sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti

O nasıl iştir yaaa,
Parmaklarımla saydım verdiklerini 1 değil 2 değil yok artık !!!
Adam ne meraklıymış ev taşımaya,
Hadi eşini geçtim de annesi be oğlum yapma evindeki eşyaları ne taşıyorsun demiyormu ya !!!

Çok sinir bozucu bir durum bu. Koltuk takımını bile vermek istemesi, siz nerede oturacakmışsınız? Bu modeli ilk defa duydum.

bence eşinizin çocukluğuna inmek lazım
zamanında çok mu duygu sömürüsüne maruz kaldı acaba?
maddi beklentileri karşılamayı sevgi görme ile mi ilişkilendirdi bilemedim.
sadece ailesine nakliyat yapsaydı ana kuzuluğu etiketini yapıştırırdık ama sizin eve, annenizin evine, arkadaşlarına da yatırım yapıyor. Bir nevi Robin Hood
kk daki psikolog hanımlar bir el atsın buraya

Hadi eşiniz veriyor eşyaları, kayınvalideniz neden bir şey demiyor. Alıyor kullanıyor.. Anne-Oğul birbirine çok düşkün sanırım ama siz artık evlisiniz bunun bilincinde olmalı. büyük görmüş geçirmiş deriz ama kayınvalideler bizden daha çocuk ve düşüncesiz çoğu zaman. Düzelir inşallah ne diyeyim..

Biraz babama benziyor esiniz. Ama tabi babam oyle anasina felan verdiginden degil. Cunku anasinin evi yok.
Mesela babaannem her sene 3 oglunun birinde kaliyor donem donem. Bize sira gelmisti. Yatak sercek yerimiz yoktu odamiz kuck oldugu icin cocuk yatagi buldu abim internetten araya araya. Sigardida babaannem, tam sigiyordu. Sonra bi sene bitti babam yatagi soktu, ve en son ogrendikki cope atmis coktan, 2 sene gecti sira yine bizde. Bakalim ne yapicak. Amcamlarin kullnmadigi yatagada aynisini yapmisti. Bbaannem geliyor neyseki yatagimiz var diyorum, hangi yatak ben attim onu diyor.Eline her geceni cope atar, lazim degl der sorarsak. Bitkilerden hic hazetmez. Komsularimiz annem bitki seviyor diye ekerler verirler saksiyla. Ertesi gun kaybolur saksi, meger cope atilmis. Lazim degildi, pis ediyordu etrafi diyor sordugumzda. Bursuru sey atar sonra tamda o gunler tekrR lazim olur kendisine, o zmnda tpis tipis gider alir.

Ayy bu modelin tam zitti model de benim babam cocuklarinin evine gidince hic bu lazim bu evde kullaniliyor demez her seyi ister ve bunu buyuk kar sayar ne bileyim bilgisayara takili mause ister, arabanin arkasindaki trafik setini ister gecen ablama telefon etmis gelirken evde kullandiklari tv ye takili sinema sistemini getir demis o da getirmis evde annemin kullandigi evdeki esyalari bile bazen alir saklar tek basina kullanmak icin, gecen evimizdeki kuşumuzu istedi

Bu erkekler gerçekten çocuk akıllı, ben bunu anladım. Kendi ailesine bile bile nefretlik getirtiyor adamlar.

Benim kv de öyle. Çeyiz hurçlarımı bile alıp evine götürdü, ki annem özel yaptırmıştı etrafı fırfırlı falan. Ben umursamayıp "başımın gözümün sadakası olsun" diyorum ama eşinin yapması çok çiğ bi davranış. Hele de durumunuz yokken.

Ben de olsam bi yastığın peşine düşer ve eşimle kavga çıkarmadan son kez açıklayıcı hir şekilde konuşurdum.

yarıldım ya. çok güldüm Allahta sizi güldürsün.

Cok iyi ya, guldurdunuz beni harika yorum bunun ustune nedir..

Bende kizarim haklisin konu sahibi.

Halen gülüyorum, konu sahibine de ayıp olmasın ama. Aslında bize böyle konuşmak gülmek kolay da , düşünsenize sabah uyanıyorsunuz mutfakta halı yok,ertesi gün yorgan yok falan sahiden bir süre sonra sinir bozucu olabilir

Gülme geldi, aslında eşin iyi biri gibi geldi bana annesini yoklukta görüp ona da yetiştirmeye çalışıyor ama yanlış bir yöntemle.Size hak veriyorum açıkçası ben de olsam sinir olurum yani.Sanırım eşinizin bu sözleri iyice batmış size ve patlama noktasına gelmişsiniz ikinizde.

Annemin erkek versıyonu oda verır ılla eve gelene bısr vercek sonra bız kızınca sız begenmıyordunuz vs dıyor sınır oluyorum kullanmıycagımız bıseyı bosuna alma dıyınce begendım aldım dıyor ne nıyetle olursa olsun evın esyası verılmemelı varsa durumu yenısını alsın yoksa ıdare etsın

Annen sana ne aldı bi çöp verdiyse evlenirken iki çöp vereyim deseydin..

Birkaç sefer eski püskü eşyalardan yollayın esiniz görmeden bakalım kabul edicek mi bir daha kayınvalideniz

ne söylesek fayda etmez
maalesef
kocan ona hiçbirşey yapmamış ailesine tapıyor resmen, böyle kavga etmeye devam edeceksin... geri adım atma önünü alamazsın sakın özür falan dileme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…