Saat alarmı

Katılıyorum. Uykusu çok hafif olan birisi olarak doğru tıkacı çok aradım. Ve sonunda buldum. Yıllardır kullanıyorum. İsteyen olursa özelden markasını söylerim 😊

Etraftaki değiştiremeyeceğimiz şeylere müdahele etmek bizi yorar. O yüzden kişisel önlem alın. Tıkacı kesinlikle tavsiye ediyorum. Dünya varmış resmen.
Komşum bana böyle bir şey söylese, alay ederim :D iyi ki benim komşum değil.

üst kat komşunun sabah çalan tlf alarm sesi aşırı yüksek ve dakikalarca çalıyor. sonra tekrar çalıyor. Alt katta çalıyomuş gibi nerdeyse ve bazen uyanıyorum. Tam odamın üstünde çünkü çalan tlf. Sizce söylesem sesini kısın diye abes olur mu?
ben uyardım çünkü telefonu yere koyardı, ahşap yer. hem çalıp hem var gücüyle titriyodu. içerki odada mı ne uyuyomuş, asla uyanmıyodu sabahın 7 sinde zır zır ben uyanıyodum. yarım saat çalıyodu o alarm.

özelden bana yazabilir misiniz.
tıkacın da şöyle kötü bir tarafı var dünya yansa duymayabilirsin bu da korkutuyor
Yok öyle düşünmeyin. Yani uzay boşluğundaymışsınız gibi pür sessizlik olmuyor. Konuşma sesi varsa uzaktan gelen bir uğultu gibi geliyor. Mesela alarm sesini uzaktan gelen bir melodi gibi yapıyor. Bunlar rahatsız edici sesler olarak gelmediği için insana, uyuyabiliyor 😊

Ben iğne atılsa uyanırdım önceden. Ancak uğultu sesi ( yani konuşulan kelimeleri anlamadığım sürece sorun yok) beni rahatsız etmiyor artık mesela 😊

üst kat komşunun sabah çalan tlf alarm sesi aşırı yüksek ve dakikalarca çalıyor. sonra tekrar çalıyor. Alt katta çalıyomuş gibi nerdeyse ve bazen uyanıyorum. Tam odamın üstünde çünkü çalan tlf. Sizce söylesem sesini kısın diye abes olur mu?
Bizim üst komşu defalarca alarmınızdan rahatsız oluyoruz diye kapımıza geldi. Benim uykum ağır, kardeşimin tek kulağı duymuyor ve duyan kulağının üzerine yatıyor kendimizce alarmların sürekli çalmasının gayet mantıklı nedeni var.

Komşu kişisi ilk geldiğinde alarmların sesini kıstık, sayısını azalttık. İkinci geldiğinde sesini daha da kısıp telefonu yanımıza almaya başladık. Ama o kadar yüzsüzlüğe vurdu ki üçüncü gelişinde titreşim rahatsız ediyor onu da kapatıverin bir zahmet dedi. Yoksa polis çağıracağım artık dedi. Ha polis de hiçbir şey yapmaz bu arada. Bizim komşu kişisi de altta değil, üstte buranın da altını çizmek istiyorum.

Velhasıl bu kadar yüzsüzleşmeden uygun bir dille söyleyebilirsiniz. İkinci üçüncü kez söylemenizi ise tavsiye etmem çünkü gerçekten bizim gibi haklı nedenleri olabilir, uyanamıyor olabilirler.

Akıllı saat tavsiye ederim Alarm çaldığında yada seni biri aradığında titreşim yapıyor aynı telefon gibi. Alarmı sessize.bile alsan kolunun titremesine uyanırsın mutlaka.Çok iyi bir şey.

Saate bagli.
7den once caliyorsa bence uyarabilirsiniz. 7den sonraysa malesef cekicle duvara bile vurabilir. Yapilacak birsey yok.

ben telefonumu komıdıne koymuyorum alarm calarken tıtrıyor ya o tıtresım sesı komsuya daha fazla gıdebılır komıdının ustunde oldugu ıcın dıye
sızın gıbı asırı aşırı hassas bır komsu olur kapıma gelır dıye cekındıgım ıcın

bu gercekten zor ya sabah 6 son ses muzık acıp dınlemıyorlar sonucta bıraz da ıdare mı edebılmeyı ogrensek gece gec vakıtde gurultu yapılmıyorsa genel olarak gurultu yapmayan ınsanlarsa bır alarm sesıne de kısın demek ayıp olur bence

ya bırsey dıcem de :D komsumuz tuvaletdenken bomba patlar gıbı gaz yapıyor cok ozur dılerım ama
gıdıp osurugunun sesını kısmasını ıstıcem demek gıbı bırsey

Katılıyorum. Uykusu çok hafif olan birisi olarak doğru tıkacı çok aradım. Ve sonunda buldum. Yıllardır kullanıyorum. İsteyen olursa özelden markasını söylerim 😊

Etraftaki değiştiremeyeceğimiz şeylere müdahele etmek bizi yorar. O yüzden kişisel önlem alın. Tıkacı kesinlikle tavsiye ediyorum. Dünya varmış resmen.
Bana yazabilir misiniz özelden

Yok öyle düşünmeyin. Yani uzay boşluğundaymışsınız gibi pür sessizlik olmuyor. Konuşma sesi varsa uzaktan gelen bir uğultu gibi geliyor. Mesela alarm sesini uzaktan gelen bir melodi gibi yapıyor. Bunlar rahatsız edici sesler olarak gelmediği için insana, uyuyabiliyor 😊

Ben iğne atılsa uyanırdım önceden. Ancak uğultu sesi ( yani konuşulan kelimeleri anlamadığım sürece sorun yok) beni rahatsız etmiyor artık mesela 😊
Bana da markasini yazabilir misin? Bir yakinim cok zorlaniyor

Back
X