sabah sabah bir yastık furyasıdır patladı gitti

Benim esim de goturucu degil de asiri getirici.
Kv koyde peynir yaptirmis, 1 tenekesi bizde. Evimde bir cuval kuru kayısı, onun yarisi kadar da kuru erik var.
Bu aksam da 4 bidon tursum ve tarhanam gelecek. Ki esim tarhanayi agzina suren adam degil.
Ev kocam yuzunden ic anadolunun bir koy evine dondu.
Sahi evde 4 5 kilo kadar bugdayim da var. Asureden kalma. Anneden alinmis.

Ben galiba pazarda tezgah acicam

Bu ne yaa
Gülsem mi sinir mi olsam bilemedim

Çok gıcık

Bunun tam ters modeli bende var kvdem yeni değişik ne almış sa aaa bu güzelmiş ver bizim olsun der talanci gibi kadının dolaplarini karistirir istediğini alir.Ev cifitci çarşısına döner

:) bütün yorumları okudum arkadaşlar. Maaş hesap kitap işlerine ben bakıyorum. Maaşı olduğu gibi eve geliyor o konuda bir sıkıntımız yok çok şükür. Zaten maaş çekilmeden önce internetten kredileri borçları ödüyoruz ne kaldıysa ondan elektirk doğalgaz ayırıyoruz kalanıda alışveriş felan yetmediği yerde kredi kartı :) yani maaş konusunda sıkıntımız yok. Zaten maaşını ben almasam marketten ıvır zıvır alır eve gelirken
Yaa ben eşimle konuştum neden herşeyi vermeye kalkıyorsun ben çok sıkıldım topla pılını pırtını madem git annenin evine taşın dedim de sen herşeyi yanlış anlıyosun ben kilimi beyenmediğim için vermek istemiştim koltuklardan sıkıldım yenisini almak istemiştim felan dedi. Ha çok paran olur verirsin anlarım ama yenisini alamayacakken nasıl böyle düşüncesizce hareket edebilirsin dedim. Söylendim biraz haklısın bidaha yapmıcam felan dedi dur bakalım nereye kadar:)

Bu adamlar evlendikten sonra böyle analarına düşüyorlar ya sinir oluyorum
Bence de verme anasının da vardır yastığı yorganı böyle konu açtığında bence tersle
Hatta ay şunu da annene verelim mi diye de dalga geç teklif dahi edemesin

Annelerinden uzak kaldıkları için mi yapıyorlar acaba anlamış değilim. O zaman evlenmeselerdi dimi ama.
Valla bu tipi ne okudum ne duydum..
Tobe tobee
Benmki türünün tek örneği :)

Kv nin evine gidip eşyalara bakın rastgele "ayy şu çok güzelmiş bana versenize" vs. deyin kendi evinizdeki eşyaları ondan önce kendi annenize vermeyi teklif edin. Anneniz sizden numaradan borç para eşya vs. istesin bunun gibi yüzsüzlüklerle ondan baskın çıkarsanız belki biraz siner. Söylemeyle izah etmeyle adam olmuyorlar maalesef.

Ben eşimin annesinden bişiy istesem eşim annesinin evini toplar gelir biliyorum:) Malesef ordan da buraya getiriyor ben geri götürmekten helak oluyorum. Ben Kendi anneme de bişiy versem verme demiyor ki. Benim babam saz çalıyor eşimde saz ve gitar çalıyor. Gitar için anlayanlar bilir efekt pedalları almıştı babamla birdün çalıp söylüyorlardı babam pedalları beyenmiş fiyatını sormuştu onları da babama hediye etti :)

Haklısın analarıda anaları evlenmesinler ozaman
evlendikyen sonra kıymete biniyor hep

Ne iyi kalpli adam yahu :) siz iyi gecinin de en olmadi esyaları dönüşümlü kullanırsınız.
Masallah tek derdiniz bu olsun. :)

Her yenisini alamiyosun hem sürekli evdeki eşyaları vermekten bahsediyosun. Mantıklı konusunca da cimrilikle pintilikle suçlanıyorsun.

Versin versin karışma hiç. Yenisinin parasını oderken gor sen onu. Akillanir da bi daha vermez bi şeyi.

Çok şaşırdım ya sanki evi hala annesinin yanı. Üstelik senin ceyizin olan şeyleri götürüyor pes.
Ben üstteki arkadaşa katılıyorum o verdikçe git yenisini al hiç tartışmaya girme. Üç beş sefer yaparsan vazgeçer. Niye aldın derse de ihtiyaçtı evdekini goturmussun dersin. Maddi olarak sikismayi da sen dert etme o düşünsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…