. Yastık istedi evden çıkarken verdim. 2. el bir arabamız var ucuz birşey onunla gidecek almaya annesi arkada rahat etsin diye istedi tamam amenna bişiy demedim dememde ama hemen bu yastık çok güzel hem yumuşak hem büyük hem rahat falan başladı muhabbete. Muhabbetin devamını getirmesine müsade etmedim annenlerde çok yastık var bunu da sakın vermeye kalkma dedm. Zaten evde epi topu 6 tane yastığım var. akrabaların geldiğinde gelin bizde kalın demeyi biliyorsun ama neyle yatırıcam ben onları hiç düşünmüyorsun dedim. Ve bana kızdı çok cimrisin çok pintisin sen zaten annemlere birşey vermiyorsun diye bağırdı. 1 yastıktan ne olur mesele o değil mesele evdeki herşeyi annesine vermeye kalkışması. Madem anneni bu kadar düşünüyordun evlenmeyecektin o zaman anannın dizinin dibinde oturup herşeyi ona alacaktın dedim ve kapıyı çarptım. Öylece bağrış çağrış çekti gitti sabah sabah. Çok sinirlendim.

Bu ne yaa :rolleyes:
Gülsem mi sinir mi olsam bilemedim

Çok gıcık
 
Bunun tam ters modeli bende var kvdem yeni değişik ne almış sa aaa bu güzelmiş ver bizim olsun der talanci gibi kadının dolaplarini karistirir istediğini alir.Ev cifitci çarşısına döner
 
:) bütün yorumları okudum arkadaşlar. Maaş hesap kitap işlerine ben bakıyorum. Maaşı olduğu gibi eve geliyor o konuda bir sıkıntımız yok çok şükür. Zaten maaş çekilmeden önce internetten kredileri borçları ödüyoruz ne kaldıysa ondan elektirk doğalgaz ayırıyoruz kalanıda alışveriş felan yetmediği yerde kredi kartı :) yani maaş konusunda sıkıntımız yok. Zaten maaşını ben almasam marketten ıvır zıvır alır eve gelirken :D
Yaa ben eşimle konuştum neden herşeyi vermeye kalkıyorsun ben çok sıkıldım topla pılını pırtını madem git annenin evine taşın dedim de sen herşeyi yanlış anlıyosun ben kilimi beyenmediğim için vermek istemiştim koltuklardan sıkıldım yenisini almak istemiştim felan dedi. Ha çok paran olur verirsin anlarım ama yenisini alamayacakken nasıl böyle düşüncesizce hareket edebilirsin dedim. Söylendim biraz haklısın bidaha yapmıcam felan dedi dur bakalım nereye kadar:)
 
Bu adamlar evlendikten sonra böyle analarına düşüyorlar ya sinir oluyorum
Bence de verme anasının da vardır yastığı yorganı böyle konu açtığında bence tersle
Hatta ay şunu da annene verelim mi diye de dalga geç teklif dahi edemesin
 
Bu adamlar evlendikten sonra böyle analarına düşüyorlar ya sinir oluyorum
Bence de verme anasının da vardır yastığı yorganı böyle konu açtığında bence tersle
Hatta ay şunu da annene verelim mi diye de dalga geç teklif dahi edemesin
Annelerinden uzak kaldıkları için mi yapıyorlar acaba anlamış değilim. O zaman evlenmeselerdi dimi ama.
Valla bu tipi ne okudum ne duydum..
Tobe tobee
Benmki türünün tek örneği :)
 
Kv nin evine gidip eşyalara bakın rastgele "ayy şu çok güzelmiş bana versenize" vs. deyin kendi evinizdeki eşyaları ondan önce kendi annenize vermeyi teklif edin. Anneniz sizden numaradan borç para eşya vs. istesin bunun gibi yüzsüzlüklerle ondan baskın çıkarsanız belki biraz siner. Söylemeyle izah etmeyle adam olmuyorlar maalesef.
 
Kv nin evine gidip eşyalara bakın rastgele "ayy şu çok güzelmiş bana versenize" vs. deyin kendi evinizdeki eşyaları ondan önce kendi annenize vermeyi teklif edin. Anneniz sizden numaradan borç para eşya vs. istesin bunun gibi yüzsüzlüklerle ondan baskın çıkarsanız belki biraz siner. Söylemeyle izah etmeyle adam olmuyorlar maalesef.
Ben eşimin annesinden bişiy istesem eşim annesinin evini toplar gelir biliyorum:) Malesef ordan da buraya getiriyor ben geri götürmekten helak oluyorum. Ben Kendi anneme de bişiy versem verme demiyor ki. Benim babam saz çalıyor eşimde saz ve gitar çalıyor. Gitar için anlayanlar bilir efekt pedalları almıştı babamla birdün çalıp söylüyorlardı babam pedalları beyenmiş fiyatını sormuştu onları da babama hediye etti :)
 
Haklısın analarıda anaları evlenmesinler ozaman
evlendikyen sonra kıymete biniyor hep
 
Ne iyi kalpli adam yahu :) siz iyi gecinin de en olmadi esyaları dönüşümlü kullanırsınız. :D
Masallah tek derdiniz bu olsun. :)
 
Her yenisini alamiyosun hem sürekli evdeki eşyaları vermekten bahsediyosun. Mantıklı konusunca da cimrilikle pintilikle suçlanıyorsun.

Versin versin karışma hiç. Yenisinin parasını oderken gor sen onu. Akillanir da bi daha vermez bi şeyi.
 
Çok şaşırdım ya sanki evi hala annesinin yanı. Üstelik senin ceyizin olan şeyleri götürüyor pes.
Ben üstteki arkadaşa katılıyorum o verdikçe git yenisini al hiç tartışmaya girme. Üç beş sefer yaparsan vazgeçer. Niye aldın derse de ihtiyaçtı evdekini goturmussun dersin. Maddi olarak sikismayi da sen dert etme o düşünsun.
 
Back
X