Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesi kısınca duyabilse kısardı. İnsanlar işe gidiyor ve alarm kuruyor. Buna da karışmak fazla geldi bana. Sorun alarm sesinde değil kağıt gibi evdeüst kat komşunun sabah çalan tlf alarm sesi aşırı yüksek ve dakikalarca çalıyor. sonra tekrar çalıyor. Alt katta çalıyomuş gibi nerdeyse ve bazen uyanıyorum. Tam odamın üstünde çünkü çalan tlf. Sizce söylesem sesini kısın diye abes olur mu?
bence soylemeyin ve biraz bu dunyada yasamaya tahammülünüz olsun. Ikı yan komsumun bebekleri var, alt yatak odamda yatalak hasta var gece 3-4'te bagırıyor cagırıyor. Bir kere sikayet etmedim, ama bebekli yan komsum ses geliyor diye zırt pırt kapıma geliyor ses geliyor diye. Apartmanda yasanıyorsa herkesın sesı herkese gider. Odanızı değiştirebilirsiniz, yalıtım yaptırabilirsiniz ,kiracıysanız tasınabılırsiniz.. Yani şahsen önce kendi sessizliğinizi sağladığınızdan emin olun. Sonra insanları uyarınüst kat komşunun sabah çalan tlf alarm sesi aşırı yüksek ve dakikalarca çalıyor. sonra tekrar çalıyor. Alt katta çalıyomuş gibi nerdeyse ve bazen uyanıyorum. Tam odamın üstünde çünkü çalan tlf. Sizce söylesem sesini kısın diye abes olur mu?
yalıtım yaptırın odanıza. Çözüm neden olmasın hahhaBen bi ara kalkıp evin içinde telefon aradığımı biliyorum sabahın 7 sinde alarm çalıyor ama öyle bi çalıyor ki benim evdeymişcesine. Komşu tamam demezse çözüm yok maalesef
benimde yatalak hasta var gece cıglık sabah küfürle uyandırıyor. Senelerdir düzgün uyku uyumadım sabahları gece ,yan ıkı tarafta kucuk bebek var. Hiç cinnet gecirecem demedim ta ki konusma sesi geliyor bebek uyanıyor diye kapıma gelen komsuya kadar. Yani çare çözüm üretebilirsiniz. Yalıtım yaptırabilirsiniz yatak odanızı değiştirebilirsiniz.. Üstelik siz galiba hep kulaklarınız en küçük sesi bile duyucak zannediyorsunuz, siz da yaşlı olucaksınız.. Bu kadar tahammülsüz olmayın.Hahaha Aynısını ben de yasiyorum Anneme soyluyorum inanmıyor. Alt kat komsudan telefon alarmi mi gelir dior. Valla geliyor. Bezdim bunlardan. Yasli kari koca cift. Baya yaslilar ve sadece iki kisiler ama nasil bu kadar ses yapabiliyorlar allahim. Onlar mutfakta (acik mutfak oturma odasiyla) oturuyorsa ben salonda, onlar salonda oturuyorsa ben mutfakta oturuyorum. Normal sohbet konusma sesleri bile rahatsiz edecek duzeyde. Sabah ezaninda alarmlari caliyor ve asla kapatmiyorlar. Bazen uyaniyorlar , pat pat kapilari carparak evde dolasmaya basliyorlar ama alarm calmaya devam ediyor Cinnet gecirecem ya.
Kimseye gidip bi sikayet bile ettigim yok. Cozumu olmadigini biliyorum. Gelip buraya rahatsizligimi dile getirdigim bi mesajin da kimseye zarari yok yani. Ona da mi elestiri be kardeşim. Yalitim falan yaptiramam kiraciyim. Yatak odami da degistiremem diger oda küçük, hem faydasi da olmaz butun evde ses yapiyorlarbenimde yatalak hasta var gece cıglık sabah küfürle uyandırıyor. Senelerdir düzgün uyku uyumadım sabahları gece ,yan ıkı tarafta kucuk bebek var. Hiç cinnet gecirecem demedim ta ki konusma sesi geliyor bebek uyanıyor diye kapıma gelen komsuya kadar. Yani çare çözüm üretebilirsiniz. Yalıtım yaptırabilirsiniz yatak odanızı değiştirebilirsiniz.. Üstelik siz galiba hep kulaklarınız en küçük sesi bile duyucak zannediyorsunuz, siz da yaşlı olucaksınız.. Bu kadar tahammülsüz olmayın.
Tek çözümü taşınmakta buldum ben evim kiraydı memnun da değildim zaten diye. Şimdi çok rahatımyalıtım yaptırın odanıza. Çözüm neden olmasın hahha
işte etmeyin diyor zaten:) bir de gercekten aklınızdan alt kattakı yaslı ınsanlara kuruldukca kendını kurdukca daha ses geliyor hanı duymamazlıga gelip belki yaslılıgına verirseniz o kadar tutulmazsınız.Kimseye gidip bi sikayet bile ettigim yok. Cozumu olmadigini biliyorum. Gelip buraya rahatsizligimi dile getirdigim bi mesajin da kimseye zarari yok yani. Ona da mi elestiri be kardeşim. Yalitim falan yaptiramam kiraciyim. Yatak odami da degistiremem diger oda küçük, hem faydasi da olmaz butun evde ses yapiyorlar
Neden olsun? Alt komşum sabah namazı için alarmı kuruyordu ama uykusu çok ağır olduğu için uyanamiyor sürekli alarm çalmaya devam ediyordu. Biz maaile her sabah titreşim sesiyle uyanıyorduk. Gidip söyledim, onların altında oturan komşu da söylemiş bir daha olmadı. Gecenin sessizliğinde daha çok duyuluyorüst kat komşunun sabah çalan tlf alarm sesi aşırı yüksek ve dakikalarca çalıyor. sonra tekrar çalıyor. Alt katta çalıyomuş gibi nerdeyse ve bazen uyanıyorum. Tam odamın üstünde çünkü çalan tlf. Sizce söylesem sesini kısın diye abes olur mu?
Katılıyorum. Uykusu çok hafif olan birisi olarak doğru tıkacı çok aradım. Ve sonunda buldum. Yıllardır kullanıyorum. İsteyen olursa özelden markasını söylerimKomşum bana böyle bir taleple gelse hiç hoş karşılamam. Kulak tıpacı almanızı öneriyorum.
Ve eğer imkan varsa bu kadar ses geçiren evde de oturmam.
özelden bana yazabilir misiniz.Katılıyorum. Uykusu çok hafif olan birisi olarak doğru tıkacı çok aradım. Ve sonunda buldum. Yıllardır kullanıyorum. İsteyen olursa özelden markasını söylerim
Etraftaki değiştiremeyeceğimiz şeylere müdahele etmek bizi yorar. O yüzden kişisel önlem alın. Tıkacı kesinlikle tavsiye ediyorum. Dünya varmış resmen.