Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üst kat komşunun sabah çalan tlf alarm sesi aşırı yüksek ve dakikalarca çalıyor. sonra tekrar çalıyor. Alt katta çalıyomuş gibi nerdeyse ve bazen uyanıyorum. Tam odamın üstünde çünkü çalan tlf. Sizce söylesem sesini kısın diye abes olur mu?
Sizi uyandıracak kadar kuvvetli çalan alarmı duymayan (yani duymadığı için uzun ve ardından tekrar çaldığını düşünüyorum) birine,
‘alarmı kısar mısınız?’ demek çok mantıklı olur mu bilemedim…
Bide gerçekten biri de benden kendi evimde uyanmam için çalan alarmı kısmamı istese ‘yok artık’ derim. İnsanlar evde artık nefes almasınlar. Ama siz de haklısınız bu durumda bence duvarları kağıt gibi yapan hariç herkes haklı. Bilemedim
Bir muhabbetiniz varsa şaka ile karışık ne kadar ağır uykusu olduğunu, alarmın sesine kalktığınızı söyleyin belki anlar ?
hayatta kendim uyanamam ve en yüksek sesli alarmları deneyip alırım onu da ancak on bes dk çalınca duyarım
her sabah da derim şimdiye komşular uyandı diye
ama yapacak bişi yok yani
bana da deseler yoh artık derim
benim uykum çok ağır, alarm 3 5 dakika çalmadan kesinlikle uyanamıyorum. Ve en yüksek seviyeye ayarlıyorum. Biri gelip bana alarmını kıs dese kabul etmem. Onun keyfi için okula mı geç kalayım?
Benim üst kat komsumda sizin komşunuz gibi. Ben diyemedim tam 3 yil çektim Aşağı yukarı ayni saatte uyaniyorduk. Sonra bi baktim kendim saat kurmaz olmuşum Alıştım galiba.
Ya bizim komsuda oyleydi . İlk tasinidigimizda ,alarm caliyor bitiyor tekrar caliyor, öldüler falan zannetmistim
. Uzun bir zaman sonra uyadik yapacak bir sey yok cok sinir bozucu. Yani iki kisiler biri uyanamazsa digeri uyanir herhalde.
Komsulari rahatsiz etmeye hakki yok bence . Gitsin salonda uyusun o zaman.
Bizim komsu çözüm bulmustu, niye daha erken soylemedik diye pisman olduk.
Ben yıllarca her sabah ezanına uyandım. Her sabah Kaç kere söyledim , duymuyorum kızım cevabını aldım üst katında ki komşudan. Bir süre sonra alışkanlık oldu. Uyanıyordum , oh daha bir saat uyuyabilirim diye keyifle geri uyuyordum
Ben bi ara kalkıp evin içinde telefon aradığımı biliyorum sabahın 7 sinde alarm çalıyor ama öyle bi çalıyor ki benim evdeymişcesine. Komşu tamam demezse çözüm yok maalesef
Bu zamana kadar böyle bir şey yaşamadım ama istemediğim şeyi başkasına yaşatma taraftarı da değilim bende alarm kuruyorum malum işe gidiyoruz ama sesini sonuna kadar açmam ayrıca yastığımın altına koyarım haftaiçi ki benden başka duyan olup rahatsız olmasın diye. Söylemekten zarar gelmez söyleyebilirsiniz ne kadar etkili olur bilemem
söyleyeceksen çözüm önerileri ile gitmen gerekir. telefonu komodine ya da yere mi koyuyor? yastık altına koysun, titreşimi de açsın illa ki uyanır o zaman. yastık altında olsa o kadar duymazsın herhalde. ne olursa olsun duyup uyanması gerekirdi uykusu ağır demek ki. bi de bu gerçekten komşunun suçu mu yani hep komşulara kızıyoruz ama alarmımı kısacak seviyeye geldiysem sanki burada suçlu ben değil, binayı yapanlar diye düşünürüm...
Ben de sabahları hazırlanırken bilmem kaç çeşit alarm dinliyorum komşulardan.
En erken ben uyanıyorsam demek.
Büyük ihtimalle onları da uyandıran benim alarm.
Çok şükür hiç kimse kimsenin kapısına bu konuyla ilgili gelmedi.
Hiç kimse keyfinden sabah 6'da alarm öttürmez bence.
Bence söylenecek bir şey değil bu.
Rahatsız olmakta haksız da değilsiniz aslında ama çözümü yok yani bunun.
Bizde de 11 12 tane farklı sesli alarm oluyor bazı günler, ertelene ertelene bir saat çalıyor belki. Ne biz, ne çocuğumuz asla kalkamıyoruz. Allahtan ev eski de kimseden kimseye ses gitmiyor.
Bende her sabah alarm kuruyorum 6 ya üst komşunun ki yarım saat sonra çalıyor genelde bizimde çok duyuluyor ama gidipte alarm sesini kısın denmez yaa duymuyor olabilir sonuçta uzun uzun caldigina göre demek ki